Make-up voor prom voor bruine ogen

Make-up voor prom voor bruine ogen

Elke schooljongen wacht met spanning op het moment dat hij klaar is met zijn studie op school en de prom night komt. Dit moment is vooral spannend voor meisjes, omdat ze moeten zorgen voor het prom dress, mooie schoenen, kapsel en, natuurlijk, een mooie make-up. De uitzondering is niet en afgestudeerden met een bruine ogen.

Bruine ogen worden anders genoemd: chocolade en karamel en noot en amber., en amandel. Met deze kleur is het mogelijk om op verschillende manieren in te halen en als alles goed is gedaan, wordt het het hoogtepunt van een charmant en volledig beeld.

Er zijn veel make-upopties, maar je moet degene kiezen die in harmonie is, niet alleen met de oogkleur, maar ook met de haarkleur, met de outfit en met het hele beeld als geheel. Voorafgaand aan elk van de afgestudeerden zijn er een aantal vragen, bijvoorbeeld over welke tint van de schaduwen om te kiezen, en wat uiteindelijk make-up zal maken - de avond of nog steeds zachtaardig

Als u deze kwesties met volledige verantwoordelijkheid neemt, de modetrends onderzoekt en hen associeert met uw wensen en uiterlijk, kunt u een werkelijk verbluffend resultaat behalen en een onvergetelijk beeld creëren dat zo'n belangrijke gebeurtenis in het leven verfraait.

De koningin van de bal zijn, is de droom van elk meisje, zonder uitzondering, dus we hebben niet alleen een jurk en mooie styling nodig, maar ook een goede make-up. Hij moet in harmonie zijn met het beeld van het meisje en haar gezicht versieren.

kenmerken

Holiday make-up heeft zijn ongeschreven regels die strikt moeten worden nageleefd.

Overweeg in meer detail:

 1. De nadruk ligt in dit geval op de ogen. Schaduwen worden geselecteerd waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met de tint van de ogen, maar ook met de toon van de outfit op het schoolmeisje. Om alle aandacht gericht op de ogen te houden, mogen de lippen niet heel helder zijn.
 2. Voorzichtigheid is geboden over gelijkmatige teint op het gezicht, met base en poeder.
 3. Opmaken is elegant gewordenHet beste is om de voering te gebruiken voor het richten van de pijlen. Dit is de enige lichte aanraking van make-up voor de plechtige bal.
 4. Als een meisje een problematische huid heeft, het is beter voor haar om de tinten en de lippenstift van lichte tonen te gebruiken om de aandacht af te leiden van de probleemgebieden in het gezicht.
 5. Jong meisje Het is beter om de blos te gebruiken van de meest delicate tinten die haar schattige afbeelding nog romantischer maken. De beste ideeën zullen zijn met beige, roze of perzikkleurige tonen.
 6. Op de lippen van een schoolmeisje met bruine ogen Naakte lippenstift zou geschikt zijn, en een eenvoudige glans zou een nog betere oplossing zijn.

Make-upartiesten aanbevelingen

Verzacht diegenen wiens ogen groen of blauw zijn, heeft aanzienlijke verschillen in kleuren, vergeleken met de make-up voor meisjes met bruine ogen. Helder uiterlijk is goed gedaan zonder heldere tonen in de make-up, dus voor hen is het dat hun natuurlijke schoonheid benadrukt wordt.

Voor het meisje met de bruine ogen zijn donkere schaduwen in combinatie met lichte schaduwen geschikt. Bovendien wordt een lichte tint onder de wenkbrauw geplaatst en wordt een donkere tint aan de buitenste ooghoek geplaatst.

Een andere nuance voor de bruine ogen is het gebruik van groene en paarse schaduwen in make-up, waardoor het mogelijk is om te bereiken dat de diepte van het oog benadrukt wordt. Bruine en blauwe schoolmeisjes kunnen blauwe en blauwe make-upschaduwen gebruiken, behalve als uitzondering.

De zwarte contourlijn langs het bewegende ooglid zal ook mooi zijn. Als je zwarte mascara aan je wimpers toevoegt, krijg je een doordringende look die de kleur van je ogen benadrukt.

De binnenste randen van het meisje van de oogleden kunnen bedekken met een gouden tinten het ziet er gewoon geweldig uit. Daarna, eeuwenlang, opnieuw een zwarte voering uitgeven.

Voor de finishing touch is mascara van zwarte en zwarte toon geschikt. Een andere manier om hetzelfde resultaat te krijgen, is door een zwart cosmetisch potlood te gebruiken dat langs de lijn van de cilia-groei voert.

opleiding

Het promoten van onaardse schoonheid begint bij de voorbereiding. De gezichtshuid wordt gereinigd en gehydrateerd. Gebruik hiervoor een tonic, melk en moisturizer. Gebruik voor het gebruik van al deze hulpmiddelen massagelijnen. Als er overschotten achterblijven, moeten ze worden verwijderd. Het gezicht moet worden voorbereid met een servet zodat de make-up niet "zweeft".

Nadat de basis basis is aangebracht, waarmee de schaduw van de huid op het gezicht wordt genivelleerd, en de probleemgebieden onzichtbaar worden. Als er puistjes of roodkleuring van het gezicht zijn, moeten deze worden gemaskeerd met een groene corrector.

Dankzij de natuurlijke basis, zal een dergelijk tonale hulpmiddel de poriën van de huid niet verstoppen. Selectie van de foundation moet plaatsvinden in zonlicht en in de schaduw van uw huid passen. Het wordt met de handen of specifiek voor deze beoogde spons aangebracht. De voorbereidende fase eindigt met het aanbrengen van poeder. Deze laatste aanraking zal de huid behoeden voor onnodige glans en het mat maken.

Make-up stap voor stap

Het goedmaken van het afstuderen is niet moeilijk. Helpt bij deze gedetailleerde instructie.

Benodigde make-upstappen:

 • schaduwen rolde niet, de basis werd aangebracht op de oogleden;
 • naar de buitenste hoek ogen worden toegepast en vermengen donkere schaduwen;
 • bovenste ooglid in zijn binnenste is bedekt met tinten van lichte tinten;
 • aan de buitenkant van de hoek eeuwig gehouden eyeliner;
 • tint schaduwen lichte kleuren onder de wenkbrauw en zachtjes mengen;
 • vervolgens komt het karkas, en om een ​​beter waterdicht product te kiezen, bent u verzekerd tegen vegen en druipen die tijdens de vakantie zo misplaatst zijn;
 • de volgende stap is lippen. Voor hen een zachte lipstick of gloss;
 • eindelijk van toepassing op de jukbeenderen een beetje rouge, passend bij de toon van je huid. Kies voor de koude tonen blozend roze en warm - perzik en beige.

Hoe je make-up kunt maken voor het afstuderen, kun je in de volgende video bekijken.

Discrete versie

Voor lichtbruine ogen van jonge meisjes, is make-up gemakkelijk te passen en zijn felle tinten niet geschikt. Mooie zachte afbeelding wordt gemaakt door het gebruik van zand en beige.

Als u de avondhelderheid wilt geven, is het beter om tinten chocoladetonen of terracotta te gebruiken.

Karamel- en koraaltinten worden aanbevolen voor lippenstift. Als een schoolmeisje met bruine ogen blond haar heeft, de beste manier om een ​​grijze of bruine eyeliner te maken en voor brunettes, is zwart de beste keuze.

Lichte make-up

Niet alle bruinogige schoonheden zoals tederheid en romantiek. Velen van hen geloven dat de fatale schoonheid een mooier beeld is. Schoolmeisje om een ​​helder beeld te maken van het prom zou een make-up zijn, genaamd de stijl "rokerige ogen", waarmee je heel mooi de ogen kunt benadrukken.

Make-up heeft grijze gametonen nodig aan de basis, namelijk:

 • een potlood voor zwarte ogen;
 • twee schaduwopties donkere kleur;
 • helder paarlemoeren schaduwen.

Uitvoeren in fasen:

 • voor rokerige ogen het eerste dat u moet doen om de dikke pijl van het bovenste ooglid te tekenen;
 • dan heb je een afgeschuinde borstel nodig om de potloodlijn over het hele oppervlak van de eeuw te verven, anders zal het contrast te scherp zijn;
 • het hele oppervlak van de eeuw bedekt met schaduwen met een speciale borstel (kleur - nat asfalt). Dus we maken de potloodlijn vast;
 • binnenste deel van de oogleden en onder de wenkbrauwen verwerken we lichte paarlemoeren tinten, waardoor de bruine ogen gaan glinsteren;
 • neemt een speciale borstel en tinten zilvergrijs. Ze worden opgelegd aan alle grenzen van donkere en lichte schaduwen. Tegelijkertijd beweegt de borstel van de buitenkant van het oog naar de binnenkant;
 • als het slijmvlies van het onderste ooglid overschilderen met een zacht zwart potlood, dan wordt de look nog expressiever. Zo'n circuit wordt van binnen naar buiten geleid. Vervolgens wordt een afgeschuinde borstel genomen en in het onderste ooglid worden steenkoolschaduwen in een kleine hoeveelheid over elkaar heen gelegd. Aan de binnenzijde van het oog moet de lijn van deze schaduwen subtieler zijn, waardoor het oog beter kan "openen";
 • laatste fase voorziet in het aanbrengen van mascara op de cilia (zwarte mascara).

Zo'n make-up zorgt voor de aanwezigheid van verschillende penselen, omdat ze erg handig zijn om de applicatie en de bevedering uit te voeren. Met zo'n lichte make-up, wat deze stijl is, wordt het niet aanbevolen om te felle lipstick te gebruiken.

In dit geval ziet een spons met een natuurlijke tint, zoals beige of perzik, er goed uit. Naar de plaats zal een lichtroze glans zijn.

Belichamen de ideeën van een avond op zoek naar een bruine ogen afgestudeerd student, experimenteren met valse wimpers, maar niet voor de stijl van "rokerige ogen" - daarin zullen ze alleen het kijken zwaarder maken.

In het Grieks

Donkerbruine ogen afgestudeerden voor de vakantie-avond, je kunt je iets anders voorbereiden. Bij de voorbereiding van de huid kunnen ze nog steeds de bronzer gebruiken, en niet alleen de foundation en het poeder. Griekse make-up biedt dikkere randenwaarvan het wenselijk is om goed te tekenen. Het is gemaakt met potloodstreken. Wanneer de wenkbrauwen de gewenste vorm hebben, worden ze gefixeerd met een gel.

Voor deze make-up schaduw geschikte parel, goud of saaie chocolade.

Een lichte toon markeert het oppervlak van het bovenste ooglid en een donkere, matte textuur wordt aangebracht op de wenkbrauwen, gevolgd door een grondige vermenging van alle randen. De lijn op het onderste ooglid wordt getekend met behulp van een zwart gekleurde eyeliner, en op de bovenste is er een duidelijke pijl met een verhoogde buitenste punt. Voor wimpers in Griekse make-up heb je bulk mascara nodig, en voor de lippen - gedempte tonen van rood.

Glinsterende retro

Je kunt heel vaak zien in een retro-stijl outfit. En om de compositie compleet te maken, is het niet alleen wenselijk om te raden met een handtas en schoenen, maar ook met een stijlvolle make-up.

Als bruine ogen versieren met pijlen - is deze optie een win-win. U zult grijs-bruine schaduwen, tinten van ivoor en warme bruine tinten nodig hebben.

Niet doen zonder volume-inkt, zonder beige blos en zonder lipstick (de beste is de bes of de warme oranje tint). En het potlood is verplicht.

Volgorde van acties:

 • wij dekken oppervlakte oogleden tinten van ivoor;
 • op het bewegende deel een eeuw lang zetten we een grijsbruine toon;
 • hierboven zijn over elkaar heen gelegd warme bruine tonen met de nadruk op het buitenste deel van het ooglid;
 • met behulp van voering, geleid de eyeliner voorzichtig en eindig met een pittige pijl;
 • jukbeen licht borstelen met beige blos;
 • trekt lipcontour en dan verven met lippenstift.

"Sweet Peach"

Van deze versie van de make-up blaast tederheid, warmte en frisheid. Het is geschikt voor liefhebbers van rustige, onopvallende tinten en natuurlijke accenten. Om zo'n vrouwelijke make-up te maken, moet je perzik, witte en bruine tinten gebruiken. In dit geval kun je het zonder eyeliner doen, maar zonder zwarte mascara. De toon van de rouge moet natuurlijk en warm zijn. Sponzen - hetzelfde als in de oogverblindende retro.

Zo maak je zo'n make-up op het zachte gezicht van een schoolmeisje:

 • bruine schaduwen gebruik voor eyeliner lagere en mobiele oogleden;
 • perzik schaduwen opleggen in het bovenste deel van de buitenste hoek van het ooglid;
 • witte schaduwen onder de wenkbrauwen plaatsen;
 • op de lippen - alleen licht schijnen;
 • op de jukbeenderen - een beetje beige bloos.

Make-up "Schoonheid uit het Oosten"

In de kleine bruine ogen van een Aziaat wordt een beetje mysterie gelezen en met een glanzende blauwe make-up worden de ogen van de afgestudeerde nog aantrekkelijker. De schoonheid van Aziatische ogen kan worden onderstreept met gloeiende blauwe schaduwen, grijs potlood en zwarte voering. De mascara heeft houtskoolzwart met een langer effect nodig.Blozen moet zo natuurlijk mogelijk zijn en het is beter om lippenstift te vervangen door een stralende glans.

Stapsgewijze techniek:

 • op het bovenste ooglid in de vorm van een zachte heuvel plaatsen we blauwe schaduwen, we selecteren de buitenste hoek niet;
 • grijs potlood benadrukt het onderste ooglid (tot aan de neus versmalt de lijn);
 • naar grijze eyeliner toevoegen enkele blauwe schaduwen;
 • zwarte voering trek een iets verdikte lijn langs de wortels van de wimpers in het bovenste ooglid;
 • rouge gedrag in de vorm van een rechte stripdie begint bij de tempel. De lippen moeten goed gekleurd zijn, ook in de hoeken.

Zie hoe je een oosterse make-up maakt, dat kun je in de volgende video doen.

"Roos en lila"

Dikke zwarte eyeliner, die zoveel jonge meisjes zo leuk vinden, voegt eigenlijk een paar jaar aan hun leeftijd toe. Maar het is mogelijk om de situatie te corrigeren als u bloemtonen in de make-up opneemt.

Voor het verkrijgen van expressieve lila-roze make-up neemt gedempt roze, grijs-lila en witte schaduwen van schaduwen.

De eyeliner wordt hier een effen zwart potlood. Niet doen zonder zwarte inkt, blozen - gedempt roze, voor lippen - dikke roze glans.

Toepassing techniek:

 • roze schaduwen gesuperponeerd op het bovenste ooglid (bewegend deel);
 • Lila we zetten hoger en dichter bij de buitenkant;
 • op de bodem - ook paarse schaduwen, maar met bevedering;
 • potlood tekenen pijlen de groei van de bovenste en onderste wimpers, zonder het circuit te sluiten;
 • Tot slot passen we volumetrische mascara toe op wimpers, lippenstift, jukbeenderen benadrukken blozen.

Kleur eyeliner

Van de gekleurde eyeliner worden bruine ogen expressief, zelfs het uiterlijk van het meisje verandert. Een potlood of een vloeibare donkerblauwe eyeliner met bruine ogen is een uitstekende combinatie. Ze ziet er goed uit gedurende de dag, en zelfs beter in de avond. Meisjes kunnen experimenteren en proberen zichzelf verschillende tinten van deze kleur aan.

Bruine eyeliner wordt als de meest interessante optie beschouwd, vooral als de brunette donkere of olijfkleurige huid heeft. Het moet op zijn minst twee tonen donkerder zijn dan de kleur van de ogen. Als u een tint kiest die overeenkomt met de kleur van de ogen, zal alles in elkaar overvloeien en er onaantrekkelijk uitzien.

Bruine oogkleur is zeer gunstig onderstreept verzadigde paarse schaduw. Het is beter om een ​​donkerdere toon te kiezen, om te experimenteren met aubergine. Op het afstudeerfeest zien paarsachtige of lichtere tinten, zoals lila, er het beste uit.

Niet minder mooie combinatie - met een groene lijn voor de eeuw, waar de voorkeur moet worden gegeven aan smaragdgroene tonen en olijfgroen. Dergelijke schaduwen kunnen bruine ogen dieper maken en laten schitteren.

Voor baby's

Er is tenslotte niet alleen op school een afstudeerfeest, maar ook op de kleuterschool, en de kleintjes doen ook hun uiterste best om zich te verkleden - ze houden ervan om het te doen. En het is goed als moeders hen hierbij helpen en hen het gevoel geven dat ze een echte prinses zijn met een zachte make-up.

Gebruik in dit geval zou de eenvoudigste manier moeten zijn om de huid van kinderen niet te beschadigen.

Het gezicht van zo'n afgestudeerde kan licht gepoederd zijn en haar wangen geaccentueerd met blush. Bruine ogen glanzen fel, als het bovenste ooglid is versierd met een druppel schaduwen van een lichte tint, en de cilia-tint met hypoallergene mascara. Lippenstift of lipgloss.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses