Halloween make-up

Halloween make-up

Halloween - zo'n 15 jaar geleden wisten er maar een paar bekend te zijn over deze vakantie in Rusland, maar nu vieren jonge mensen deze dag gretig, niet alleen door thuis samen te komen, maar ook door naar bars, clubs en restaurants te komen. Ze ondersteunen deze traditie graag. Misschien heeft het Russische volk de kersttijd, de zomers en het plezier gemist. Wat de redenen ook zijn, het resultaat is er een. Voor liefhebbers van make-up is Halloween een andere reden om je make-up artist skills in al zijn glorie te tonen.

Wat is Halloween-make-up?

Aangezien de vakantie oorspronkelijk zijn oorsprong vond in de Keltische geschiedenis, wat een schending van het onderscheid tussen de wereld van de levenden en de wereld van de doden impliceert, blijft het leidmotief van de vakantie tot op de dag van vandaag alle kwaad. Skeletten, zombies, vampiers, weerwolven, kabouters - elk min of meer magisch personage heeft het recht om op deze vakantie opnieuw te worden gemaakt.

Later, toen de viering een massamoord kreeg, werden de grenzen uitgewist, en nu kun je een fee zijn, een prachtige zeemeermin, een enigszins verrotte bruid of een katvrouw. Dat alles is genoeg voor je verbeeldingskracht en materialen, heeft nu het bestaansrecht.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 1. Ten eerste kan er veel make-up zijn. Dit is niet alleen een vaardige behandeling van schaduwen en bases, het is een echte make-up, een masker, waarachter het ware gezicht vakkundig is verborgen.
 2. U kunt zich geen zorgen maken over de gelijkmatigheid van de applicatie en huidgebreken. Hoe slechter je uiterlijk is, hoe beter. Gescheurde bloedige wonden gemaakt met latex en verven, groene huid, schedel met witte botten, heks met een haakneus. Verdun je make-up artiest met elementen van kostuum, glitters, algen, boomschors, veren ...
 3. Het is ook belangrijk dat je niet alleen je gezicht kunt beschilderen, maar ook bijvoorbeeld je armen, nek, benen en zelfs je buik. Er kan gezegd worden dat Halloween een viering van body art is, geen make-up, maar voor een dergelijke rijke coating zijn speciale verven vereist. Wat - u zult het nu ontdekken.

Hoe cosmetica te kiezen?

Natuurlijk is het het beste om een ​​gezichtsschilderij of gewone make-up te kopen, die wordt gebruikt door de acteurs. De redenen zijn simpel: het blijft goed, droogt de huid niet uit, is gemakkelijk aan te brengen en stroomt niet, ook al heb je het erg heet van dansen en plezier.

Het is belangrijk om hoogwaardige materialen te kiezen, vooral als u van plan bent om een ​​kindermake-up te maken. Vaak is de gezichtsschildering gemaakt van hypoallergene materialen, en dit is erg belangrijk, want kinderen zijn dol op wanneer hun gezicht volledig is geverfd - zelfs het gebied rond de ogen, en zij is het gevoeligst.

Als u geen geld wilt uitgeven aan speciale verven, kunt u de meer populaire opties voor schaduwen en paletten proberen. De belangrijkste tool, waarover je nooit meer kunt vergeten - dit is een primer, evenals de basis onder de ogen.

Dit is een belangrijk make-upelement om verschillende redenen:

 1. grondverf bescherm uw huid tegen de schadelijke gevolgen van decoratieve cosmetica.
 2. stichting Het lijkt sterk op de primer, die niet alleen de kleur van je gezicht glad maakt, het prepareert voor het aanbrengen van make-up, maar ook kleine rimpels en oneffenheden "dicht". Dankzij dit zal het heel gemakkelijk te verven en te verven zijn.
 3. base verbetert de kleurpigmenten in de schaduwen en bloost. Hoogstwaarschijnlijk wilt u heldere kleurovergangen maken, het maximale uit uw beschikbare kleuren halen, dus verwaarloos de basisbegrippen van make-up niet.

Wat decoratieve kleurcosmetica betreft, geven populaire merken elk jaar per se thema-productielijnen vrij voor de vakantie. Je kunt op hen letten.

Neem bijvoorbeeld Mac.Het bedrijf produceert zelfs speciale video's, waar het met behulp van zijn producten laat zien hoe je kunt veranderen in een cyborg, een geest, een alien uit de ruimte, enzovoort.

Het is de moeite waard om bepaalde producten door te nemen die je misschien 100% nuttig vindt:

 1. Naast de basis zal de behoefte die u eerder begreep, zwarte eyeliner of eyeliner absoluut overbodig zijn. Het maakt niet uit of je je mannelijke, vrouwelijke of kindermake-up hebt. Je moet nog steeds een aantal contouren tekenen, gebieden selecteren of zelfs helemaal over bepaalde gebieden schilderen. Je maakt er geen marker van. Zelfs om een ​​gewone zwarte neus te tekenen, heb je een hulpmiddel nodig.
 2. Vampier, zombie, suikerschedel - voor deze afbeeldingen in je make-up moeten twee tinten lipstick verschijnen. De ene is donkerder, de andere is lichter. Dit is nodig om je lippen een enigszins pijnlijke, gebarsten uiterlijk te geven. U kunt de lichtste kleur in de lijn en bijvoorbeeld de kers nemen. Maak de randen van de lippen bleek, alsof alle warmte van jou door een pomp wordt weggepompt en breng een donkere kleur op de binnenkant van de lippen aan. Je kunt een soepele ombra maken, je kunt een scherpe overgang maken. En in feite, en in een ander geval, zullen de lippen er mysterieus en vreemd uitzien - precies wat je nodig hebt.
 3. Pailletten of steentjes die kunnen worden vastgelijmd op lijm voor wimpers. Je kunt kleine glitters van de nail art-kits lenen en vervolgens de rest gebruiken om een ​​manicure te maken.
 4. Als je een mooi sprookje wilt maken van een fee, elf of kleine zeemeermin Ariel, kun je gekleurde haarsprays kopen.. Dit is beter dan geld gooien naar pruiken die stof in de schappen verzamelen. Spray die je kunt gebruiken en dan - bijvoorbeeld, schilder de uiteinden van je haar en maak een verscheidenheid aan kapsels.

Omdat het onderwerp specifieke afbeeldingen heeft aangeraakt, is het de moeite waard om ernaar te gaan.

Soorten make-up

Mee eens, niet iedereen kan bogen op rechte armen. Zelfs als je vakkundig alledaagse make-up toepast en rokerige ogen kunt maken, is het geen feit dat je een verschrikkelijke make-up van een piraat of een piraat met hetzelfde gemak kunt beheren, dus begin met eenvoudige opties waar je veel voorbeelden van kunt vinden.

We veranderen ons gezicht in een schedel. Effectief, mooi - en niet te moeilijk. Om dergelijke make-up te maken, heeft u mogelijk 3 kleuren: wit, zwart en bijvoorbeeld paars.

Breng om te beginnen witte verf of schaduwen op het hele gezicht aan en begin dan zachtjes de contouren met zwart te tekenen. Je kunt een omgekeerd hart op de neus trekken, waardoor het effect van neusgaten ontstaat. Verf je ogen zwart om de oogkassen eruit te laten zien als een afgrond.

Als je een twist wilt toevoegen, teken je je ogen over de oogleden. Ter inspiratie kun je de video Panic! At The Disco "I Write Sins Not Tragedies".

Vervolgens moet je een klein jukbeenderen accentueren en dan help je paarse tint. Breng een zwarte streep op de natuurlijke structuur van je wang aan, meng het en alles onder de jukbeenderenlijn, schilder het in nette bewegingen.

De laatste hand is om de tanden over je lippen te trekken. Het belangrijkste hier is geen anatomische correspondentie, maar een geweldig effect, dus maak je geen zorgen als je 40 hebt geschilderd in plaats van 32 tanden.

De kleine zeemeermin is een van de meest populaire Disney-prinsessen tijdens deze vakantie.. Het meeste beeld is natuurlijk een kostuum (staart, pruik of geverfd haar, schelpen), maar u kunt echte vissenschubben toevoegen aan deze afbeelding.

Het is zo eenvoudig mogelijk gedaan. Kies de kleur waarmee u uw schalen wilt verven. Schaduwen kunnen volkomen normaal zijn. Ze zijn niet per se helder, weegschalen kunnen worden gemaakt met behulp van klassieke paarlemoeren tinten.

Neem vervolgens de gebruikelijke panty in een fijn gaas en een penseel om te blozen. Draag een panty op je hoofd, armen of benen (afhankelijk van welk deel van je lichaam schubben nodig heeft) en zet dapper schaduwen op de mesh.Je kunt verschillende kleuren mengen, interessante overgangen creëren, je kunt er één blijven. Het belangrijkste - wanneer u de maillot uittrekt, heeft u zeer duidelijke contouren, vergelijkbaar met schubben.

Dieren zijn een favoriet onderwerp. Katten en herten zijn erg populair. Om erin te komen, is het voldoende om een ​​nette tuit te tekenen, zwart of roze. Als u witte hoogtepunten kunt toevoegen, is deze zeer goed.

Cat dorisovyvat snor, nette lijnen van eyeliner, je kunt wol toevoegen.

Om te transformeren in Bambi meng je oranje of bruine schaduwen op het voorhoofd, de wangen, de kin en de neus. Breng nette witte stipjes over de schaduwen aan.

Je kunt mooie ogen maken van een hert - hiervoor moet je "omgekeerde pijlen" maken. Rek het uiteinde van de pijl niet naar de oren, maar in het gezicht. De lijn kan zelfs enige tijd evenwijdig aan de neus gaan. Valse wimpers dragen bij aan het beeld van zachtheid en charme. Als je jezelf helemaal in het beeld wilt onderdompelen, voeg dan gekleurde lenzen toe.

Een ander favoriet beeld geleend van Mexico. Het lijkt een beetje op zigeunermake-up, maar het ziet er veel indrukwekkender uit. Natuurlijk is dit een suikerschedel.

Variaties op dit onderwerp heel erg. De belangrijkste regels zijn de gebleekte toon van het gezicht, ogen versierd met een kleurenpatroon, kleine elementen op de neus, kin en een prachtig ornament op het voorhoofd. Het merendeel van de make-up kan worden gedaan met eyeliner en de kleur die wordt meegegeven met schaduwen of make-upverven.

Enge poppen zijn ook vaak te zien op verkleedfeestjes. U kunt de toon van het gezicht zelfs egaliseren, het effect van porseleinhuid creëren en een zwarte eyeliner-spleet tekenen. Ogen boven en onder voor meer poppen versieren met valse wimpers (of verf wimpers met eyeliner). Voeg een beetje blos toe en krullen de krullen.

Een ander type pop lijkt meer op een pop. Veel mensen herinneren zich het vreselijke beeld uit de film "Saw". Voor een feest ter ere van de vakantie zal hij zeer in het onderwerp zijn. Verlicht je gezicht, maak de donkerste rokerige ogen zo veel mogelijk mogelijk, teken karakteristieke rode spiralen op je wangen, omtrek je lippen duidelijk met rood, oververzadig de lengte van de hoeken, en trek twee evenwijdige lijnen vanuit je mondhoeken naar de kin met twee nette lijnen

Als je iets te delicaat wilt doen, maar prinsessen zijn niet jouw thema, probeer dan comic make-up in pop-art stijl. Je herinnert je toch zeker deze gestileerde panache van vrouwen, met de luide zinnen "Oh NEE!" Of "POW" breken van hun lippen.

Om het gewenste resultaat te bereiken, hebt u een apparaat nodig dat handig is om even cirkels te tekenen. Dit kan een stok zijn voor het schoonmaken van de oren, je kunt een stencil maken met een perforator en een stuk papier of een stuk plastic (probeer een map voor bestanden te gebruiken). Misschien heb je gewoon een rond potlood van de gewenste kleur - in het algemeen, toon je verbeelding. Vergeet niet om highlights toe te voegen en nette contourlijnen zwart te maken, en je afbeelding is klaar.

Jij kunt zelf ook een wolk van gedachten maken - van karton. Bevestig het aan een sushi-stick en chat op een feest op zo'n interessante manier.

Een andere klassieke zet is de reïncarnatie van een vrouw in een man. Teken een snor, voeg stoppels toe. Een paar zakken onder de ogen en geschilderde rimpels met dikke wenkbrauwen geven je een gevaarlijke gangsterlook. Als je een geschikte pak en hoed hebt - alle kansen dat je de ster van het feest zult zijn.

Het laatste beeld dat niet te missen is, is een vreselijke clown. Make-up is eenvoudig omdat het niet veel kleuren nodig heeft. Wit, zwart en rood zijn de drie kleuren van de basis waarmee je een volwaardige afbeelding kunt maken.

Verf je gezicht wit, maak je ogen donker. Je kunt alle vierpuntige sterren verdunnen, of gewoon het effect van gemorste verf creëren - en een lange driehoek van oog tot wang maken.

Zorg ervoor dat je de wenkbrauwen en rimpels schildert. En, natuurlijk, voeg een rode neus en een gekke glimlach toe.

Hoe aanvragen?

Als je besluit om thuis op te maken, zorg er dan voor dat je huid goed voorbereid is. Als je een dikke laag cosmetica gaat gebruiken, laad dan je gezicht met vitaminen en voedingsstoffen, want de komende uren met deze make-up zullen een echte uitdaging voor de dermis zijn. Handige aanbevelingen:

 1. Maak een masker. Welnu, als het een hydraterende en kalmerende werking heeft. Afzonderlijk kunnen pleisters worden gebruikt om de tere huid rond de ogen voor te bereiden voor verdere manipulaties.
 2. Maskers moeten de huid voorzichtig reinigen. Gebruik wasgels of tonica, veel meisjes geven ook de voorkeur aan micellair water. Het belangrijkste is dat de huid geen vet heeft, het zal je taak tijdens het schilderen bemoeilijken.
 3. Breng een vochtinbrengende crème aan en laat deze weken.

Na deze drie voorbereidende stappen kunt u direct doorgaan met het aanbrengen van make-up.

De volgorde van het toepassen van lagen is afhankelijk van uw afbeelding. Het is duidelijk dat het maken van piraten anders is dan het gezicht van de prinses, maar je moet altijd beginnen met de basis. Pak de tekening van fijne details niet totdat de basis is gemaakt.

Breng een primer aan en stel de toon in, maak alle belangrijke belangrijke slagen - en pas daarna naar de nuances.

Je kunt met de lippen beginnen, als de grootste moeilijkheid erin ligt, met wenkbrauwen of met ogen. Beoordeel de situatie en onthoud dat hoe dichter je bij het einde komt, hoe meer je moe wordt, hoe moeilijker het zal zijn om moeilijke delen aan te pakken.

Het is ook aan te raden om voor te bereiden. Als je make-up een paar uur in beslag neemt, is het beter om de manipulaties met de mond eindelijk te laten, anders kun je niet drinken zonder de make-up te verstoren.

Make-upartiestengeheimen

Misschien is het belangrijkste geheim dat alle creatievelingen niet bang zijn om de beschikbare tools te gebruiken om hun doelen te bereiken. Herinner dezelfde maillots in een raster voor het maken van schalen.

Kijk om je heen - misschien zal je oog iets vangen dat je afbeelding tot een hoogtepunt van het programma maakt. Misschien lag er een oude verenboa in de hoek waarmee je een kapsel kunt versieren of make-up kunt aanbrengen. Schelpen die uit de zee worden gehaald, kunnen worden geverfd en aan het gezicht worden geplakt om als een zeeheks voor je vrienden te verschijnen. Om grote wonden te maken, kunt u geweekt en gekleurd toiletpapier gebruiken. Een paar jaar geleden was populaire make-up met een gewone slang. Dames met ongeknevelde gezichten waren bij elke beurt.

Oude glitter, steentjes, linten en sjablonen - gebruik alles en dan zal je afbeelding echt origineel en gedenkwaardig worden.

Hoe je make-up kunt maken voor Halloween, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses