Rok voor oriëntaalse dans

Rok voor oriëntaalse dans

kenmerken

Geen wonder dat men gelooft dat dans lichaamstaal is, wat de toestand van onze ziel betekent. Om de toeschouwer goed te laten zien wat je ziel in de dans schreeuwt, moet je gewoon de juiste outfit vinden!

Dankzij de temperamentvolle en gepassioneerde oriëntaalse dans, kun je je emoties uiten, je temperament en humeur laten zien en het hele palet van je zintuigen een originele outfit geven die we je kunnen helpen vinden!

Immers, als je serieus van plan bent te gaan dansen, dan kan je niet zonder een speciale outfit die de aandacht trekt en tegelijkertijd handig voor je zal zijn. De meeste meisjes en vrouwen komen buikdansen om gemakkelijk extra kilo's kwijt te raken, maar we haasten ons om je te verzekeren - tegen de tijd dat je je doel bereikt, kun je niet langer stoppen met deze spannende activiteit!

Oosterse dansen zijn enorm populair vanwege de ongelooflijke aantrekkelijkheid van de dans, evenals de snelle correctie van de figuur en de ontwikkeling van de plasticiteit van het lichaam. Rokken voor oriëntaalse dansen zijn behoorlijk divers in hun stijlen en kleuren, maar ze zijn verenigd door lichtheid en luxe decoratie.

species

Zonrok

De rok is populair en uniek in zijn soort. De lange rok is gemaakt van stromende stukken stof, waarvan men de ogen niet kan afhouden, de pittige schil van dit model ligt in zijn pracht en het gebruik van doorschijnende materialen. Voor de rok is de zon geschikt om zijden stoffen, satijn en chiffon te gebruiken.

De afbeelding wordt aangevuld door het feit dat de bovenste laag iets korter is gemaakt en van een contrasterend stuk stof. Het bovenste deel van de rok wordt meestal gekenmerkt door een riem met ruches, stenen en ruches. De zonrok zou het meest geschikt zijn om naar een slanke lichaamsdanser te kijken, want voor meisjes met gewelfde vormen is het beter om aandacht te besteden aan het volgende type rok voor oriëntaalse dans.

Rok "vis" of jaar

Voor vrouwen met prachtige vormen, zal een visrok vertrouwen geven en alle facetten van talent onthullen. Deze rok past niet alleen op strakke heupen, die overtollig volume verwijderen, maar ook naar beneden uitzetten. Vanwege de weelderige zoom zal de danser haar fouten aanpassen en charmes benadrukken. Afhankelijk van de wensen van de ontwerper, bestaat het uit een ander aantal wiggen. Gemaakt van materialen waarvan de elasticiteit alleen benijd kan worden. Deze eigenschappen stellen ons in staat om te concluderen dat niets je bewegingen zal belemmeren, het doet geen pijn om je open te stellen voor 100%.

Je moet niet vergeten dat je oosterse dansen kunt dansen in een rok met een rechte snit, maar om niet achter te blijven, moet ze een voldoende grote zijsnede hebben die naar eigen goeddunken is gedecoreerd. Een van de voordelen van een rechte rok is dat hij er elegant uitziet en past.

Omdat moeders hun kinderen in de meeste gevallen al heel vroeg naar de dansen sturen, zijn modeontwerpers kostuums niet vergeten voor de kleinste hartenhoning van toeschouwers. Kinderrokken zijn niet slechter en net als de rokken voor volwassenen onderscheiden zich door een rijke inrichting en lichtheid, gemak. Zijde en chiffon worden voornamelijk gebruikt om kinderrokken en dansjurken te naaien.

materialen

Gecontroleerd door de tijd en gegeven door ervaring, dat de rok van de "vis" -stijl er het mooist uitziet wanneer dergelijke materialen werden gebruikt voor het afstemmen ervan: elastische stoffen zoals satijn-stretch of fluweel, die met dit alles nogal zwaar zijn en de vorm behouden. Dit maakt de beweging in de dans vloeiender, en daaruit volgt dat het meer verleidelijk is. Je zult immers niet teveel overspoelen, en de stof zal zich ontwikkelen tijdens het bewegen, waardoor je een aanzienlijke dosis charme krijgt.

decoratie

De truc van een rok voor oosterse dansen is dat het niet nodig is om een ​​rok aan een riem te naaien, en modeontwerpers maken geen rok aan zowel een rok als een riem. In sommige gevallen wordt de rok op een gewone kauwgom geplant om schaamte te voorkomen, deze wordt aangevuld met randbehandeling. De randen van de riem worden aangevuld met een bias en een knop wordt parallel genaaid.

Het meest geschikt bij deze optie is de aanwezigheid van het trekkoord met de elastische band en het touw erin. Dankzij dit ongecompliceerde mechanisme kunt u ongeplande striptease voorkomen. Het is volkomen onnodig om de voering in de rok voor de dans te naaien, omdat dit de structuur soms zwaarder zal maken.

Om de bodem tot aan de bodem te omsluiten was het veel mooier, bekwame vaklieden laten een vislijn aan de rand toe. Om een ​​luxe uitstraling mee te geven en je kracht te geven om op het podium te schitteren aan het einde van het beeld, is de rok omzoomd met kralen, stenen, paetka, pony.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses