Cargobroek voor heren: populaire modellen

Cargobroek voor heren: populaire modellen

Cargo - een vrij algemeen model van herenbroeken, dat vaak te vinden is in de garderobe van de vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid. Maar wat zijn de lading, naar wie gaan ze en wat zijn hun belangrijkste kenmerken?

Wat is het en wie zal gaan

Cargo is een militaire ontwikkeling, uitgevonden in het Verenigd Koninkrijk in een vrij ver stadium 1983. Het is verrassend hoeveel kleding vanuit het dagelijkse leven in militaire uniformen is gemigreerd. Onder hen zijn cargobroeken.

Cargo - dit is de gebruikelijke broek, gekenmerkt door de aanwezigheid van een paar extra zakken aan de zijkanten. Hoewel er andere variëteiten zijn. Aanvankelijk waren het de zijzakken die extra op de broek werden gebruikt.

Na enige tijd werd de lading opgemerkt door het Amerikaanse leger, dat de ervaring van de Britten overnam. Niet verwonderlijk, want voor militaire doeleinden en uitrusting waren vrachtsoldaten bij uitstek geschikt vanwege hun capaciteit en uitstekende niveau van comfort.

Ladingen worden ook gekenmerkt door het feit dat ze geschikt zijn voor bijna alle mannen. Er zijn geen strikte beperkingen aan het dragen. Hier is het belangrijkste om de juiste stijl en maat te kiezen. Maar toch zien de beste ladingen er uit voor slanke en lange mannen. Dikke, knappe mannen moeten het onderwerp van het kiezen van een model zorgvuldig benaderen.

Functies en voordelen

1. Lading is het garderobe-item van een man dat afkomstig is van militaire uniformen.

2. Cargobroeken hebben een groot aantal zakken.

3. Aanvankelijk speelden veel zakken ten voordele van het leger, omdat ze allerlei dingen, munitie, kaarten en hulptrivia konden bevatten.

4. In de Verenigde Staten waardeerden ze zeer snel de hoge eigenschappen en nuttige kwaliteiten van de lading, en daarom werden ze onder hun militairen geïntroduceerd.

5. Al snel werd de lading het eigendom van de alledaagse mode. Veel mannen waardeerden het niveau van comfort en bruikbaarheid van vracht.

6. Lading is een favoriete soort broek voor jagers, vissers, reizigers, klimmers en werknemers.

7. Lading is een uitstekende optie voor kleding voor diegenen die, als een plicht of vanwege de aard van hun werk, voortdurend een groot aantal dingen met zich mee moeten dragen.

8. Met deze broek kun je dingen in de zakken doen, bijna onmerkbaar. Dit is een groot voordeel ten opzichte van klassieke herenbroeken of -broeken.

9. Door het grote aantal zakken in de loop van de tijd verloor de lading zijn oorspronkelijke status. De moed van het imago van een man in vracht was in twijfel, omdat vertegenwoordigers van jeugdculturen en -bewegingen, skaters, feestgangers, rappers, etc. dergelijke kleding actief begonnen te gebruiken.

10. Maar de laatste paar jaar zijn ladingen weer begonnen terug te keren naar hun wettelijke posities. Dit was grotendeels te danken aan de ontwerpers M. McNaurie en B. Cucinelli. Ze maakten de lading in aangename kleuren, gebruikten stoffen van hoge kwaliteit en gaven een zeer moedige omlijning.

11. Lading is alleen katoenproducten.

Moderne vracht is daarom een ​​geweldige oplossing voor echte mannen die praktische waarde hechten aan en ernaar streven er solide en moedig uit te zien.

Populaire stijlen en modellen

Verkleind. Zie er geweldig uit bij mannen bij het creëren van een ingetogen, moedig en zakelijk imago. Kan gecombineerd worden met zakelijke kleding;

Winter. Geïsoleerde lading, die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van speciale voeringen of warmere materialen;

Militaire. Alleen geldig voor wandelen, toerisme. Verschijnen in de lading in militaire stijlen op straat als casual kleding niet de moeite waard is;

Met manchetten.Ze zien er origineel uit, hoewel niet gecombineerd met alle stijlen van herenmode;

Grote maten. Ze creëren extra volume in de benen, wat belangrijk is voor lange en slanke mannen, maar ook voor mensen met bovenlichaam meer dan de lagere. Om de figuur meer proportioneel te maken, kunt u grote vracht gebruiken.

kleuren

Kiezen voor een cargo broek, dit seizoen moet je aandacht besteden aan deze modellen:

- Blauw;

- Groen;

- Beige;

- Grijs;

- Zwart;

- Bruin;

- Zand;

- Hacks.

Wat te dragen

We mogen het militaire verleden van cargo's niet vergeten. Hieruit kunnen we concluderen dat deze broek perfect gecombineerd is met alles wat de militaire stijl betreft. Maar tegelijkertijd is aankleden in een volledig camouflage-uniform niet de moeite waard. Maar je bent niet in oorlog.

Een zekere beperking is de zakelijke stijl, die niet wordt gecombineerd met de kenmerken van de cargo-broek. Maar er zijn tenslotte ook vrijetijdsjacks die het beste bij je broek passen, vertegenwoordigd door een broek met een overvloed aan zakken.

Je kunt vracht vervoeren met de volgende kledingstukken voor mannen:

- Sweaters;

- Vesten;

- overhemden;

- Blazers;

- T-shirts;

- Leren schoenen;

- Sneakers;

- sneakers;

- bommenwerpers;

- vesten;

- Gebreide truien;

- Gewatteerde jasjes;

- Flanellen overhemden;

- Volumineuze schoenen;

- Jeans.

Hier is het belangrijkste niet om het te overdrijven wanneer je probeert een nogal brutale afbeelding te maken. Ja, mannelijkheid is goed, maar het mag bepaalde grenzen niet overschrijden.

Vracht is een troef uit de militaire stijl. Want combineer ze met militaire laarzen of overhemden is absoluut niet de moeite waard. Anders zie je eruit als een militair op een missie. Alleen wapens in de hand zijn niet genoeg. Deze outfit is handig behalve tijdens de jacht.

Hoe te kiezen

Om een ​​man in staat te zijn zijn broeklading correct op te nemen, zou hij aandacht moeten schenken aan een paar basisvragen.

1. Zakken. Een groot aantal zakken biedt uitstekende ruimtelijkheid van verschillende kleinigheden. Maar denk goed na over hoe noodzakelijk deze zakken in de praktijk zullen zijn. Het is beter om baggy modellen te laten met een groot aantal zakken, de voorkeur aan een meer terughoudend en klassiek ontwerp. Maar als de broek wordt gekocht voor de jacht, de visserij, het toerisme of als werkkleding, zal een overvloed aan zakken van pas komen.

2. Knippen. De jeugdtrend is skinny skinny tapered. Voor mannen past deze snede niet. Geef de voorkeur aan klassieke rechte lading. In hen zul je solide en moedig lijken.

3. Materiaal. Gebruik alleen katoen voor het naaien van echte vracht. Knitwear-modellen worden niet aanbevolen, omdat ze strak zitten en een onnodig effect creëren.

4. Lengte. Ze zetten een deel van de lading op en vouwen de schoen op in een volumineuze harmonische. Dit laadt het beeld, waardoor het onevenredig en massaal wordt. Zelfs als u de lading van de gewenste lengte niet kunt vinden, kunt u ze altijd voor uzelf inkorten. Om dit te doen, geef je gewoon de broek in de studio.

Stijlvolle afbeeldingen

Beige cargo boeien zijn perfect te combineren met een donkere top en lichte sneakers. Dit is een jeugdbeeld, dat een aantrekkelijk uiterlijk geeft;

Beige onderkant en witte bovenkant - dit is een geweldige combinatie van klassieke herenkleding. T-shirt of T-shirt heeft misschien een originele afdruk. Schoenen kunnen het best worden gebruikt in hetzelfde kleurenpalet met vracht, maar een paar tinten donkerder;

Lading perfect gecombineerd met shirts in een kooi of strook. Het wordt aanbevolen om de boven- en onderkant te kiezen, die een gemeenschappelijke kleurrichting hebben, maar tegelijkertijd dat ze in een klein contrast spelen;

Een monochroom bovenwerk met stijlvolle schoenen en kaki cargo creëert een zeer interessante casual look. Gebruik gewoon geen andere militaire details in deze bogen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses