Groene avondjurk

Groene avondjurk

Elke vrouw moest minstens één keer in hun leven op zoek naar een chique avondjurk. Geen gemakkelijke taak, toch? Als er veel opties zijn, maar het is moeilijk om te kiezen, overweeg dan een van de meest nobele en universele kleuren.

Functies en voordelen

Groene kleur - Dit is de personificatie van jeugd, frisheid en rust. Bovendien is de groene kleur heel veelzijdig. Het past bruin-haired vrouwen, brunettes en blondines, en ook perfect schaduwen lichte huid. En de liedjes van het rode haar en groene ogen zijn al gecomponeerd.

Het maken van een modieuze strik met een groene jurk hoeft niet te verdwalen in verwarde combinaties. Het is voldoende om het herfst- of zomerlandschap te herinneren, de kleuren die erin aanwezig zijn en een enkel beeld klaar te zijn.

Hoe te kiezen

Dankzij bekwame ontwerpers zijn er geen dergelijke strenge kleurbeperkingen voor slanke en volle meisjes. Individueel geselecteerde stijlen van dezelfde kleurenschaal benadrukken perfect de elegantie van de gebeeldhouwde figuur en de pracht van verrukkelijke vormen.

Voor vol

Volle meisjes kunnen er absoluut zeker van zijn dat de groene kleur voor hen is gemaakt. De ideale lengte van een groene jurk is de lengte van de vloer, en als je slanke benen wilt laten zien, is de midi-lengte met uitlopende zoom een ​​goede oplossing.

Voor slank

Meisjes van fragiele vormen van groene kleur bieden ruimte aan allerlei fantasieën over de stijl van de jurk. Het moet worden gekozen op basis van smaakvoorkeuren.

De eigenlijke modellen die de nadruk leggen op elegantie zijn de stijlen met een open rug, aangevuld met kant of versierd met een modieuze printcel.

Het basisadvies voor het kiezen van een groene jurk is een accent in een jurk. Dus als de hals is versierd met een diepe halslijn, dan moet de lengte middel of op de grond zijn. Elegant groen en vulgariteit - incompatibele en onnatuurlijke dingen.

Populaire modellen en stijlen

Ontwerpers nemen vaak groen op in hun collecties. Talloze stijlen creëren interessante avondopties, waarmee deze kleur een speciale diepte toevoegt.

Terug open

Groene jurken met een open rug zijn extreem relevant voor dit seizoen. Het uiterlijk van een open rug wordt altijd geassocieerd met iets plechtigs en feestelijks. Deze stijl wordt gekenmerkt door de lengte van de vloer, evenals een trein of silhouet van de "kleine zeemeermin". Het materiaal kan zijde, kant of chiffon zijn.

Helaas kan niet elke vrouw van de mode een blote rug tonen. Zo'n snit kan alleen gedragen worden door slanke meisjes met een mooie houding en een fluweelzachte huid.

Naakte schouders

Een groene jurk met open schouders van kant is een andere stijlvolle snit. Hij suggereert een maxi-jurk, compleet met een kanten lijfje. Het model in smaragdgroene kleur ziet er luxueus uit.

Open schouders vergroten visueel het schoudergedeelte, dus als het meisje de eigenaar is van de figuur "omgekeerde driehoek", is het verstandiger om deze stijl te verlaten.

Shades en kleurencombinaties

Groen is rijk aan tinten en ontwerpers gebruiken hun diversiteit op grote schaal in hun collecties.

Donkergroen

De kleur van het flessenglas is al verschillende seizoenen op rij populair. Deze schaduw is perfect voor vrouwen in winter- en zomertype. Meer in detail kunnen brunettes en blondines met een gebruinde huid en blauwe of bruine tinten zich veilig in een vergelijkbare tint kleden en een ongebruikelijk helder beeld creëren.

emerald

Kleurtype meid Winter is absoluut onweerstaanbaar in smaragdgroen.Bovendien kunnen ze smaragdkleuren jurken dragen dicht bij het gezicht, omdat hun huidskleur perfect harmonieert met deze kleur.

Meisjes in de zomerse stijl hebben minder vrijheid om een ​​smaragdgroene jurk te kiezen. Het is de moeite waard om het compleet met een bolero of een cape van een andere kleur te dragen.

Herfst en lente zijn meer gedempte tinten groen. Dus, olijf en kaki benadrukken warme kleuren in de buitenkant van deze kleurtypen.

lengte

Onder de avondjurken valt de lengte van de maxi, mini en midi op.

Naar de vloer

Lange jurken zijn vooral biologisch in combinatie met groen. Een ideale jurk voor deze schaduw is een zeemeerminnenjurk, uitgerust model met een trein, gesneden stijlen, open rug en schouders.

kort

Korte avondjurken in groene kleur bepalen de helderheid van de lijnen, dus de stoffen zijn meestal gekozen dichte en goed onderhouden vorm. Dus, passen jurken zijn gemaakt van dikke knitwear, en gezwollen rokken zijn gemaakt van multi-layered tule.

midi

Een jurk met een lengte net onder de knieën is ontworpen voor romantische aard. Het straalt altijd tederheid en frisheid uit, en in combinatie met groen ook natuurlijke harmonie.

De stoffen voor zo'n kalme jurk kunnen chiffon, katoen, gebreide kleding of zijde zijn.

Stoffen en texturen

Groene kleur is perfect in harmonie met natuurlijke, edele stoffen. Lichte glans van zijde zorgt voor een veelkleurig groen spel.

Lichtere tinten groen zien er goed uit in katoen of gebreide kleding. Chiffon is perfect in elke schaduw van groen.

Bruidsjurk groen

Een bruid die kiest voor een groene jurk staat altijd in het middelpunt van de belangstelling. Deze kleur benadrukt haar jeugd en frisheid. Onder de modellen vindt u eenvoudige trouwjurken van lichtgroene en gedempte groene tinten, evenals stijlvolle witte jurken, aangevuld met een groen inzetstuk op de trein of een lichte riem in de taille.

Wat en hoe te dragen

Groene kleur vereist organische make-up en geschikte accessoires.

Make-up

Make-up in de stijl van natuurlijke look - een van de meest harmonieuze oplossingen. In dit geval moet de huid een ideale toon hebben en een lichte blos op de jukbeenderen en wangen.

Schaduwen zijn beter om gouden warme tinten te kiezen, maar make-upartiesten verklaren dat de groene kleur van de schaduwen verboden is voor een groene jurk.

accessoires

Gouden sieraden of sieraden met zand en gouden tinten kunnen accessoires worden voor een groene jurk.

Parels, beige schoenen en clutch zijn nog een win-wincombinatie.

Stijlvolle afbeeldingen

Een luxueuze trouwjurk met een groen inzetstuk op de zoom en een chique trein geven de algehele look frisse en delicate tonen.

Een prachtige empire-jurk, gemaakt van zijde, zal de verfijning van het meisje benadrukken.

Een groene chiffonjurk met een kantkraag - een keuze uit romantische naturen.

Jurk met open rug en kant op het lijfje zal de perfecte keuze zijn voor slanke schoonheden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses