Jurk voor het nieuwe jaar

Jurk voor het nieuwe jaar

Volwassenen en kinderen kijken uit naar het nieuwe jaar! Deze heerlijke vakantie als belooft een nieuw leven en, natuurlijk, vele geschenken en verrassingen. Voor een vrouw is het nieuwe jaar een prachtige gelegenheid om de schoonheid te demonstreren voor je dierbaren, vrienden en collega's. En, natuurlijk, een vrouw zou nieuwjaar in een nieuwe jurk moeten ontmoeten. Laten we proberen uit te zoeken wat de perfecte nieuwjaarskleding zou moeten zijn. De keuze van een jurk voor de belangrijkste vakantie van het jaar voor elke vrouw is een aangename inspanning en een geweldig resultaat.

kenmerken

Idealiter zou een moderne vrouw twee nieuwjaarskleding moeten hebben. De ene is bedoeld voor een thuisviering (of restaurant) en de andere is voor een bedrijfsfeest. Nieuwjaars dress code impliceert een avondjurk, hoewel er geen strikte regels over deze kwestie zijn. De keuze aan jurken die moderne mode biedt, is zo groot dat elke vrouw zeker haar eigen versie zal vinden.

Hoe te kiezen

Feestelijke jurk is geselecteerd op leeftijd, configuratie, stijl en status, als deze jurk voor bedrijfsfeesten is. Je moet ook rekening houden met de individuele kenmerken van je figuur, die zullen helpen om de tekortkomingen te verbergen en op voordelige wijze de voordelen benadrukken. Kleur heeft een belangrijke modelleringseigenschap, waarmee ook rekening moet worden gehouden. Zoals je weet, kunnen lichte kleuren visueel extra kilo's toevoegen, en donkere kleuren vergroten en strekken het silhouet. Als je figuur niet helemaal perfect is, kun je een jurk met stokken oppakken die de aandacht van probleemgebieden afleidt.

Om te schitteren op oudejaarsavond is het niet nodig om in de meest modieuze kleding te zijn, het is veel belangrijker om mooi te zijn. Heldere korte jurken zijn een uitstekende aanvulling op een slank meisje. Als je mooie borsten hebt, kun je kiezen voor een jurk met een open halslijn. Jurk in de Griekse stijl maakt de borst groter en de benen langer. Een lange strakke jurk kan je groter maken en een meer verleidelijke figuur.

Op type figuur

Het type vorm dicteert hun regels bij het kiezen van de hoofdjurk van het jaar. Type A (peer) voor het balanceren van een brede bodem en een smalle bovenkant is ideaal voor jurken met een vierkant en een V-hals, de meest optimale lengte is medium of maxi. Een vrouw met een type O (appel) zal goed zijn in een jurk die zich uitstrekt vanaf de taille. Kleding voor type H (rechthoek) moet worden gericht om de ronding te benadrukken. V-hals, die de aandacht op het decolletégebied zal vestigen, zal hier perfect mee helpen, evenals korte jurken die de schoonheid van de benen benadrukken, plus de juiste riem voor het modelleren van de taille, zijn perfect.

Volgens de horoscoop

Volgens de Chinese oosterse horoscoop symboliseert elk jaar een dier van een bepaalde kleur. Er is een geloof dat als je kleding van de kleur van dit dier aantrekt, er het komende jaar zeker geluk zal zijn. Als je nog dieper kijkt, zijn onze smaakvoorkeuren ook afhankelijk van de horoscoop. Het is jouw zaak om te geloven of niet te geloven in dit voorteken. Maar waarom niet proberen om een ​​nieuwjaarskleding in overeenstemming daarmee op te halen?

Prachtige stijlen en modellen

Modieuze nieuwjaarsjurken zijn talloze varianten van de meest verschillende stijlen en modellen. De lengte is het meest gevarieerd: van mini tot koninklijke lengte tot de vloer. Jurken tot op de knie worden gepresenteerd met mouwen en zonder hen, ook korte jurken kunnen donzig of recht zijn.De lange nieuwjaarskleding in het komende seizoen zijn collecties van fantastische schoonheid, waar je prachtig, strak, volledig gesloten of een ander kunt kiezen.

gebreid

Gebreide nieuwjaarskleding is een vrij ongebruikelijke optie voor een oudejaarsavond. Maar deze nacht is alles mogelijk, dus als je ziel zich aangetrokken voelt tot deze optie, dan heeft het een plaats om belichaamd te worden. Gebreide jurken zijn zo divers in hun incarnatie dat zelfs de meest wispelturige fashionista haar versie zal vinden. In deze jurk zul je buitengewoon en onnavolgbaar zijn. Avond gebreide jurk - het is altijd extreem vrouwelijk. Het blijft alleen om de stijl en kleur te kiezen.

briljant

Nieuwjaar, de sneeuw glinstert voor het raam en je schittert in een sprankelende jurk op vakantie! Een schitterende jurk als geen ander is geschikt voor zo'n belangrijke vakantie. De stof kan van de meest verschillende kleuren zijn, de stijl kan ook elke stijl zijn, maar het hoogtepunt van deze jurk is glans. Organza, brokaat, lurex, pailletten, strass steentjes zorgen voor een verbluffend briljant effect. Chanel, Alberta Ferretti, Saint Laurent en andere toonaangevende merken presenteren avondjurken die perfect zullen fungeren als een nieuwjaarskleding.

weelderig

De jurk met een prachtige stijl verlaat geen podia en modieuze collecties die het seizoen al hebben. Elke keer komt het in een nieuwe incarnatie. In zo'n jurk voor het nieuwe jaar zitten is een echt fantastisch avontuur. Elk jong meisje droomt van zo'n jurk, en in het nieuwe jaar zouden dromen moeten uitkomen. Dus voel je vrij om het nieuwe jaar te vieren in een jurk met een weelderige stijl.

lengte

Op oudejaarsavond, als een figuur je toelaat, kun je een jurk van elke lengte veroorloven. Het kan een korte jurk zijn waarin het handig is om te dansen of een luxe jurk van koninklijke lengte op de grond. De lengte van de jurk wordt bepaald door de zoomlengte. En elke vrouw heeft haar eigen favoriete jurklengte waarin ze zich comfortabel voelt. Tegenwoordig zijn jurken van verschillende lengtes in de mode, dus laat je fantasie en smaak de vrije loop.

kort

Ongelooflijke chic en schoonheid gecombineerd in korte avondjurken, die merken voor ons volgend jaar vertegenwoordigen. Een korte jurk mag niet te openhartig zijn, wat grenst aan de vulgariteit. Een mooie optie is een jurk in retrostijl of een avondjurk tot op de knie. Ontwerpers presenteren dergelijke jurken in verschillende kleuren en tinten. Een korte jurk is een geweldige optie voor vrouwelijke studenten en jonge meisjes die verzamelen voor het nieuwe jaarbal.

Lang / op de vloer

Maxi-lengte jurken voor oudejaarsavond zijn een geweldige manier om de schoonheid van je figuur te markeren en te schitteren als een ster op het tapijt. Ontwerpers van modehuizen bieden veel geweldige opties. De elegantie en het mysterie van lange jurken gaan altijd gepaard met ongelooflijke luxe. Met de stijlen van lange jurken kun je voor elke smaak een jurk kiezen. Strak, recht met een snit, met een open rug, prachtig, met een trein, "vis" - dit is geen volledige lijst met opties voor een lange jurk.

Actuele kleuren en afdrukken

Het kleurengamma en paletten van 2017 zijn allerlei kleuren, belichaamd in de mooiste feestelijke stijlen. Romantisch rood is het populairst, net als alle tinten van vuur. Geel, oranje, groen en blauw zijn ook werkelijke kleuren. Maar ook op het hoogtepunt van de mode zullen er andere verschillende tinten zijn. Prenten en decoratieve kledingbegeleiding zijn een onweerstaanbare eigenschap van modesucces.

rood

Een jurk met de kleur van passie siert perfect de schoonheid op oudejaarsavond, vooral dit jaar is deze kleur op het hoogtepunt van populariteit. Kerstmotieven, een jurk in de stijl van de Snow Maiden - een echt sprookje in de belichaming van rood. Je staat altijd in het middelpunt van de belangstelling, als je een rode jurk draagt, ongeacht de snit. Deze jurk heeft geen overdaad aan sieraden nodig, het is net zo goed om op de blondine en de brunette te zitten.Een lange rode jurk is elegantie en uitdaging in één fles, en een korte jurk is helderheid, speelsheid en zelfvertrouwen.

zwart

De klassieker van het avondkledinggenre is altijd de kleur van de nacht. Stijl, elegantie en gratie in deze jurk die u wordt verstrekt voor de hele vakantie. Moderne zwarte avondjurken alsof meesterwerken van designkunst op het eerste gezicht overwinnen met hun schoonheid of proberen. Talloze stijlen laten je een jurk kiezen voor elke, zelfs de meest pretentieuze smaak. Striktheid, understatement en geheimhouding in zo'n jurk worden u aangeboden.

karmozijn

Deze rijke schaduw in de vorm van een jurk voor de nieuwjaarsnacht is een prachtige optie voor stoere en stijlvolle schoonheden. Een jurk van deze kleur zal zeker het hoogtepunt van het nieuwjaarsprogramma worden. Kort of lang, uitlopend of recht, met een mouw of zonder - deze jurk zal elke fashionista verrassen. Crimson New Year's jurk laat de aanwezigheid van heldere kostuumjuwelen toe, wat zal helpen om de mooie schaduw verder te benadrukken en het hele beeld te laten schitteren. Deze jurk is perfect voor een feestelijke sfeer in zowel thuis- als bedrijfsomgevingen.

Materialen en afwerkingen

De materialen die betrokken zijn bij het maken van avondjurken zijn zeer divers. Nobele zijde, delicate kant, Lurex-stof, synthetisch, versierd met kralen, pailletten, glanzende brokaat en vele anderen. De decoratie geeft de jurken een speciale chic, pit en zelfs exclusief. Bogen, een originele halslijn, florale ornamenten, kantrimming, bont, gordijnen en verschillende franjes geven een feestelijke plechtigheid aan de jurk. Het nieuwe jaar is een soort modieuze competitie tussen vrouwen, omdat we onvrijwillig strijden om schoonheid en in oorlog, zoals we weten, alle middelen goed zijn.

Wat te dragen

Om de oudejaarsjurk niet saai te maken, en vrouwen warm, kwamen de ontwerpers met een verscheidenheid aan capes voor avondjurken. Ze versieren fragiele schouders en maken het beeld diep en vol. Met bont, kant, mesh en vele andere capes kun je degene kiezen die perfect is voor je jurk. Daarnaast kunnen vakantiehandschoenen, kousen, riemen en andere accessoires ook een rol spelen in de nieuwjaarskleding. In het nieuwe jaarbeeld moeten alle kleine dingen goed worden doordacht, dus denk vooraf over je beeld na.

schoenen

Het is een groot succes om comfortabele, prachtige schoenen voor de oudejaarsavond op te halen. Allereerst moet het perfect bij je jurk passen. Hier komt de gebruikelijke regel van kleurencombinaties en stijl. En, natuurlijk, vakantie schoenen kunnen niet goedkoop en van slechte kwaliteit zijn. De moderne schoenenindustrie biedt een verbluffende verscheidenheid aan modellen voor elke smaak en kleur, dus voor absoluut elke jurk kun je de perfecte match vinden.

Hoe een afbeelding compleet te maken

Holistische modieuze uitstraling voor de nieuwjaarsvakantie is een comfortabel gevoel, en benadrukt de verdiensten van een vrouwelijke figuur. Hij past bij haar temperament en ze voelt zich comfortabel en op haar gemak in hem. En meer. Hij is zo aan haar gezicht. Overweeg alles tot in het kleinste detail, schakel de modieuze intuïtie van vrouwen in. Streef hiernaar, dan zal je geen gelijke hebben.

accessoires

Het nieuwe jaar is een grote ruimte voor fantasie, dus je kunt een verscheidenheid aan accessoires gebruiken. Ze maken ons beeld nog vrouwelijker en charmanter. Kralen, kettingen, armbanden, oorbellen en zelfs diademen kunnen hun hoofdrol spelen in het jaar. Het belangrijkste is dat ze harmoniëren met het beeld en je de echte koningin van de vakantie maken. Het zou niet moeten zijn om met een lichte jurk te stroken accessoires te dragen, iets te laten schijnen, of kleding of sieraden.

kapsel

Het is onmogelijk om het beeld van een compleet en foutloos beeld te presenteren, als je niet aan haar hebt gedacht. Vergeet niet dat elke jurk zijn eigen kapsel heeft. De belangrijkste taak is om de schoonheid van het haar te benadrukken en een feestelijk beeld van een holistisch te creëren.Afhankelijk van de lengte van het haar, kun je in het nieuwe jaar verschijnen met mooi loshangend haar of een echt meesterwerk-kapsel maken. Het is beter om deze verantwoordelijke taak toe te vertrouwen aan professionals.

Make-up

New Year's make-up is een belangrijke stap in de voorbereiding op de vakantie, omdat een mooi gezicht veel belangrijker is dan de meest elegante jurk. Aangezien het nieuwe jaar een heldere vakantie is, moet de make-up hetzelfde zijn. Afhankelijk van wat voor soort jurk je draagt, helder of delicaat, strikt of bescheiden, make-up moet hetzelfde zijn. De ogen zijn een spiegel van de ziel, dus ze moeten helder en expressief zijn op oudejaarsavond. Het belangrijkste doel van make-up - een mooi gezicht, dat een glimlach uitstraalt.

manicuur

Mooie en goed verzorgde handen van een vrouw zouden dat altijd moeten zijn. En om met onverzorgde handen op het feestelijke nieuwjaarsbal te verschijnen is in ieder geval moveton. U kunt een manicure kiezen die past bij de kleur van uw elegante jurk of neutraal blijft. Moderne trends op het gebied van manicure laten u toe om een ​​fantasiemanicure te maken, die kan worden afgestemd op het thema van de vakantie of zelfs past in de stof van de jurk. Daarom is alles in jouw handen, mooi!

Waar te dragen

New Year's outfits hebben een niet zo smal toepassingsgebied. Een restaurant, zakelijk nieuwjaarsfeest of een bezoek aan de gasten vereisen een feestelijke kledij. Natuurlijk heb je voor elk geval je eigen jurk nodig, want een vrouw kan verschillende keren niet in dezelfde jurk verschijnen. Bovendien, corporate at work impliceert nog steeds een deel van het raamwerk van de dresscode, en het restaurant biedt ruimte voor modieuze verbeeldingskracht, hier kunt u zich iets meer veroorloven. In elk geval moet de jurk passen in de situatie en mooi zijn.

Op zakelijk gebied

Elk bedrijf ziet zijn nieuwjaars bedrijfsfeest op zijn eigen manier, omdat een bedrijfsvakantie in een bank en in een winkel totaal verschillende dingen zijn. Bovendien zijn er recentelijk thema-vakanties geweest die hun dresscode dicteren. Het belangrijkste is de naleving van de vakantie, dus het belangrijkste is om het midden te houden. Een te mooie jurk is misschien niet helemaal geschikt, net als een te rustieke jurk. Overweeg van tevoren wat de verlichting zal zijn om aan te nemen hoe je jurk en make-up eruit zullen zien.

Oude kleding op een nieuwe manier - interessante ideeën

In het leven van elke vrouw kunnen er verschillende situaties zijn. Soms gebeurt het dat er geen mogelijkheid is om een ​​prachtige jurk te kopen. Dan kunt u de oude vergeten vakantie op een nieuwe manier opnieuw maken. Deze jurk kan een echte exclusieve zijn, de modernere decoratie geeft je een speciale unieke charme. Neem een ​​kijkje in je garderobe, er zal zeker een jurk zijn die afgesneden kan worden, maak hem een ​​mooie halslijn, versier hem met veren of strass steentjes of schilder zelfs opnieuw.

Stijlvolle afbeeldingen

Mode-experts beweren unaniem dat de beste jurk de nadruk legt op de deugden en de gebreken verbergt. Het is moeilijk om hiermee oneens te zijn, omdat het model van dezelfde jurk een vrouw kan versieren en het beeld van een ander volledig kan bederven. Zodra je je perfecte nieuwjaarskleding en -schoenen vindt, voel je meteen de aangename vakantiesfeer. Hier zijn enkele aanbevolen afbeeldingen om u te helpen de juiste en stijlvolle beslissing te nemen. Vergeet nooit je eigen stijl, want een jurk is een voortzetting van je persoonlijkheid, en je draagt ​​hem gewoon.

Nieuwjaar vieren in een restaurant is een geweldige manier om jezelf uit te drukken. Kies hiervoor een avondjurk van elke gewenste kleur en verfijnde sieraden. De verleidelijke lijnen van het silhouet zullen de rokerige ogen en het goed gekozen kapsel aanvullen. Zijde, fluweel, brokaat zal een grote rol spelen. Vergeet niet de vacht cape of bolero om je look te perfectioneren.

Nieuw jaar in de club is moed, drive en jeugd. Stromende, pluizige jurken passen bij alle meisjes, stoffen in de vorm van goud, zilver, talrijke pailletten en kostuumjuwelen, die zullen helpen om nog meer te schitteren tijdens de vakantie, zijn welkom. Transparante jurken zijn ook relevant, dus voel je vrij om een ​​kanten, chiffon of gemêleerde jurk te dragen. Zorg ervoor dat je comfortabel kunt dansen in je kleding en schoenen, want de oudejaarsnacht kan 's morgens eindigen. Make-up en kapsel helpen je om het temperament te benadrukken.

Het nieuwe jaar zou nooit saai mogen zijn. Thema-nieuwjaarsfeesten zijn een geweldige ruimte voor fantasie. Je moet jezelf niet insluiten in het kader van een eenvoudige Sneeuw Maagd, vind je ideale beeld, bijvoorbeeld, wie zou je willen zijn. Een vrouwelijk vampier, piraat, Tiffany of een ander personage dat van jongs af aan van je is gaan houden, zal je helpen je creativiteit en artisticiteit uit te drukken. Als je een succesvolle keuze hebt gemaakt, kun je jezelf herkennen aan de nieuwe kant.

Goed gekozen kleding kan wonderen verrichten. Het nieuwe jaar is een magische sprookjesachtige vakantie, dus de jurk moet ook een beetje "magisch" zijn. Immers, als een vrouw een mooie jurk draagt, bloeit ze letterlijk voor haar ogen, en het magische effect is dat er een glans in haar ogen en een glimlach is. Je ideale afbeelding moet in alle opzichten bovenaan staan. Dan zal de vakantie en het jaar ook prachtig zijn.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses