Jurk met franjes aan rok

Jurk met franjes aan rok

kenmerken

Flounces zijn stroken stof die aan de binnenkant van het kledingstuk worden genaaid. Uiterlijk lijken ze op de golven van de zee, waardoor dit ornament zijn naam kreeg.

Jurken met ruches versieren alle meisjes en geven het beeld van romantiek. Producten met golvende details transformeren een figuur, verbergen tekortkomingen en benadrukken de voordelen van vrouwen. Bovendien passen deze elegante jurken bij elke leeftijdscategorie.

Jurken met ruches op rok zien er vooral goed uit bij jonge meisjes. Deze jurken moeten niet volumineus zijn en veel details bevatten. Jonge natuur heeft het niet nodig.

Er zijn verschillende soorten shuttlecocks. Hieronder zullen we ze beschouwen.

modes

Niet erg interessante soorten shuttle zijn jabot en krullende shuttles. Ze zitten op de top van de jurk en passen niet in de beschrijving van het artikel.

Maar die modellen waar het artikel aan is gewijd.

gestapeld

Deze stijl van kleden bestaat uit vele rijen volants. Deze jurken zijn meer geschikt voor de feestdagen. In het dagelijks leven zijn ze ongepast.

bogen

Bogen van shuttles zien er elegant uit. Deze luxe jurken zullen goed uitzien bij ceremoniële evenementen.

bruiloft

Traditioneel trekt de bruid een witte jurk aan voor de bruiloft. Meestal blijft de blik van jonge dames hangen op weelderige jurken. Een jurk met franje is een geweldige optie voor een bruiloft. Het geeft de rok van de shuttle-pomp. Hoe meer verbeeldingsontwerpers in dit opzicht tonen, hoe interessanter en aantrekkelijker de jurk is.

eenvoudig

We kwamen bij de meest eenvoudige producten met volants.

Een korte jurk met franjes aan de onderkant geeft je een mooie zomerlook. Het blijft over om te komen met wat te dragen.

Bask

Baska is volants bovenop de rok. Deze jurk wint sinds kort aan populariteit. De voordelen van een dergelijke jurk zijn dat deze geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor een romantische vergadering.

Kleren met franjes zijn erg mooi. Er zijn echter enkele nuances die moeten worden overwogen bij het kopen van jurken met ruches.

Voor vol

Meisjes met weelderige heupen mogen in dit gebied geen rokken en ruches dragen. Als je echt wilt, kun je een jurk dragen met bask. Dus, als je grote heupen hebt, maar de taille normaal is, zul je je concentreren op je waardigheid. Baska kan en benadrukt de taille, als het bijna onzichtbaar is. Er zijn veel stijlen jurken voor weelderige jonge dames: polubaski, asymmetrische Basken, enz. Iedereen heeft een kledingmodel naar smaak.

Modetrends

Op de catwalks in 2016 verschijnen deze afbeeldingen.

In deze jurken worden subtiele tinten gecombineerd. Bloemen voegen pit toe aan jurken.

Overal shuttles! Deze jurken zien er ongewoon en heel feestelijk uit.

Avondjurken kunnen ook zoiets hebben als shuttles.

Zwarte jurk met kant en baskische aanblik erg elegant. Het lijkt erop dat het is gemaakt op een porseleinen pop.

Afgestudeerden zullen dol zijn op deze jurken met basken.

Rood is de kleur van liefde. Deze kleur is perfect te combineren met een jurk van deze snit.

De jurk, volledig gemaakt van de basken, ziet er erg origineel uit. Maar vergeet de bovenstaande regels niet.

En weer pasteltinten. Zeer zachte afbeeldingen creëren deze lange jurken.

Moedige beige jurken werden gekozen door ontwerpers voor 2016. Het beeld op de linkerfoto ziet er heel ongewoon uit, maar is nog steeds stijlvol.

Zwarte kleur interfereert niet met de jurk. In combinatie met wit ziet dit beeld er geweldig uit.

De jurk is als een bruidsjurk. Rood is echter de kleur van liefde, maakt het uitdagend mooi.

Wat te dragen

Vrouwelijk detail in je afbeelding is er al. En als je het ergens mee wilt verdunnen, kun je het op een jack van jas-leer leggen

Voor zomerjurkjes met volants kun je een brede hoed op je hoofd dragen.

Houd bij het kiezen van schoenen rekening met het feit dat de jurk al een expressief detail is. Kies dus geen schoenen met een ongewoon ontwerp. Neem in plaats daarvan eenvoudige boten. Deze schoenen passen overal.

Maak geen misbruik van accessoires als je een jurk met volants aantrekt. Je kunt een low-key armband doen die de aandacht niet afleidt van een prachtige outfit.

Stijlvolle afbeeldingen

De blauwe jurk met franjes aan de onderkant trekt het oog. Zilverkleurige schoenen passen goed in een boog.

Een felroze jurk gecombineerd met een zwart jasje en schoenen is een uitstekende keuze voor kantoorwerk. Je verslaat medewerkers met hun schoonheid.

Licht witte jurk geeft het gevoel van vlucht. Zwarte veterschoenen en een clutch met luipaardprint maken deze outfit origineel.

Zwarte zonnejurk en blouse - een klassieke versie voor werk. Flounces op een rok voegen levendigheid toe aan de kantoorstijl.

Deze jurk is geschikt voor een romantische vergadering. Verdunt grijze zwarte riem.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses