Koreaanse make-up

Koreaanse make-up

Aziatische make-up verovert de harten van moderne fashionista's. Tegenwoordig staat Koreaanse make-up in de schijnwerpers. Mysterious Asia heeft altijd de aandacht getrokken: correct geplaatste accenten met een klein arsenaal aan cosmetica laten je je gezicht een mooie en natuurlijke uitstraling geven. Zo'n beeld is een lust voor het oog en is merkbaar anders dan de schoonheid van Russische meisjes.

Wat is het?

Make-up in Koreaanse stijl - make-up, gebaseerd op het principe van natuurlijkheid. De kern van het idee is om geen cosmetica te selecteren, maar de natuurlijke schoonheid van het gezicht.

Deze make-up heeft de nationaliteit: deze is gevormd onder invloed van de geschiedenis, cultuur, klimatologische omstandigheden en andere factoren van het land. Daarom is zijn stijl compleet anders dan alle andere. Een van de belangrijkste verschillen die de methode voor het toepassen van cosmetica vooraf bepaalden, is het etnische verschil in gelaatstrekken.

Extern zijn Koreaanse vrouwen duidelijk verschillend van Europese meisjes. Hun gezicht heeft enigszins hoekige jukbeenderen, kleine maar dikke lippen, een nette neus met een dunne rug, een versmalde spleet van de ogen en de afwezigheid van plooien van het bovenste ooglid. Het gebruik van cosmetica moet gericht zijn op het vergroten van de grootte van de ogen, het onderstrepen van de lippen en het benadrukken van de vlekkeloze huid. Tegelijkertijd is elke onnatuurlijkheid uitgesloten.

Voordelen en functies

Koreaanse make-up heeft een aantal verschillen met de Europese. Hij is zo populair in zijn land dat hij succes geniet met actrices en Koreaanse idolen, en niet alleen met meisjes. Geen mannelijke toetspopgroep kan zonder zo'n make-up. Voor het meest natuurlijke resultaat huurt het creatieve team een ​​team van professionele stylisten in. Elke dorama trekt het oog en let op de schoonheid en natuurlijke uitstraling van de acteurs.

De kenmerken van Koreaanse make-up zijn onder meer:

 • porseleinen huid;
 • glans effect;
 • oogaccentuering;
 • recht en breed wenkbrauwlijn;
 • lichte schaduwen;
 • teerzwarte mascara;
 • gebruik traditioneel Koreaanse cosmetica.

Een onderscheidend kenmerk van Koreaanse make-up is veelzijdigheid. Voor al zijn ongebruikelijkheid, is een dergelijke make-up gecombineerd met verschillende kleding en stijlen. Het is passend in het beeld van een schattige buis chan (Koreaanse idool), relevant in de klassieke set, harmonieus in het beeld van een romantische aard en onmisbaar in de boeg van een prachtige schoonheid bij een avondreceptie.

Make-up in het Koreaans is tot in het kleinste detail doordacht, dus in elke stijl voegt u een vrouwelijk toe, benadrukt u de goed verzorgde, gezondheid en verfijning van de natuur. Vanwege zijn natuurlijkheid, zal het helpen om een ​​goede indruk te maken en jezelf in het beste licht te presenteren.

Koreaanse cosmetica zijn van goede kwaliteit en duurzaamheid. Met de juiste applicatie van make-up, zal het genoeg zijn voor de hele dag, terwijl de voorbereidingen zich niet zullen verspreiden en het effect van een slipmasker niet zullen creëren.

Soorten fondsen

Korea is een speciaal landdaarom zijn cosmetische producten die op zijn grondgebied zijn gemaakt ook verschillend van andere. Zelfs die medicijnen die voor het eerst werden geïntroduceerd door Europa werden meesterlijk verbeterd door Aziatische cosmeticabedrijven. De belangrijkste componenten van Koreaanse make-up zijn:

 • Base make-up. De meeste mensen in het land hebben een poreuze huid en onderscheiden zich door een verhoogde productie van talgklieren. De basislaag egaliseert de toon van het gezicht en maskeert de kleine onvolmaaktheden van de huid. Naast gladmaken en reliëf helpt de basis de stabiliteit van de fundering te behouden.

Ontwikkelingen van Koreaanse handelsmerken kunnen worden gebruikt als tonen en markeerstiften.Ze kunnen de huid een zachte glans geven, pigmentvlekken en huiduitslag blokkeren.

 • Tonale cosmetica. BB-cream, vrijgegeven in Korea, verschilt van het Duitse equivalent in die zin dat het percentage SPF in zijn samenstelling veel groter is (ten minste 30). Het gereedschap biedt tooncorrectie en kan het gewenste reliëf creëren.
 • Kussen. Cosmetica, wat de ontwikkeling is van Koreaanse merken. In feite is het een spons met tonale impregnatie. Naast het hoofddoel, is de samenstelling verrijkt met een aantal bruikbare componenten.

Cushon is een uitstekend cosmetisch product dat dagelijks de gezichtshuid verzorgt.

 • Tint. Cosmetische producten met een vloeibare textuur, gekenmerkt door hoge pigmentatie, duurzaamheid en matte coating. Onder de soorten cosmetica kunnen onderscheidende preparaten voor de lippen, wangen en wenkbrauwen worden onderscheiden. De eerste ontwikkeling van Koreaanse vrouwen wordt ook als blos gebruikt. Meestal kan tint tegelijkertijd als pigment voor lippen en blozen worden gebruikt. Wenkbrauwvoorbereiding is een moeilijk cosmetisch product voor ons begrip, maar in Korea is het erg populair.
 • Eyeliner. Make-up in Koreaanse stijl accepteert geen onderstreping met een potlood. De ideale make-uptool is een zwarte vloeibare eyeliner. Geen variaties met tonen betekent toegestaan.

Hoe aanvragen?

Make-up in het Koreaans is niet alleen mascara en lippenstift. Door geleidelijk alle nuances van Koreaanse make-up te observeren, kunt u thuis prachtige make-up in Koreaanse stijl zelf maken. Het zal enige tijd duren, maar het resultaat is het waard. De technologie voor het aanbrengen van cosmetica omvat huidverzorging en correcte correctie van gelaatstrekken.

leer

Voordat u make-up aanbrengt, moet u de huid voorbereiden. Elke Koreaanse vrouw weet dat gereinigde en gehydrateerde lederhuid de belangrijkste voorwaarde is voor een kwaliteitsvolle make-up.

In het arsenaal van meisjes zijn er altijd veel voorbereidingen voor de huidverzorging van het gezicht. Huidverzorging omvat het gebruik van reinigingsolie, gezichtsreiniging, scrub, tonic, op stoffen gebaseerde maskers, preparaten voor de huid rond de ogen, crème met een UV-filter. Een van de componenten van zorg is groene thee, die antioxidanten bevat.

Koreaanse make-up kan niet zonder de porseleintoon van gezicht en licht, een paar kinderachtige blos op de wangen. Het is onmogelijk om poeder zonder basis toe te passen, het is schadelijk voor de cellen van de epidermis.

De trucs van een vlekkeloze huid omvatten verschillende technieken:

 • De basis wordt in een dunne laag aangebracht. Als er, in tegenstelling tot Europa, problemen zijn met de huid van de Koreaanse vrouw, worden twee lagen van de basis aangebracht: eerst een donkere primer en bovenaan cosmetica, ongeveer een halve ton lichter dan de natuurlijke kleur.
 • concealer - Verplichte opname. Koreaanse make-up is perfect in alles. Donkere kringen rond de ogen en pigmentvlekken zijn onaanvaardbaar. Dit alles wordt gemaskeerd door zorgvuldige schaduwen. Als er geen concealer in de make-uptas zit, zal de foundation zijn taak het hoofd bieden met een lichtere halve toon van de basismiddel.
 • Als een tooninstrument gebruikte bank met een vloeibare consistentie. Dit is een pad, geïmpregneerd met een speciale samenstelling die de eigenschappen van de tonalnik, poeder en BB-crème combineert. Het gereedschap wordt overgebracht naar de spons, dus de coatinglaag is dun, bijna onmerkbaar en natuurlijk.
 • Het accent van de huid blijft porseleineffect. De regels voor het aanbrengen van cosmetica impliceren het gebruik van losse poeder met een lichte textuur. Dichte en compacte analogen zijn uitgesloten: u hebt een kleurloos product nodig, waardoor de coating licht en delicaat glanst. De favoriete Europese recepties (bronzers) zijn niet toegestaan ​​- het is beter om een ​​markeerstift te gebruiken (in gematigde hoeveelheden).
 • Lijn de toon uit, maak een licht accent van de wangen met blush. Het is noodzakelijk een schaduw op te nemen rekening houdend met de kleur van de ogen en het haar. Je kunt geen kunstmatige kleurnuances gebruiken: ze verpesten de hele look. De eigenaren van blonde en donkere krullen worden weergegeven in donkere tinten van beige kleur, voor blondines - beige met roze ondertoon.

Door een perfecte gelaatsuitdrukking te maken, kunt u beginnen met het ontwerpen van de ogen en wenkbrauwen. Alle fasen van de Koreaanse make-uptechniek worden uitgevoerd met behulp van speciale cosmetische penselen die bijdragen aan een meer gelijkmatige en dunne applicatielaag.

Ogen en wenkbrauwen

Oogmake-up - het visitekaartje van Koreaanse vrouwen. De taak van cosmetica is om de incisie te veranderen door de vorm aan te passen. Het is belangrijk om het zicht open en licht te maken en niet te vergeten de eigenaardigheid en schoonheid te benadrukken.

Om visueel de grootte van de ogen te vergroten, moet u lichte schaduwen gebruiken. In prioriteit - beige en zandtinten van het palet. Er kunnen verschillende tonen zijn, maar het is belangrijk dat de overgang tussen tinten natuurlijk en onopvallend is.

De heldere schaal vergroot niet alleen de grootte van de ogen, maar geeft ook de gezichtsvetheid en benadrukt het effect van het "marionettengezicht". Om het rollen van schaduwen in de plooi van het bewegende ooglid te elimineren, kunt u een primer gebruiken.

Op het onderste en beweegbare ooglid met een potlood of schaduw zet je een rij wit. Dit moet worden gedaan aan de basis van de wimpers. Hetzelfde hulpmiddel benadrukt de ondergrens van de wenkbrauwen.

Nadat u de lijnen van de wimpers hebt gemarkeerd, moet u de buitenste hoek van het oog een stralende tint geven in de kleuren roze of pruim. Dezelfde schaduw is nodig om door het onderste ooglid te gaan, waardoor het effect van lichte zwelling ontstaat.

In de rij van de wimpers van het bovenste ooglid houd je nette pijlen. U hoeft niet te proberen de vorm van een kattenoog te krijgen: het is belangrijk om de natuurlijke lijn te benadrukken, aan het uiteinde iets te verlagen en deze te verbinden met de onderrand van de wimpergroei. Voor pijlen wordt alleen eyeliner gebruikt: er zijn geen potloden.

Om een ​​expressieve uitstraling te geven, is het beter om mascara te gebruiken met het effect van volume. Het wordt aangebracht in twee of drie lagen, terwijl ervoor wordt gezorgd dat de wimpers niet aan elkaar plakken en er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Gebruik hiervoor speciale borstels, wimpers vóór de ideale scheiding.

De laatste fase van oogmake-up is de plaatsing van accenten met behulp van een markeerstift (in de binnenste ooghoeken en vrij veel op het onderste ooglid).

Wenkbrauwen - een enkel moment van make-up. Koreanen houden van de rechte vorm van de wenkbrauwen, met vrijwel geen buiging. Om haar mooi te maken onder de kracht van elke vrouw, vooral omdat er speciale sjablonen zijn om deze taak te vergemakkelijken. Aanvankelijk moeten wenkbrauwen perfect worden geplukt om hun rand te bekijken. Het is belangrijk op te merken dat de lijn van de wenkbrauwen breed moet zijn.

Bij het aanbrengen van cosmetica is het nodig om een ​​speciaal wenkbrauwpotlood te gebruiken, de grenzen te markeren en deze vervolgens met een speciale borstel te mengen. Tegelijkertijd blijkt de vorm heel mooi en accuraat. U kunt het formulier repareren met een speciale wax of lipstick. De wenkbrauwkleur moet iets lichter zijn dan het haar. Het is belangrijk dat het uitzicht natuurlijk is en niet uit de ogen valt.

Lip ontwerp

Koreaanse vrouwen houden niet van lippenstift met een zware textuur of donker pigment. De meest populaire middelen voor hun lippen zijn tint. Het effect van lippen gekust - een favoriet thema van make-up. De textuur kan doorzichtig zijn, met een delicate glans, maar de focus van cosmetica is duurzaamheid. Dergelijke medicijnen moeten de hele dag op de lippen blijven.

Het is wenselijk dat de kleur van de lippenstift het accent van de ogen niet onderbreekt. Daarom is het zelfs beter als de cosmetica doorschijnend is. Het "after kiss" -effect maken is een fluitje van een cent.:

 • Lips hydrateren en aanbrengen van primer op hen.. Daarna zijn ze bedekt met een dunne laag foundation of concealer, zachtjes overschaduwd met een speciale borstel. Er kunnen geen contouren of lipcontouren zijn.
 • Het midden (midden van de lippen) wordt aangevuld met felle lippenstift. Je hebt behoorlijk wat make-up nodig om het gewenste effect niet te bederven. Tastend met een penseel wordt de heldere kleur uitgerekt tot de contouren van de boven- en onderlip, zonder zelf de randen te bereiken.
 • Neem een ​​wattenstaafje, "bedruk" de overtollige kleur. Dus de overgang ziet er natuurlijk en mooi uit. Er rest nog een transparante glans bovenop.

Hoe cosmetica te kiezen?

Secrets of Asian make-up - de keuze voor echte Koreaanse cosmetica. Het is goed als het niet alleen wordt gemaakt in Korea, maar ook wordt ontwikkeld op het grondgebied van hetzelfde land. Europese gezichts cosmetica is toegestaan, maar het zal niet werken om een ​​porselein tint te creëren.

Als onderdeel van het poeder of de foundation moeten componenten van zorg en bescherming tegen UV-stralen aanwezig zijn. Idealiter zijn dit cosmetica met een hydraterende en genezende werking. Naast het verzadigen van de cellen met levengevend vocht, is het gewenst dat plantenextracten worden opgenomen.

Lipstick voor speciale gelegenheden (als de situatie dit vereist) mag niet schitterend zijn. Nou, als haar toon room is, dicht bij de natuurlijke kleur van de lippen. Roze en poederachtige tinten van het palet zijn niet uitgesloten. Als u rouge kiest, moet u de voorkeur geven aan tinten pruimen, perziken of brons.

Bij de keuze van lippen voor tinten, moet de voorkeur worden gegeven aan natuurlijke of lichte tinten, waarbij mentaal een combinatie van foundation en een geschikte toon wordt gekozen. De textuur van een goed medium is licht en aangenaam. Universele optie - transparante glans.

Als je speciale cosmetica koopt, moeten we niet vergeten dat het vanwege zijn intensiteit een speciale make-up verwijderaar nodig heeft: hydrofiele olie. De textuur van het medicijn is vettig, maar samen met de verwijdering van cosmetica, krijgt de huid de nodige hydratatie en verzadiging van de cellen met nuttige stoffen.

De volgorde van het aanbrengen van Koreaanse make-up, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses