Rechte jurk voor vrouwen met overgewicht

Rechte jurk voor vrouwen met overgewicht

Elke vrouw, ongeacht leeftijd en lichaamslengte, ziet er geweldig uit en het is heel natuurlijk. Een rechte jurk voor zwaarlijvige vrouwen is gemaakt om niet alleen voor vrouwen te bewijzen, maar ook voor de hele wereld dat gewelfde vormen mooi zijn. Vanwege de eigenschappen van de snit, kunt u met deze jurken de overmatige volheid verbergen en de belangrijkste voordelen van het prachtige figuur benadrukken.

Moderne ontwerpers vullen hun kledingmodellen aan met verschillende elementen die het figuur visueel slank maken. Hoe een jurk kiezen, wat om te dragen en wat te kiezen om er trendy uit te zien?

Welke modellen straightcut zijn populair

Het modeseizoen van 2016 heeft volledige jonge dames tevreden gesteld met interessante modellen van recht gesneden jurken. Elk exemplaar op zijn eigen manier is op de een of andere manier mooi en geschikt: jurken met een ietwat hoge taille passen bij degenen die het grootste voordeel van een weelderig silhouet - de borst - willen benadrukken. Een elastische band of een dunne riem verbergt een paar kilogram in de buikstreek, en een V-vormige of vierkante halslijn voegt vrouwelijkheid toe. De lengte van deze jurken kan variëren, zodat meisjes kunnen zwerven.

  1. Een jurk van direct gesneden middellange lengte is geschikt voor diegenen die kunnen bogen op strakke kuitspieren. Deze jurk past perfect in een bedrijfsimago. Het is zowel direct als asymmetrisch toegestaan. Een dergelijk model moet altijd worden gecombineerd met schoenen met hoge hakken.
  2. Ingerichte midi-jurken passen bij dames als deze pasvorm matig is. Deze jurken worden vaak aangevuld met brede riemen, evenals decoratieve elementen in de taille. Als het meisje zich schaamt voor de volheid van de handen, kan ze veilig een model kiezen met een langwerpige mouw, die nu op het hoogtepunt van populariteit is.
  3. Jurken - badjassen diversifiëren het alledaagse beeld. De meest populaire nu beschouwd terughoudende en beknopte modellen van denim. Vaak worden ze aangevuld met riemen, maar ze kunnen zomaar worden gedragen.
  4. Jurken met een patroon zijn geschikt voor jonge dames met lichte en gemiddelde volheid. Het is belangrijk dat het patroon een verticale richting had, donkerder was rond de taille en het brede deel van de heupen. Alleen dan kun je het silhouet visueel verlengen en zo die extra kilo's verbergen.

Jurken van een rechte snit met contrasterende inzetstukken in de taille, die het perfecte silhouet laten zien, zijn nu mega-populair. Deze jurken zijn speciaal ontworpen voor meisjes met gewelf. Modellen met een heldere band in het midden van het product, die is ingelijst met donkere inzetstukken aan de zijkanten, worden beschouwd als even populair.

Trendy kleuren

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen volledige meisjes niet alleen jurken met zwarte bloemen kiezen. Vrolijke tinten zijn populair dit seizoen: rood, groen, turkoois, mint, koraal, paars, blauw, paars, blauw, wit, en ze verbergen met de juiste kledingstijl de volheid en klassieke tinten.

Kenmerken van knippen

Dikke meisjes kiezen vaak jurken met een uitlopende rok, omdat ze denken dat deze stijl de volledigheid zo veel mogelijk verbergt, maar dit is niet altijd correct. Vaak voegen dergelijke modellen alleen extra kilo toe, vooral als het meisje al prachtige heupen heeft. Welke jurken zijn perfect voor dames met uniformen?

Door silhouet

Als je een magnifiek figuur hebt, maar de taille en de heupen goed worden uitgedrukt, waarom verstop je de schoonheid achter de gewaden? Voel je vrij om passende modellen jurken te kiezen en ze aan te vullen met donkere riemen om het silhouet nog eleganter te maken, maar onthoud dat zulke jurken gemaakt moeten zijn van dikke stoffen die hun vorm behouden.Het is goed als een dergelijke jurk bovendien is versierd met verticale decoratieve elementen in de vorm van kant, plooien of een eenvoudig geometrisch patroon.

direct

Jurken van directe snede impliceren een volledig gebrek aan overstraling in het rokgebied. Dat is de reden waarom dergelijke modellen geschikt zijn voor meisjes met weelderige maar proportionele vormen.

Als je mooie borsten en heupen hebt die ze niet in volume overschrijden, kies dan voor jurken met een rechte snit. Jurken met een gelaagd effect die visueel kleinere volumes kleiner maken, zijn geschikt voor volledige exemplaren. Als de maag echter te uitsteekt of de heupen en de borst een lelijke vorm hebben, is het beter om de jurk met een rechte snit te verlaten en een uitlopend model te kiezen.

Hoe te kiezen

Om de juiste jurk te kiezen voor een prachtig figuur, moet u enkele belangrijke regels onthouden:

  1. Kies geen jurken met een onnodig groot of horizontaal patroon. Het voegt visueel meer volume toe aan het silhouet en maakt het vormloos. Te heldere foto's moeten ook worden vermeden.
  2. Om modellen met uitlopende mouwen te kiezen - een vleermuis, mouwen met lantaarns, evenals jurken versierd met grote strikken en volumineuze ruches worden ook niet aanbevolen. Uitzondering - jurken met verticale plooien.
  3. In de zomer moet u de voorkeur geven aan jurken gemaakt van licht katoen, gebreide kleding of chiffon, en in de winter - van denim en wol.
  4. Als u een onnodig grote borstkas heeft, kies dan voor modellen met een driehoekige of halfronde halslijn en als u het volume van uw heupen wilt verbergen, kiest u modellen met een donkere rok en een lichte bovenkant.
  5. Voor volledige meisjes met een vage taille worden jurken met riemen en decoratieve elementen in de taille getoond. Het is wenselijk dat deze elementen zichtbaar zijn op de algemene achtergrond. Meisjes met een opvallende tummy passen jurken met een hoge taille.

Er moet met name worden gelet op de lengte van de jurk. - hoe voller de benen, hoe langer het zou moeten zijn. Jurk recht gesneden op de grond kan een goede aanvulling zijn op het avondbeeld.

Welke accessoires om te dragen

Een integraal accessoire van elke moderne stijl is een tas. Op een losse manier kunt u een baggy en driedimensionaal model gebruiken en voor de avond - een koppeling is geschikt. Het is belangrijk dat hij groot genoeg was en niet verloren op de achtergrond van de jonge dame.

Juwelen vol met jonge dames moeten met uiterste voorzichtigheid worden gekozen, omdat ze met de verkeerde selectie alleen de aandacht vestigen op de tekortkomingen. Als de jurk al is aangevuld met massieve elementen van accessoires, moet je sieraden weigeren, anders moet je kiezen voor grote broches, oorbellen en armbanden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses