Wat kan ik dragen met een bloemenprintbroek?

Wat kan ik dragen met een bloemenprintbroek?

Moderne mode zal de meisjes altijd vertellen wat ze moeten combineren, hoe ze het beeld helder en mysterieus kunnen maken. Iedereen weet hoe het patroon op het doek de aandacht trekt.

Broeken met een bloemenprint verliezen hun relevantie voor deze dag niet. De bloemsamenstelling zal een hoogtepunt toevoegen aan elke vrouwelijke afbeelding.

Print functies

Bloemen brengen altijd vreugde en schoonheid in ons leven. Bloemenprint is een echte vondst voor ontwerpers, zodat het vrouwelijke beeld echt spectaculair en verleidelijk is.

Bloemen op de broek hebben twee functies: vestig de aandacht op de verbluffende vrouwelijke benen en ... dien je af van de volheid. Maar in het laatste geval is het belangrijk om de grootte van het bloemornament te kiezen: kleine of middelgrote bloem. Anders kun je alles verpesten.

Meisjes, het is belangrijk om het beeld in de afbeelding zelf te observeren en in evenwicht te brengen. Overbelast de afbeelding niet. Voor broeken in de monochromatische top met bloemachtige pasvorm. De kleur moet overlappen met een van de tinten op de broek.

Voorbeelden van een succesvolle combinatie van kleuren: kalk-malachiet, beige-bruin, blauw-blauw.

Aanpassen

In de zomer wil iedereen dingen kopen met heldere en aantrekkelijke tekeningen. Wat zullen de stylisten zeggen over deze print?

Bloemenornament vereist voorzichtigheid bij het kiezen van dingen. High-rise meisjes kunnen zich broek met grote bloemen veroorloven, miniatuur schoonheden moeten hun broek in een kleine bloem verzorgen.

Modetrends

Deze zomertrend kan op elke broekstijl zijn. Wat precies? De volgende foto's zullen de meisjes helpen kiezen wat meer dan één seizoen echt zal genieten. En zo beginnen we.

 • Jeans ging stevig de garderobe van onze vrouw binnen. In hen gaan we dagelijks. Jeans met bloemen zijn geschikt om naar de bioscoop te gaan, vriendinnen te ontmoeten of een prachtig beeld te creëren voor een wandeling in het park.
 • Modieus Capri heeft altijd een echte fashionista. Capri met bloemen - een permanente hit voor vakanties en vergaderingen in een informele setting.
 • Leggings - dat is wat moderne slanke meisjes vandaag niet kunnen missen. Het model neemt een leidende positie in in de garderobe van jonge dames. Legging met bloemen - een goede reden om hun slanke benen te benadrukken.
 • Fitness vandaag wordt steeds populairder bij meisjes en jongens. Legging met een bloemenprint zorgt voor een aangename sportatmosfeer.
 • Van te voren klaarstaan ​​voor vakantie. Losse broeken en een T-shirt zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van de zomervakantie.

Wat te dragen

 • Allereerst is het nodig om het beeld aan te vullen en de broek aan te vullen met een blouse of jas zonder patronen. In gevolg, is de belangrijkste versiering van het charmante afbeelding van broeken gebloeid. Zie het hoofdstuk "afdrukfuncties" voor meer informatie hierover.
 • Kies voor de zomer tunieken, T-shirts, shirts, tops van de overeenkomstige kleur. Fans van volumetrische decoratie zullen zich moeten onthouden van ruches en franjes. Spannende uien met bloemen tolereren dergelijke versieringen niet.

De koelte van de zomer doet denken aan warme kleding. Een los vest en een strakke broek zorgen voor een goede bescherming tegen het weer en een trendy strik voor de zomer.

Loop soepel door naar de keuze van schoenen. Een broek met bloemen harmonieert perfect met hoge hakken, balletschoenen en sandalen. Zoals je kunt zien, suggereert de conclusie zelf. Op de romantische ontmoeting met je geliefde fit elegante stud.

Balletflats zorgen ervoor dat u na een werkdag kunt ontspannen. Kies niet te gedecoreerde schoenen. Stop met monofone schoenen.

Zonder accessoires kan de afbeelding niet worden voltooid. Armbanden, riemen, tas worden geselecteerd in neutrale kleuren. Maar in al de maat is nodig.

Stijlvolle afbeeldingen

 • Elegantie voor iedereen. Grote rozen, een stijlvolle klankkoppeling en een zwart button-down overhemd benadrukken de status van een dame. De stud zal de prachtige look voltooien.
 • Fijne kanten zomerweefsels - de onbetwiste favoriet van de warme dag.Rode klassieke schoudertas, horloges en zonnebrillen zijn accessoires die je je niet kunt voorstellen zonder een mysterieus beeld voor een wandeling door de stad.
 • Wacht op de baby. Maak een comfortabele kledingkast voor de zomer. Een celadonkleurig T-shirt, een losse broek zorgt ervoor dat de aanstaande moeder er in zo'n delicate periode aantrekkelijk uitziet.

Als de gezondheidstoestand het toelaat, kies dan sandalen op de wig. Nee? Dan is een kleinere hak vereist.

 • Een prachtig geschenk werd door ontwerpers gepresenteerd aan meisjes die vinden dat hun figuur niet-standaard is. Broek en vest in dezelfde stijl. Koket, mysterieus en heerlijk tegelijkertijd. T-shirt dat bij de kleuren past, zorgt ervoor dat het elke keer op een nieuwe manier prachtig uitziet voor schoonheden.
 • Bloemen capri broek gemaakt van jeans, sandalen en een middelgrote tas zal zeker een beroep op jonge modieuze vrouwen. Vergeet niet het korte spijkerjack. Elegant warme zomerdag, warm als de zon achter de wolken schuilde.

Dus met slechts één broek in je garderobe kun je veel outfits maken. Handig, mooi en vooral indrukwekkend voor anderen. Experimenteer en je kunt je eigen heldere en unieke afbeelding maken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses