Transparante rok: functies en wat te dragen?

Transparante rok: functies en wat te dragen?

De meest gedurfde beelden in de nieuwe seizoenen creëren kleding gemaakt van transparante stoffen, vooral gericht op de aandacht van de rok. Het belangrijkste ding om te overwegen bij het kiezen van een transparante rok - functies en wat te dragen.

kenmerken

Onder elk type figuur kun je een rok kiezen. Ze zal in staat zijn om de gebreken van de figuur te verbergen vanwege de snit, patroon, gordijnen en andere nuances. Een rok van een volledig transparante stof heeft dergelijke trucs niet. Dit is het belangrijkste kenmerk.

Elk jaar wordt mode steeds openhartiger. Als eerder een transparante rok moest worden gecombineerd met een gesloten, ingetogen bovenkant, kunnen nu beide componenten van de afbeelding transparant zijn. Maar ontwerpers laten het recht om te kiezen.

species

Rokken kunnen volledig worden gemaakt van transparante stof of transparante inzetstukken bevatten. Elk van deze modellen is relevant, maar varianten met afzonderlijke transparante zones op producten zijn bijzonder populair.

Met transparante inzetstukken

Een rok met transparante inzetstukken behoudt de eigenschappen van een gewone rok en bevat een spel van verbeelding. Zo'n rok kan een elegante lengte hebben en tegelijk de schoonheid van de benen laten zien.

Inserts kunnen worden gemaakt van chiffon, organza, zijde, gaas of guipure. Vaak zijn er aan de randen horizontale inzetstukken, hoewel ze de meest ingewikkelde ontwerpen kunnen maken.

Met transparant gaas

De eenvoudigste versie van zo'n rok is met een netvoering die uitsteekt achter de zoom. Deze rok - de gebruikelijke versie van de feestelijke rok, te vinden in zowel de kledingkast voor volwassenen als voor kinderen.

Rokken, waarbij het raster fungeert als het hoofdmateriaal, kunnen enkellaags en meerlagig zijn. Lengte - van mini tot maxi. In de collecties van ontwerpers kun je vaak een rok vinden, waarbij elke volgende laag korter is dan de vorige. De buitencontouren van de rok benadrukken het vrouwelijke silhouet.

Met een transparante onderkant

Rokken met inzetstukken van transparant materiaal in het onderste deel van het product vallen in de categorie rokken met een transparante bodem. Het belangrijkste materiaal, in de regel, is een dichte, niet doorschijnende stof, die het gewenste dichtheidcontrast met inzetstukken creëert.

Met een transparante top

De tegenovergestelde versie van de rok - met een transparante bovenkant. In dergelijke rokken fungeren dichtere stoffen als inzetstukken. Ze kunnen verschillende vormen hebben. Maar vaker herhaalt u de optie met horizontale strepen over de gehele breedte van het product.

Met onderrokken

Een rok gemaakt van volledig transparante stof met een petticoat is de meest acceptabele optie voor degenen die niet klaar zijn om gewaagde outfits te dragen, maar de tijd willen bijhouden. De petticoat kan het silhouet eenvoudig aanpassen en de transparante stof zal het beeld lichter maken.

Populaire stijlen

Onder de populaire stijlen die transparante stoffen gebruiken zijn de rechte rok, geplooid, de zon en een halve zon. De meest luchtige beelden creëren een rok - de zon.

De zon

De rok - zon zal je toestaan ​​om volume in de heupen toe te voegen aan meisjes met het type figuur een rechthoek en een omgekeerde driehoek. Ze zal veel romantische afbeeldingen maken met de meest voorkomende basisdingen: top, shirt, coltrui, denim en leren jasje.

lengte

De rok van transparante stoffen kan elke lengte hebben. Elk van hen wordt gekenmerkt door zijn populairste modellen.

kort

Voor minidelen zijn dit rechte rokken, meerlagige pakketten en rokken die uit één transparante laag bestaan. Deze omvatten stretchrokken met transparante inzetstukken en gepofte rokjes met mesh aan de onderkant van het product. Ze zijn geschikt voor slanke jonge meisjes niet onder de gemiddelde lengte.

midi

Onder de rokjes van gemiddelde lengte zijn kokerrokken met inzetstukken of van guipurekant, een halfzon en de zon in verschillende varianten van de combinatie van stoffen, trapeziumvormig en recht. In de midi-categorie kan elke vrouw een acceptabele optie voor zichzelf vinden.

lang

Een lange rok is een grillige versie. Het is niet geschikt voor meisjes met een kleine gestalte en is niet compatibel met alle dingen. Het kan niet worden gedragen met een regenjas, jas en donsjack. Korte opties voor bovenkleding zijn geschikt: jassen, denim en leren jassen. Tops en shirts passen bij haar top.

Een lange doorzichtige rok kan worden gedragen met een mini-tone jurk. In dit geval zal het onderste deel van de jurk dienen als een dekking voor haar.

Kleuren en prints

Transparante rokken in neutraal zwart en wit, pastelkleuren en doorschijnende stoffen met een patroon domineren in de nieuwste designercollecties. De hoofdprint is bloemen. Een van de favorieten - de traditionele strip is vaak een aanvulling op de transparante monochromatische stof.

zwart

Zwarte kleur laat de aandacht niet afleiden van de vorm en details van kleding. Het combineert goed met andere kleuren en vereist een striktere houding. Het spel van verbeelding, dat een transparante rok impliceert, vooral met complexe details, is zoveel mogelijk in zwart opgenomen.

wit

Witte kleur wordt geassocieerd met zuiverheid en stelt u in staat om de negatieve perceptie van transparantie te verminderen. Deze kleur stelt je in staat om je jonger te voelen en je aan te passen aan de romantische stemming.

strepen

De strook op de rok kan niet alleen het figuur aanpassen, maar ook de groei visueel verlengen. De hoofdrol wordt gespeeld door de breedte, het ritme van de strips en hun oriëntatie. Frequente horizontale strook verlengt de groei en vice versa. Op een manier hellende strepen vormen de hoeken aan de voorkant van de producten. Als de gevormde hoeken naar boven zijn gericht, zal dit de heupen visueel verkleinen en naar beneden uitzetten. In gevallen met transparante stoffen kunnen de strepen hele illusoire composities maken.

Jurk met een transparante rok

Mode voor transparante stoffen en aangeraakte jurken. Jurken met een transparante rok zijn net zo variabel. Tops in dergelijke jurken kunnen worden gemaakt van dikkere stof of transparant, met of zonder een genaaid geval. Dit zijn opties voor een vrijetijds-, avond- of trouwjurk.

avond

Avondjurken zijn vaak versierd met patronen of bloemen die intieme gebieden bedekken. Transparantie op zichzelf trekt de aandacht en vereist geen originaliteit van knippen en decoratie. Beknoptheid en een beetje openbaring - componenten van het beeld. De keuze van de lengte van zo'n jurk is zeer individueel.

bruiloft

Trouwjurken met een transparante rok zien er eleganter en zelfs ingetogener uit dan andere jurken gemaakt van transparante stoffen. Dit komt niet alleen door de witte kleur, maar ook door een overvloed aan kant, stenen en andere decoraties die de jurk omlijsten. Ze leiden af ​​van transparante details, waardoor je niet alleen de vrouwelijkheid van het silhouet kunt bewonderen, maar ook de glitter van de stenen en de tederheid van de stoffen.

Wat te dragen

Een transparante rok kan gedragen worden met tops of shirts, vesten en truien, jassen met mouwen en zonder. De top kan transparant zijn, in toon van een rok, of van een dichte stof. Vachtkleurige shorts of een rok moet worden gedragen onder een transparante rok.

Modieuze afbeeldingen

Een van de trends van het seizoen is gelaagdheid. Je kunt een lichte rok, een ruime trui en een jas combineren. En je kunt toppen met een transparante rok en bloesems en een jas op hetzelfde moment. Een transparante rok kan nu eenvoudig worden gedragen met een BH, een jas aan de bovenkant of op zijn minst een transparante cape. In één afbeelding kun je chiffon en bont, kant en leer combineren.

Veel nieuwe en vaak ongebruikelijke combinaties geven elk modeseizoen. Van alle diversiteit is het belangrijk om die afbeeldingen te volgen die passen bij individuele kenmerken en die comfort bieden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses