Stijlvolle witte jurk voor zwangere vrouwen

Stijlvolle witte jurk voor zwangere vrouwen

Witte jurken in de kledingkast van een vrouw zijn een essentieel kenmerk. En het kan ver verwijderd zijn van alleen een trouwjurk. Witte kleur verpersoonlijkt tederheid, vrouwelijkheid, lichtheid en zuiverheid. Omdat het van harte welkom is voor een zwanger meisje.

Waarom een ​​witte jurk kiezen?

Er zijn verschillende goede redenen om een ​​mooie witte jurk te kiezen voor de periode waarin een nieuw leven in je geboren wordt.

 1. Het vermogen om emoties te delen. Wat je ook zegt over de complexiteit van het dragen van een kind, elke vrouw geeft toe dat dit de meest ongelooflijke periode in haar leven is. Dit zijn de momenten waarop je je echt gelukkig, zinvol, geïnspireerd voelt, je overweldigd bent door emoties en vreugde. Deel dit met behulp van kleding. En witte kleur personifieert dergelijke gevoelens.
 2. Het creëren van een mooie, delicate afbeelding. Zwangerschap is geen reden om onder de meerlagige weefsels te sluiten en uw afgeronde buik met zwarte verf te bedekken. Om een ​​licht te creëren, gevuld met romantiek, tederheid en lichtbeeld, is het beter om niets te vinden als een witte jurk.
 3. Veelzijdigheid. Nadat de juiste stijl is gekozen, zal een witte jurk geschikt zijn in het dagelijks leven, bij ceremoniële evenementen en zelfs op het werk.

Werkelijke stijlen

 • Trapeziumvormige modellen. Relevant voor het laatste trimester van de zwangerschap, wanneer de buik zich manifesteert in uw beeldje. De stijl is comfortabel, beperkt de beweging niet, geschikt voor het dagelijks leven;
 • Jurk zon Vergelijkbaar in eigenschappen en positieve eigenschappen voor trapeziumvormige jurken;
 • Met een geur. Deze stijl is geschikt voor meisjes die tijdens de zwangerschap blijven werken. Kies modellen uit gebreide stoffen en een vrije snede, zodat de snelgroeiende buik niet dwingt de jurk een maand na de aankoop in de kast te verwijderen;
 • Jurken, tunieken. Als je op zoek bent naar de meest comfortabele stijl, heb je het gevonden. Werkelijk zijn zowel effen witte modellen als heldere, veelkleurige, contrasterende jurken. Kies daarom de optie naar uw smaak en stemming;
 • Met een hoge taille. De basis van de basis voor zwangere vrouwen, omdat dergelijke jurken het belangrijkste attribuut zijn bij meisjes in de positie gedurende meer dan een eeuw. De stijl verbergt perfect een buik, benadrukt op een met bloed gevulde borst;
 • Met contrasterende prints. Originele witte jurk, verweven met een mooie print. Creëert een elegant, uniek beeld;
 • Rechte lijnen Dergelijke stijlen vormen een elegant beeld en liggen zachtjes op uw figuur. Opgemerkt moet worden dat rechte witte jurken zich concentreren op het decolleté en de afgeronde buik benadrukken;
 • Griekse stijl. De fijne beslissing voor een bruiloft, feestelijke evenementen. Als gevolg van gordijnen, decoratieve elementen, kunt u een ongelooflijke afbeelding maken.

lengte

 1. Korte jurken zien er niet goed uit voor alle meisjes vanwege de eigenaardigheden van de figuur en haar type. De meest veelzijdige oplossing kan lage taille-modellen worden genoemd, die een groeiende buik voorstellen. Ook in het wit ziet het A-vormige silhouet er aantrekkelijk uit, dat geen afgebakende taille heeft. Het geeft vrijheid en gemak.
 2. Midi of midi-jurken zijn geschikt voor de dagelijkse mode. Hoewel wit nauwelijks een alledaagse kleur is, is het erg handig en aangenaam om op zo'n warme zomerdag te wandelen, om aan de kust te zijn.
 3. Long. Kies een lange witte jurk, let op modellen van sundresses, met riemen.Dankzij de vloeiende stof met hoge taille kunt u een prachtig, vrouwelijk beeld van een zwangere schoonheid creëren.

Hoe te kiezen

 1. Bij het kiezen van een witte jurk moet een zwanger meisje nadenken over haar eigen gezondheid en de gezondheid van de baby. Daarom alleen natuurlijke stoffen die geen allergische reacties veroorzaken. Als ze niet vóór de zwangerschap verschenen terwijl ze synthetische stoffen droegen, betekent dit niet dat het lichaam in reactie daarop ook reageert. Kleine pleisters van synthetische additieven die de eigenschappen van wol, vlas, zijde en katoen verbeteren, zijn toegestaan.
 2. De stijl en snit kunnen een buikje benadrukken of een tijdje om het te verbergen. Het hangt allemaal af van welk doel je nastreeft bij het kopen van een witte jurk. Overweeg het feit dat vrij snel de buik en borst in volume beginnen te stijgen. Omdat de jurk gratis wordt aangeschaft, zodat je hem letterlijk een maand na de aankoop niet hoeft te vervangen.
 3. Pas de fitting voorzichtig aan. Loop door de kamer, draai rond de spiegel. Je moet ervoor zorgen dat de witte jurk de beweging niet belemmert, niet op de buik en andere delen van het lichaam drukt. De beste oplossing voor deze situatie zouden jurken gemaakt van elastische stoffen zijn. Een andere optie is elastische inserts in het gebied van de buik.

Hoe te combineren

 • Schoenen kiezen. De basisregel is de veiligheid van uw voeten. Omdat geen noppen, hoge hakken en andere normale bewegingsopties belemmeren. Schoenen met lage snelheid, vaste wig, sandalen, schoenen, prachtige sandalen - dit is uw juiste keuze, die het gewenste comfort, een zelfverzekerde wandeling en perfect de witte jurk benadrukt.
 • Accessoires. Als accessoires voor een witte jurk kun je hoeden, mooie koppelingen, middelgrote handtassen, een riem, een kapstok, een stijlvolle bril en elegante horloges gebruiken. Alleen jij moet niet alles in één keer aan het beeld vormen, anders zal je het volledig vernietigen. Een witte jurk moet alle aandacht op zich richten en accessoires moeten alleen schoonheid benadrukken.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses