De mooiste jurken ter wereld

De mooiste jurken ter wereld

De mooiste en meest chique

Ongelofelijk veel elegante jurken telkens als ontwerpers creëren. Ze experimenteren met stoffen, leren jurken te maken waardoor alle meisjes ze willen hebben. Ze rennen in hun achtervolging om als hun idolen te zijn, en mode geniet hier stoutmoedig van en creëert niet alleen de mooiste modellen jurken voor dames, maar ook de duurste jurken.

De mooiste en ongelooflijk duurste is de jurk van ontwerper Faiyzali Abdullah, in wiens kleding veel stoffen zoals zijde en taft zijn aangekleed, en het product zelf is geborduurd met 751 diamanten.

De jurk van Abay van ontwerper Debbie Wingham wordt beschouwd als niet minder goedkoop en niet minder luxueus. Deze jurk is traditioneel voor moslimlanden. De jurk zelf is gemaakt met behulp van gouden draden en ingelegd met diamanten. Bovendien zijn diamanten zowel wit als zwart en zeer, zeer zeldzame rode diamanten.

Over de mooiste en mooiste jurken gesproken, men kan niet anders dan de jurk van Hollywood-ster Halle Berry noemen, gemaakt door een geweldige modeontwerper uit Libië, Elie Saab. Deze jurk in 2002 veroorzaakte veel emoties, omdat het heel openhartig was. Het had een bijna transparante top, geborduurd met bloemen die de buste van de actrice verborg.

Je kunt niet langs de zijkant van de jurk en Kate Middleton komen, omdat elk meisje zo'n jurk op haar bruiloft wil dragen. Het werd speciaal gemaakt voor de bruiloft door de creative director van het modehuis Alexander McQueen.

Als je nog niet hebt gehoord van de volgende jurk, zou het raar zijn, want het is zelfs nu populair en er zijn veel exemplaren van zo'n jurk. Jurk van Luly Yang. Deze jurk verrast fashionista's met zijn gelijkenis met een vlinder. Het wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als een van de meest modieuze en prachtige jurken.

Ongetwijfeld kan de jurk die Marilyn Monroe droeg, zelfs worden verwezen naar de categorie van chique jurken. Deze jurk is het personage aller tijden en het heet Happy Birthday. De jurk is ontworpen door ontwerper Jean Louis, zodat Merelin op de verjaardag van John F. Kennedy kan gaan. De jurk creëerde het effect van naaktheid en er werden ongeveer 6 duizend diamanten lovertjes aan de jurk toegevoegd.

Ondanks alle variëteit aan elegante en dure jurken is de meest onovertroffen jurk echter van Debbie Wingham. Het werk aan de jurk duurde ongeveer 6 maanden en het woog ongeveer 14 kilogram. Hoewel om eerlijk te zijn, de afwerking van deze jurk duurde ongeveer 2 jaar.

De lijst van de mooiste jurken ter wereld bevat ook een jurk van de Belgische ontwerper Nicky Vankets, die is gemaakt in koffiekleur met een webeffect. De draden van het web zelf zijn gemaakt van diamanten en het heeft ongeveer twee en een half duizend stenen nodig om ze te maken.

Het meest

aanhalig

Ondanks de diversiteit aan jurken is het moeilijk om iets bottom te kiezen. Een prachtige jurk is echter een attribuut van een prinses uit een sprookje. Een prachtige donzige kanten jurk werd gekozen voor het huwelijk van prinses Diana. Deze jurk is nog steeds de meest magnifieke in de geschiedenis. Ontwerpers die deze jurk hebben gemaakt, hebben een kunstwerk gemaakt. Om zo'n werk te maken waren 6 soorten stof, walvisbaard, parels en diamanten nodig. Het belangrijkste detail dat iedereen zich herinnerde was een trein met een lengte van 8 meter van vintage kant. Het kostte 137 meter stof om zo'n prachtige en prachtige jurk te naaien.

kort

Korte paltyas zijn meestal mini-jurken. Ze zijn vrij kort en hebben verschillende lengtes, maar het belangrijkste is dat de lengte boven de knie was. Deze jurken hebben verschillende stijlen en kunnen heel kort zijn, zelfs voor het obscene. Op de tapijtbanen worden dergelijke jurken zelden of nooit ontmoet.Korte mini-jurken zijn eerder inherent aan massamarkt en worden exclusief gedragen op disco's of in een club. In de winter trekt zo'n jurk de aandacht, omdat iedereen in warme kleding is gewikkeld en je blote benen zullen verbazen en kettingwielen. De kleuren en de inrichting van dergelijke jurken zijn net zo divers als de lange avondkleding. Ze kunnen worden geborduurd met edelstenen of halfedelstenen en kunnen worden genaaid van de beste stof en een voldoende grote hoeveelheid hebben.

lang

Liefde voor een lange jurk verdwijnt nooit. Vooral zulke jurken zijn geliefd bij de bruid, terwijl ze zich voorstellen hoe een trein met een lengte van enkele meters of zelfs meer achter hen kruipt, en dit is niet verrassend, want dan voelt het meisje aan als een prinses. Ondanks de overvloed aan lange jurken, is er echter de langste jurk ter wereld.

Ongebruikelijke en lange jurk gepresenteerd ontwerper Henry Holland. Deze jurk was 15 meter lang. Zo'n jurk zou alleen de actrice en acrobaat van het circus "Cirque du Soleil" Colette Morrow kunnen uitproberen. Deze ontwerper heeft zijn fans al lang verrast met verschillende jurken en provoceert mode.

groot

De grootste jurk ter wereld is gemaakt door de Koreaanse ontwerper Aamu Song. Deze jurk zal, zoals de ontwerper zegt, het absolute meisje kunnen "dragen" en het is gemaakt in slechts één maat. Deze jurk maakte een plons in de wereld. De creatie ervan vergde 550 meter wollen stof. Deze jurk heeft lange mouwen en een V-hals.

Modetrends

Mode is vluchtig en onverbiddelijk. Elk jaar brengt ze iets nieuws op de tapijten en na de tapijten stapt ze op de massamarkt, waar ze fashionista's koopt. De belangrijkste trends van het nieuwe seizoen zijn aangepaste modellen, met open schouders of een diepe halslijn. De mode ging ook dapper in de doorschijnende stoffen, die soms sommige delen van de huid blootleggen.

Ook hebben lange avondjurken met volledige rok nieuwe en meer vereenvoudigde modellen vervangen. Korte jurken worden steeds populairder. Jurken in klassieke stijl, zonder opgezwollen rokken houden ook dapper posities in modetrends in. Hoe eenvoudiger hoe beter. Dit is waar bijna alle ontwerpers over de hele wereld zich aan houden. Dit gaat niet voorbij aan de zijkant en de sterren.

Wat betreft de aankleding van de jurken, in het nieuwe seizoen, borduren of bloemenprints, die elegantie aan de jurk toevoegen, komen naar de top, maar de overvloed aan glitters is al in het verleden.

Samen met nieuwe jurken die speciaal zijn gemaakt voor evenementen, vintage jurken zijn ook opgenomen in de trend.

Selectie van sterren

Angelina Joldi kiest altijd voor mooie modellen jurken. Speciaal voor Angelina heeft het modehuis Versace deze luxe jurk ontworpen. De Libanese modeontwerper Elie Saab heeft ook aan deze jurk gewerkt. Roomsatijn in combinatie met een scharlaken revers benadrukte elegantie. Deze jurk omhelsde zacht de figuur van Jolie.

Actrice Amy Adam kocht een jurk met een uniek decor voor de Oscarceremonie. De jurk zelf was gemaakt van steentjes, gemaakt in de vorm van parels. Deze hemelsblauwe outfit is gemaakt van meerlaagse kanten ruches. Deze jurk is gemaakt door een geweldige en getalenteerde ontwerper van avondjurken Oscar de la Renta. Dress verscheen in 2013.

Ondanks het enorme aantal elegante jurken, waarin de sterren op het tapijt verschijnen, is het de moeite waard om de jurk van actrice Olivia Wilde op te merken. Deze prachtige jurk verscheen op de Golden Globe Awards in 2011. Het was in die tijd dat Olivia de prijs kreeg voor de mooiste avondjurk. Dit kunstwerk is echt mooi. Grijszwarte kleuren vermengd met zilveren sparkles gaven het een schaduw van mokka. De outfit creëerde het merk Marchesa.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses