Jurken voor het nieuwe jaar 2019 voor meisjes

Jurken voor het nieuwe jaar 2019 voor meisjes

Oud en Nieuw is een van de meest geliefde kindervakanties. Daarom verdienen jurken voor het nieuwe jaar voor meisjes speciale aandacht en een zorgvuldige selectie. Kies een jurk voor deze vakantie kind is niet zo eenvoudig als het lijkt. Veel modellen, stijlen en stijltrends kunnen eenvoudig verwarrend zijn.

Als je een nieuw jaar jurk voor het meisje kiest, een paar eenvoudige tips en aanbevelingen van ervaren stylisten, kun je je kind transformeren en zijn imago echt fantastisch maken.

kenmerken

Kerstjurken voor meisjes hebben hun eigen kenmerken en nuances. Na analyse kunnen ze als volgt worden gedefinieerd:

 • Houd bij het kiezen van een jurk rekening met de natuurlijke kenmerken van het meisje Dit zal je helpen bij de algemene basisprincipes met betrekking tot de keuze van stijlproducten: voor de slanke en slanke jonge vertegenwoordigers van de prachtige halffit weelderige, omvangrijke jurken. Meisjes met een iets mollig figuur zien er geweldig uit in jurken met een A-silhouet, met verticale inzetstukken;
 • speciale aandacht wordt aanbevolen om te tekenen op de stof waaruit het product is gemaakt. Het is wenselijk dat het natuurlijk, milieuvriendelijk en aangenaam is voor fysiek contact. Als het product is gemaakt van weefsel van kunstmatige oorsprong, is het aan te raden aandacht te schenken aan de naden - deze mogen geen overlast veroorzaken;
 • kleden passend voor aankoop is een must. Een meisje moet zich op zijn gemak, comfortabel en op zijn gemak voelen. Het product zou niet alleen u, maar in de eerste plaats uw kind moeten plezieren;
 • Oudersjurk voor een meisje vereist de toevoeging van geschikte accessoires. Ze zullen helpen om het imago te verbeteren en het is logisch om het af te maken.

Stijlen en modellen

Het kiezen van een stijl en een model van een nieuwjaarskleding voor een meisje, het wordt aanbevolen rekening te houden met haar leeftijd. De klassieke versie is het meest populair en gebruikelijk. Als je meisje tot een heldere en buitengewone persoonlijkheid behoort, kun je een meer verfijnde stijl van outfit voor haar kiezen.

Empire-jurk

De jurk van deze snit is niet alleen populair bij volwassen vrouwen en meisjes, maar ook bij kinderen. Deze stijl wordt gekenmerkt door een hoge taille en vloeiende rok. Dergelijke modellen zijn meer geschikt voor het oudere meisje, ze benadrukken haar slankheid en flexibiliteit. De top voor een elegante nieuwjaarsjurk kan worden versierd met kralen, pailletten, kralen, veren of een bedrukte elegante print.

Kerstjurken in retrostijl

Retro (vertaald als "stap terug") zal altijd relevant zijn. Mouwenlantaarns passen perfect in de vakantie-outfit en vullen het aan en verrijken het. Je kunt veel modellen van dergelijke outfits vinden - het hangt allemaal af van de leeftijd, voorkeuren en het karakter van het kind. Dat karakter moet in dit geval in aanmerking worden genomen. Ze moet in harmonie zijn met het algemene vakantieafbeelding van het meisje.

weelderig

De jurken met prachtige rokken waren en blijven altijd populair. Immers, in deze jurk lijkt je meisje op een prinses. Let vooral op de chique onderkant van de jurk. Meestal is het meerlagig, het creëert de indruk van lichtheid, luchtigheid, en vlak voor je ogen verschijnt het beeld van een fee. Als de bodem erg weelderig is, wordt het niet aanbevolen om de bovenkant te overbelast te raken met hulpstukken in de vorm van kralen, glitters en strass steentjes.

Werkelijke kleuren

Er was een onjuiste mening dat de nieuwjaarskledij voor een meisje een witte of roze kleur had met al hun tinten. Zoals de praktijk heeft aangetoond, is er vraag naar jurken in geheel andere kleuren.Het hangt allemaal af van het geselecteerde model, de gewenste afbeelding, het productmodel.

Verlies niet hun posities koude kleuren - blauw, blauw, paars. Groene kleur geeft frisheid en een gevoel van opgewektheid. Gouden en zilveren tinten creëren de indruk van feest en viering.

Het wordt afgeraden om de keuze te stoppen op sombere kleurtinten die het feestelijke gevoel dempen, waardoor de jurk casual en vaag wordt.

lengte

De lengte van de jurk kan willekeurig worden gekozen, indien gewenst. Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat kinderen erg mobiel en actief zijn. Daarom wordt het niet aanbevolen om te kiezen voor te lange of korte jurken, dit kan de beweging van het kind ongemakkelijk maken.

Houd er rekening mee dat meisjes met volledige benen jurken kniehoog of net eronder zullen dragen.

Als de omstandigheden een lange jurk op de vloer vereisen, of een halsstarrig tekort, dan moet voor de vakantie aan het meisje uitgelegd worden hoe het zich correct moet gedragen.

Kerstjurken voor meisjes kunnen in 3 groepen worden verdeeld:

 • korte jurken Deze outfit is geschikt voor een meisje met slanke benen en een strak figuur. Een variant van een dergelijke jurk kan een product worden genoemd, waarvan de lengte aan de voorkant veel korter is dan de achterkant. Dit zijn de zogenaamde "jurken met een trein";
 • jurken van gemiddelde lengte. Ze reiken iets tot onder de knieën, worden gekenmerkt door gemak en elegantie;
 • lange jurken. Floor-length jurken zien er altijd royaal en majestueus uit. Er moet echter worden opgemerkt over hun onpraktisch.

Hoe te kiezen

Om je meisje er geweldig en uniek uit te laten zien, raden stylisten aan om de volgende regels te volgen bij het kiezen van een nieuwjaarskleding:

 • kies een kerstjurk voor het kind moet zonder haast zijn, met de verplichte aanpassing. Een meisje moet zich comfortabel en comfortabel voelen in hem. Daarom wordt aanbevolen om het probleem van het vinden van een feestelijke outfit van tevoren aan te pakken, en niet 2 dagen vóór het nieuwe jaar;
 • Je moet zeker rekening houden met de mening van het kind, zelfs als je baby nog vrij klein is;
 • bij het kiezen van een plechtige jurk, overweeg het karakter en psychologische type van het kind. Voor fidget wordt een jurk geselecteerd waarin ze zich gemakkelijk kan bewegen, en voor kalmere persoonlijkheden, prinsessen, kun je kiezen voor modellen gemaakt van chiffon of tule;
 • zelfs op jonge leeftijd moet het meisje de juiste jurk kiezen voor haar figuur. Trapeziumvormige jurken die de fragiele schouders benadrukken en de rest van de figuur in evenwicht brengen, zullen passen op meer dichte en goed gevoede babes.

Wat te dragen

Feestelijke nieuwjaarsjurk vereist de juiste toevoegingen en accessoires. Ze zullen het geconcipieerde beeld voltooien en aanvullen.

Schoenen en accessoires kiezen

Voor de vakantie-outfit van het nieuwe jaar is het belangrijk om de juiste schoenen te kiezen. Voor kinderen worden hoge hakken niet aanbevolen. Daarom zullen schoenen met lage hakken of pumps precies goed zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met de stijl van de outfit.

Extra accessoires kunnen een handtas, sjaal, hoed, enz. Zijn Handel niet volgens het principe "des te beter". In alles moet harmonie en matiging worden gelezen.

Van bijzonder belang zijn decoraties. Zelfs op zo'n kleine leeftijd is het toegestaan ​​om deze accessoires te gebruiken, het is wenselijk dat ze het beeld niet zwaarder maken, maar ermee in harmonie zijn.

Stijlvolle afbeeldingen

Afbeeldingen over het nieuwjaarsthema zijn bekend. Overweeg de meest voorkomende.

 • Kleine engel De puurheid en naïviteit van het algehele beeld zullen raken en verrukken. Kleur voor deze jurk is beter om te kiezen in pastel, zachte kleuren. Een paar lichte en luchtige vleugels, bevestigd aan de achterkant van het meisje, maken het beeld af en maken het logisch.
 • Kostuum "Sneeuwvlokken". De klassieke en acceptabele versie van de nieuwjaarskleding voor baby's. Netheid en gemak zijn begrijpelijk op elke leeftijd, vooral in de kindertijd. Extra decoratie zal u helpen om het kostuum individualiteit en eigenaardigheid te geven.
 • Assepoester-outfit. Meestal kiezen meisjes de outfit van deze stripfiguur toen ze aan de bal was. Fluffy jurk, speciale aandacht wordt besteed aan schoenen.
 • Fairy. Zonder uitzondering voelen alle meisjes zich als feeënfeeën: uniek, speciaal en mooi. Om je kind te helpen een dergelijk beeld te maken, zul je een prachtige jurk, tiara en "toverstaf" helpen.
 • Een andere klassieke outfit voor het nieuwe jaar kan worden genoemd Malvina. Blauwgekleurde jurk, kanten slipje, ongewone haarkleur en grote geïnteresseerde ogen zijn de belangrijkste componenten van het gewenste beeld.
 • Little Red Riding Hood Steeds vaker is het zo'n jurk. De belangrijkste accessoires in dit geval zijn de dop, het schort, een mand met pasteien en mooie schoenen.

Voor baby's (1-4 jaar)

Als het meisje nog vrij klein is, kun je een variant vinden van een handig pak in de vorm van een rups, vlinder, lieveheersbeestje, etc. Meisjes na 3 jaar streven er al naar er mooi uit te zien. Daarom kunnen moeders haar aankleden in een sneeuwvlok of prinsessenjurk. Het is belangrijk om speciale aandacht te besteden aan het gemak en het comfort van het product.

Voor meisjes van 5-8 jaar

Op deze leeftijd wordt het kind een persoon, heeft zijn voorkeuren en voorkeuren. Dit geldt vooral voor meisjes. Ze proberen moeder te imiteren, zien er stijlvol en modieus uit.

Daarom worden de fantastische jurken van stripfiguren vergeten en worden ze vervangen door weelderige en elegante jurken, waardoor deze jonge mensen hun vrouwelijkheid beginnen te benadrukken. Naast de gebruikelijke witte en roze kleur, begint het kind andere kleuren te verkiezen, helderder: groen, blauw, oranje, geel.

Voor tieners (10-13 jaar oud)

Een tienermeisje is een jongedame die al volwassenen probeert te imiteren in alles. Daarom zijn, voor de nieuwjaarskleding, jurken in Griekse stijl geschikt voor dergelijke kinderen - een mooi lijfje afgezet met glitters en strass-steentjes en een vloeiende, zacht stromende rok die de figuur van het meisje verfijnd en erg zacht maakt.

Nieuwjaars vakantie voor kinderen - een van de meest levendige en gedenkwaardige. Als u een outfit correct hebt geselecteerd, dompelt u uw kind nog meer onder in de sfeer van een feestdag en een feest, aanwezig, helder, onvergetelijk voor vele jaren herinneringen aan een gelukkige en zorgeloze jeugd.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses