Wat kan ik dragen met bruine shorts?

Wat kan ik dragen met bruine shorts?

Zo'n praktisch en comfortabel ding als shorts is al lange tijd een integraal onderdeel van elke garderobe. Aanvankelijk alleen verklaard door het zomerelement van kleding, krijgen moderne shorts steeds meer mode-tops en worden ze een echt universeel all-season model. Een uitstekende optie, geschikt voor bijna elke situatie, is de keuze van bruine shorts.

Kenmerken en voordelen van kleur

Kenmerken en voordelen van kleur zijn ongetwijfeld. Dit is zowel onvoorwaardelijke bruikbaarheid en niet-dekking van kleur, en een verscheidenheid aan tinten, die het mogelijk maken om vrij te manoeuvreren van lichte positieve tonen tot diep donkere die in staat zijn een waardige concurrentie te vormen tegen klassiek zwart.

Modetrends

Modetrends maken shorts tot een succesvol element van het kostuum in verschillende stijlen: klassiek, sport of casual. Natuurlijk is elke stijl geschikt voor bepaalde shorts.

  • klassiek shorts zijn half-dij of iets langer. Ze zijn in de regel gemaakt van comfortabele natuurlijke stoffen zoals linnen, gabardine, tweed of katoen. Deze stijl is een goede basis voor een afbeelding in een kantoorstijl, voor dagelijks gebruik, wandelingen of een eenvoudige weekendkleding.
  • Meer risicovol en eerlijker model zijn kort Shorts. Deze stijl toont bijna alle benen, soms opent zelfs een deel van de billen. De gouden regel, die moet worden gevolgd bij het kiezen van korte shorts - hoe korter de lengte van de shorts, hoe meer volume moet worden toegevoegd aan het bovenste deel van het pak om te compenseren voor het silhouet.
  • denim Shorts zijn een absolute favoriet in de lijst van universele en handige dingen voor elk weer en seizoen. Met dit model kunt u verschillende experimenten uitvoeren met lengte en textuur, slijtplekken en scheuren, strass-steentjes en knopen toevoegen, of eenvoudigweg denimmateriaal van verschillende dichtheid combineren.
  • leer shorts is ontstaan ​​als een element van glam rock-stijl, en tot nu toe worden ze vaak ten onrechte omzeild door moderne modieuze vrouwen. Om de perfecte combinatie te bereiken, moet een leren short worden gekozen met een gemiddelde lengte en een vrije snit.
  • kanten shorts zien er erg provocerend en onverwacht uit. De textuur van zo'n korte broek is echter simpelweg de belichaming van vrouwelijkheid, koketterie, gratie en echt vrouwelijk mysterie.

Universele optie kan shorts worden genoemd hoge taille. Zo'n snede harmoniseert visueel de vorm, oppakt en strekt zich op de juiste plaatsen uit, verlaagt de benen en pakt de buik op.

Hoe te kiezen en wie zal gaan?

Het shortshort is vrij veelzijdig en stelt u in staat een stijl te kiezen die elk type uiterlijk en vorm kan versieren. Het is de moeite waard eraan te denken dat de shorts ten koste van hun modellen de aandacht vooral richten op de benen. Maar zelfs als de benen niet perfect zijn, zijn er toch een paar trucjes om er toch geweldig uit te zien.

Als je de volheid van de heupen wilt opvrolijken, is het niet aan te raden om korte en strakke modellen te kiezen die het probleemgebied benadrukken. Voor het maskeren past een kleine buik perfect op een korte broek met een hoge taille. Om de taille verder te benadrukken, zal een brede riem in de taille helpen.

Met meisjes is het beter om niet te stoppen met hun keuze voor te korte modellen, en juist laag in tegendeel. Visueel verlengen de benen en helpen sierlijke schoenen met hakken. Te dunne meisjes worden niet aanbevolen monochrome modellen voor het knippen van passtukken. De beste oplossing in een dergelijke situatie is een helder contrast, rijke decoratie, zakken of accessoires.Voor meisjes met een omgekeerde driehoeksvorm, zullen modellen zoals rok-shorts en shorts in de oversize-stijl passen.

Wat te dragen?

Wat te dragen met een bruine broek is geen eenvoudige vraag, want aan de ene kant behoort bruin niet tot kleuren die rijk zijn aan combinaties en vaak de aangrenzende tonen verdonkert en vermindert. Aan de andere kant creëren verschillende kleuren en schakeringen van bruin soms diametraal tegenovergestelde kleurengamma's. Er zijn echter verschillende universele combinaties.

De combinatie van bruin met achromatische kleuren, voornamelijk met wit, zal een goede zijn. Het beeld in monochrome schaal ziet er altijd goed uit. Bovendien zijn de varianten waarin de toon is afgestemd op de bovenkant ook goed, evenals combinaties met aangrenzende kleuren - beige, perzik, oker. Combinaties met heldere basiskleuren - rood, blauw, geel en hun schakeringen kunnen ook interessant zijn.

Welke schoenen en accessoires passen er?

Je kunt bijna elk schoenenmodel kiezen, van strikte boten tot zware boten op het platform. Het belangrijkste is om schoenen op te halen die passen bij de bovenkant van kleding of korte broeken. Als een optie is het vaak redelijk om zwarte schoenen te gebruiken. Accessoires moeten de gekozen stijl benadrukken en niet in tegenspraak zijn met de kleurenschaal.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses