Mooie en modieuze jurken voor meisjes van 11-12 jaar

Mooie en modieuze jurken voor meisjes van 11-12 jaar

Het kiezen van een jurk voor een meisje van deze leeftijd is een echt probleem vanwege het grote aantal verschillende modellen, kleuren en stijlen. Winkels bieden vaak jurken die worden gedupliceerd van de catwalks van wereldberoemde merken, maar de leeftijd van klanten wordt niet in aanmerking genomen. Wat er goed uitziet voor volwassenen gaat niet altijd naar kinderen. Ook, vanwege het enorme aantal jurken en hun variëteiten, hebben ouders een moeilijke keuze, het kopen van een jurk voor hun kleine prinses. Dus hoe vind je de juiste?

kenmerken

Het belangrijkste kenmerk van het kiezen van een jurk voor een 12-jarig meisje is dat je het direct bij haar moet kiezen. 12 jaar is de leeftijd waarop een kind een beslissing wil nemen over de keuze van kleding, en de smaak is al aan het vormen. Het is onmogelijk om in ieder geval druk uit te oefenen op het kind bij het kiezen van een jurk, want zelfs het feit dat het meisje al in haar puberteit is, behandelt nog steeds pijnlijk de kritiek van haar moeder, die niet tevreden is met de keuze van haar dochter. Daarom moet je meestal onbeleefde uitdrukkingen vermijden en een oplossing bieden voor een dergelijk probleem, bijvoorbeeld een andere jurk kiezen.

Ondanks het feit dat elk meisje vanaf 12-jarige leeftijd probeert om alle mogelijke afbeeldingen, zoals boho, rock, hippie en anderen, te proberen, houdt ze steevast altijd van het prinsessenkleed op elke leeftijd.

Hoe te kiezen

In de regel is de kinderfiguur nog niet gevormd op de leeftijd van 11-12 jaar oud, en daarom worden alle jurken onder hetzelfde type genaaid. Er zijn geen stijlen die geen meisje kunnen worden. De kindermode kopieert de volwassene volledig en om deze reden is de keuze van een jurk, evenals bij volwassenen vaak moeilijk, alleen met het verschil dat het grootste deel van de beslissing door de volwassenen wordt genomen.

Het kiezen van een jurk voor een meisje, het is de moeite waard om niet alleen de wensen van de oudere generatie te overwegen, maar ook de wens van de jongere, omdat het meisje zichzelf als een prinses in zo'n jurk zou moeten voelen.

Bij het kiezen van een jurk voor een kind, moet u de regel volgen, zodat de stoffen natuurlijk zijn en de decoratieve elementen het meisje tijdens de beweging niet mogen hinderen.

Rassen en stijlen

alledaags

Het grootste deel van de garderobe van een jonge vrouw van 11-12 jaar bestaat uit jurken. Het kiezen van een jurk voor een meisje is echter niet altijd gemakkelijk. Jurken op deze leeftijd moeten democratischer zijn en een beetje kosten, omdat jonge dames snel groeien. Wat is het belangrijkste in casual jurken? Draag en comfort. Meestal omvatten casual jurken niet alleen lichte jurken met vrije snit, maar ook tunieken en sarafans. Al deze versies van jurken voor de dagelijkse look belemmeren de beweging van het meisje niet en stellen haar in staat om zich zo comfortabel mogelijk te voelen, zelfs als ze constant in beweging is of aan haar bureau zit.

Jurken kunnen verschillende kleuren hebben, verschillende decoratiemogelijkheden hebben en een andere rok hebben, gaande van A-silhouet tot silhouet van de "zon". Daarom is het de moeite waard rekening te houden met het feit dat de jurk geschikt moet zijn voor zowel wandelen als leren.

Naar de bruiloft

Een bruiloft is een magisch moment en elk meisje zoals de bruid wil er zo mooi uitzien.

Bij het kiezen van een jurk moet rekening worden gehouden met de mening van het kind en moet een jurk zeer zorgvuldig worden gekozen. Maar het is niet alleen de aandacht waard. Kleding moet comfortabel zitten en beweging niet hinderen. Het is het beste voor een dergelijke viering om het meisje in een prachtige baljurk te kleden en haar tot een charmante ster van zo'n vakantie te maken.

Ga naar de bruiloft en let op de pastelkleuren en -tinten, zoals de lichtblauwe, lichtroze, citroen- of ivoorkleurige kleur.Als het kind vaak vuil wordt, is het beter om de kleuren smaragdgroen, aquamarijn en andere vergelijkbare kleuren te kiezen.

Voor de bruiloft is het het beste om de smalle jurken voor meisjes te verlaten. Welke modellen kunnen als succesvol worden beschouwd om naar een bruiloft te gaan?

  • Voor meisjes vanaf 12 jaar is het het beste kyulot jurk. In zo'n stijl wordt meestal een rok, broek of korte broek gebruikt in plaats van een rok. Deze outfit is ideaal voor mensen die niet stil kunnen zitten.
  • Jurk met overhemd. Een klassieke kraag en manchetten geven het beeld een beetje nauwgezetheid, en een bell skirt of straight geeft een beetje vrouwelijkheid en gratie.
  • Ook een onmisbare stijl voor elke leeftijd zal zijn jurk met rok "zon" en "semi-zon". Deze jurk ziet er elegant uit, maar niet magnifiek en niet pompeus voor een fragiel klein meisje. Het beperkt de beweging niet en het kind zal zich veel comfortabeler voelen.

Met de trein

Jurk met trein is een apart onderwerp. Het zijn deze jurken die ons overtuigen van fabelachtige en gedachten van mooie prinsen of ballen. Hoe kan een meisje weigeren zich de heldin van een Walt Disney-verhaal te voelen?

De trein is een vrij aantrekkelijk detail van de jurk, maar zeer moeilijk te gebruiken. Dergelijke jurken zijn geschikt in het geval dat de viering plaatsvindt in een grote zaal, maar het is absoluut niet geschikt in de kleuterklas of op het verjaardagsfeest. Waarom niet geschikt? De meeste kinderfeestjes houden niet in dat ze op hun plek zitten, maar hebben een groot aantal wedstrijden en verschillende activiteiten waarbij het kind zich misschien niet op zijn gemak voelt in zo'n jurk. Kinderen tijdens het spel zullen duidelijk op de staart van de jurk stappen, wat ongemak voor de kleine dame zal veroorzaken.

Het is het beste om een ​​jurk te kiezen met een niet erg lange trein. Het is ook noodzakelijk om te voorzien in de mogelijkheid om de trein te verwijderen, om het niet te riskeren en God verbiedt het meisje niet te vallen voor het geval zij in de trein zou stappen. De beste optie bij het oplossen van dit probleem kan een jurk met een uitneembare trein zijn, of er is een optie om een ​​trein op uw hand te dragen.

Jurken met een trein kunnen verschillende lengtes hebben, verschillende stijlen, maar de weelderige jurk met een lange trein blijft ongewijzigd. Een interessante optie is asymmetrische jurken met een trein, waarbij de voorste zoom tot aan de knieën en de rug op de grond valt vanwege de trein. In zo'n jurk is er weinig kans dat iemand op de trein stapt en hij zal wegvallen.

cocktail

Het lijkt erop dat kinderen cocktailjurken kunnen dragen, maar ze hebben ook een vergelijkbare versie van avondkleding. Meestal is deze jurk korte rechte modellen. Ze hebben geen mouwen en een lijfje in dergelijke jurken zo eenvoudig mogelijk. De rok in dergelijke modellen is gemaakt van pluizig en kort, of recht en net onder de knie.

Cocktailjurken kunnen verschillende stijlen en stijlen hebben. Dit kan een retro-jurk zijn, een jurk in de Griekse of Empire-stijl of gewoon een schede-jurk.

Werkelijke kleuren

wit

Voor een meisje verwijst een sneeuwwitte luchtige jurk al naar de prinsessen. Ze zien er ook uit als volwassen bruidsjurken en komen in compleet verschillende lengtes. De lengte is in dit geval beter om tot op de knie op te rapen of iets lager. In deze jurk zal elk meisje niet alleen de heldin van een sprookje voelen, maar zich ook als een echte kleine prinses voelen.

Het sneeuwwitte beeld van een dergelijke prinses kan worden verdund met accessoires van verschillende kleuren, waardoor het beeld wordt verdund en u de aandacht op uw kind kunt vestigen. Of je kunt het beeld van de rand verdunnen met heldere en mooie bloemen, of schoenen met een kleine hak.

roze

Delicate roze jurken worden ook geassocieerd met prinsessenjurken voor meisjes. Ze kunnen ook worden versierd met heldere linten, maar het is vermeldenswaard dat de kleurkeuze voor satijnen linten uit de kleur van de jurk moet komen. Voor delicate tonen is iets helderder geschikt. Het kan donkerblauw, turkoois, menthol en andere kleuren zijn. Als de jurk van het meisje van felle kleur is, is het het beste om een ​​sneeuwwit lint toe te voegen, zij zal het figuur aanpassen en de boven- en onderkant scheiden.

rood

Rood staat bekend als de kleur van passie.Jurken van dergelijke kleuren zullen te opzichtig zijn en veroorzaken. Het maakt niet uit van welk soort stof de jurk is gemaakt, het zal altijd in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en het past deze kleur meer aan voor jurken die op maat gemaakt zijn voor stijldansen wedstrijden. Dit is waar de helderheid van de afbeelding wordt verwelkomd.

Niemand zal je verbieden om een ​​kind in een felle kleur te dragen, maar kinderen van deze leeftijd dragen vaak jurken met pastelkleuren, in plaats van uitdagend en flitsende.

Het is dus de moeite waard om een ​​rode jurk te weigeren. Het is vermeldenswaard dat in een andere jurk een fel rood element, zoals een riem, of de ring er geschikt uitzien als de afbeelding bestaat uit delicate tonen.

blauw

Het kiezen van een jurk voor een meisje kan niet precies weten welke kleur jouw kind leuk zal vinden en waarom. Niemand sluit echter uit dat het kind een jurk met blauwe tinten mag. Het maakt niet uit of je naar een bruiloft gaat, of naar een kinderfeest gaat, zo'n jurk kan ook een goede optie zijn, maar het is het beste om zulke jurken te kopen voor kinderen die de neiging hebben om het vies te maken. Vlekken zullen niet zo opvallen.

Blauwe kleuren zijn het best geschikt voor dagelijks gebruik en zijn eenvoudig, maar afhankelijk van de schaduw.

Je kunt ook een blauwe jurk dragen voor een bruiloft, maar een jurk van deze kleur moet worden verdund met een lichte riem, schoenen of een rand, die het beeld van tederheid en lichtheid zal geven. In vakantiefoto's is het beter om te verblijven in lichtblauwe of verzadigde kleuren, maar vermijd donkerblauwe kleuren, omdat ze het vaakst worden geassocieerd bij kinderen met een schooluniform.

lengte

lang

De vloerlengte wordt meestal gebruikt voor vakanties of speciale gelegenheden. Als je zo'n jurk draagt, moet je er niet alleen aan denken of je dochter er mooi uit zal zien, maar ook denken aan gemak. Het is altijd belangrijk voor het kind dat hun bewegingen niet belemmeren.

Wanneer je zo'n jurk koopt, moet je nadenken over alle opties van wat je meisje op het feest gaat doen en pas daarna de jurk op de grond krijgen.

Dit geldt in het bijzonder voor jurken met een donzige rok en een trein, die het moeilijk kunnen maken voor een kind om te bewegen.

kort

Jurken van zo'n lengte, namelijk medium en minimaal, zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar niemand zal je ooit iets vertellen als je besluit een meisje in zo'n jurk te dragen voor een vakantie. Deze versie van de jurk is mogelijk en het zal handiger zijn voor het kind erin, omdat de zoom van de jurk het meisje niet belet om te bewegen.

Een pluizige rok of valan rok is meer geschikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften. Kort en recht voor dagelijks gebruik.

asymmetrisch

Asymmetrische outfits zijn niet alleen populair geworden bij mode voor volwassenen, maar ook bij kindermode. Ze zijn handig, ongebruikelijk en je kunt er veilig mee experimenteren.

Asymmetrische jurken zijn altijd een interessante optie geweest en zagen er nogal ongewoon uit. Ze vallen op tussen andere jurken en meestal trekken ze veel aandacht. Deze jurk staat in de schijnwerpers.

materialen

Van chiffon

Gedurende verschillende seizoenen op de wereldcatwalk is er een ware hausse aan chiffonjurken. Ze kunnen voor zowel volwassenen als kinderen zijn. De piek van chiffonjurken valt in het zomerseizoen, omdat deze stof niet geschikt is voor koud weer.

Lichtgewicht, elegant, zonder de beweging van het materiaal te belemmeren, ideaal voor elke leeftijd. Het zal de bewegingen van het kind niet hinderen en zal niet strikt lijken. Dit is de beste stof om een ​​feestelijk beeld van een jonge dame te creëren. Zo'n jurk zal zich ontwikkelen in de wind en zacht de figuur van het meisje slaan, waardoor het meer verfijning en tederheid krijgt. Meestal wordt chiffon gebruikt om baljurken voor jonge dames te maken. In deze stijl is de jurk meestal versierd met veters en het bovenste deel van de jurk is een korset.

Wat te dragen

Elke jurk impliceert voor zichzelf waarvoor je het nodig hebt. Als dit een casual look is, dan is het het beste om schoenen te kopen die passen bij de toon van de jurk of die lichter zijn in verschillende tonen.Witte schoenen blijven echter de onbetwiste optie.

Alle meisjes, ongeacht hun leeftijd, houden van sieraden. Elke feestelijke uitstraling kan worden verdund met prachtige kralen, sprookjesvleugels, randen, linten, hoeden, enz.

Wat betreft schoenen, zoals in de dagelijkse versie, kunnen het schoenen zijn, maar bij het kiezen van schoenen, moet u op uw gemak letten, aangezien kinderen actief zijn en comfort voor hen een belangrijke factor is.

Schoenen kunnen worden versierd met verschillende elementen van het decor: kralen, strikken, vlinders, enz.

Als de jurk fel is, is het de moeite waard om aandacht te schenken aan monofone schoenen van dezelfde kleur en neutraal. U kunt ook op de boot letten, versierd met strasstenen of bedekt met stof.

Vakantiefoto's

Jurken kunnen voor de vieringen compleet anders zijn. Als dit kindervakanties zijn, waar een groot aantal activiteiten voor kinderen wordt verondersteld, moet je je keuze op comfortabele cocktailjurken stoppen die het meisje niet in verlegenheid zal brengen, of op gewone alledaagse jurken, maar verdund met feestelijke elementen. Het kunnen sprookjesvleugels, een prinsessenkroon, een mooie rand of mooie schoenen met decor zijn.Als de viering in een grote zaal is gepland, en dit is een belangrijke gebeurtenis, kun je een cocktailjurk kiezen, of jurken met een trein, of jurken met een pluizige jurk rok en rok-valan. Het is onmogelijk om precies te zeggen hoe het kind geschikt zal zijn, omdat elk kind individueel is en zich op verschillende manieren manifesteert tijdens de vieringen. Sommige kinderen zijn actiever, anderen zijn meer passief.

En het kiezen van een feestelijk beeld is belangrijk, niet alleen de plaats, maar ook het onderwerp. Je kunt je kind kleden in vrijetijdskleding, maar er zal een kindervakantie zijn in de stijl van de 'prinsessen' en het meisje zal zich in de war voelen.

Voor de feestdagen in de stijl van Halloween passen jurken van verschillende lengtes en stijlen, genaaid van verschillende stoffen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses