Bruiloft make-up voor bruine ogen

Bruiloft make-up voor bruine ogen

Bruiloft is een zeer belangrijke dag voor elk meisje, en daarom wilt u er onweerstaanbaar uitzien! Het beeld van een mooie prinses, die door het gangpad loopt, bestaat uit een mooie jurk, elegante schoenen, een uniek kapsel, originele manicure en make-up. Bruiloft make-up voor bruine ogen stelt u in staat om een ​​ongelooflijk uitgebreid kleurenpalet te gebruiken en een echt onvergetelijk beeld te creëren.

Biedt bruidsmake-up voor bruine ogen

Het lijdt geen twijfel dat bruidsmake-up anders is dan elke dag, dus de vraag van de toepassing ervan moet zeer verantwoordelijk worden benaderd.

Een paar dagen voor de viering moet je je wenden tot een visagiste en beslissen over de make-upkeuze. Het is raadzaam om verschillende soorten make-up te doen, een foto van hen te maken en vervolgens de beste te kiezen. Zodat je problemen kunt vermijden en je zenuwen kunt redden op je trouwdag. Maak je geen zorgen over het feit dat make-up niet past onder de jurk en schoenen - of zelfs niet in harmonie met het kapsel.

Haarkleur van de bruid kan haar helpen bij het zoeken naar een palet van schaduwen, blozen, lippenstift. Hier zijn enkele tips.

brunettes

Eigenaren van donker haar zouden er goed aan doen aandacht te schenken aan de gouden en zanderige kleuren van de schaduwen. Ze zullen de individualiteit onthullen en de schoonheid van de bruid benadrukken. Ogen moeten worden samengevat met een lijn van gemiddelde dikte - dit zal een beetje mysterie aan het beeld toevoegen. Maar lippenstift is beter om te kiezen of lichtroze, met de nadruk op de lichtheid van het beeld, of donkere en rijke schakeringen van bordeaux, beige en koraal. Lipstick is de laatste toevoeging aan de afbeelding.

blondes

Als de dame de eigenaar is van blond haar, kan ze koele kleuren van tinten aanbevelen: blauw, blauwgrijs, zachtpaars, roze. Zulke meisjes worden geconfronteerd met crème, bruinachtige, gouden, zilverachtige en grijsachtige tinten. Blozen voor het gezicht is om perziktinten te kiezen. Lipstick moet een natuurlijke en natuurlijke tint van koraal of roos zijn. Al deze kleine geheimen zullen helpen om het beeld van een schattige en mysterieuze goudlokje te benadrukken.

Bruin haar, roodharig en blond

Eigenaars van dergelijke krullen mogen geen lichte make-up doen, net genoeg om de reeds bestaande voordelen te benadrukken. De belangrijkste schaduwen van schaduwen die moeten worden gebruikt bij het maken van een bruiloft make-up zijn beige, groen, delicate lila en licht terracotta. Het is belangrijk op te merken dat het in het beeld beter is om een ​​chocolade of grijze eyeliner te gebruiken, en niet zwart. In plaats van lippenstift is het de moeite waard om een ​​zachte koraal- of karamelglans te kiezen.

En de eigenaren van de mysterieuze groenbruine ogen zullen geïnteresseerd zijn om enkele van de functies te leren.

Met grijs-groene tinten, kun je de bruine kleur van de iris benadrukken, goudgroen aanbrengen. Misbruik het moeras, bruine en groene tinten niet, omdat dit kan leiden tot een visuele samensmelting van oogkleur met een toon van schaduwen. Het is beter om tonen lichter of donkerder te kiezen dan de iris. Wees niet bang om rijke kleuren te gebruiken - zoals paars, donkergrijs en donkergroen.

Soorten make-up

Veel bruiden geven de voorkeur aan klassieke make-up. Hun sneeuwwitte, crèmekleurige of beige jurken, nette kapsels passen het best bij het delicate pastelpalet van schaduwen, met een lichte nadruk op de ogen, de lichtroze tint van de lippenstift. Dit alles drijft de bruidegom letterlijk gek en wordt nog lang herinnerd door alle aanwezigen op de bruiloft.

scheppend

Alleen zeer dappere meisjes zijn klaar om terug te keren naar de jaren 60 en deze gewaagde afbeeldingen te proberen.Hier speelt de belangrijkste rol pakkende jurken extravagante stijl en weelderige kapsels. Wat make-up betreft, werkt de volgende regel hier: hoe helderder, hoe beter. Het zou echter de voorkeur verdienen om een ​​parelschaduwsamenstelling in bruinachtige en blauwe tonen te hebben. Wees niet bang voor valse wimpers. Het ziet er helder en expressief uit als u de lipcontour donkerder aanbrengt dan lippenstift.

retro

Deze optie is geschikt voor mooie dames die willen kiezen voor vintage jurken met borduurwerk en kralen. Deze afbeelding is echter geschikt voor meisjes met een zeer lichte huidskleur (eigenaars van een donkere of gebruinde huid moeten in een andere stijl veranderen). Witte schaduwen worden aangebracht op oogleden, die worden geslagen met donkerbruine tinten. Ogen worden benadrukt met dikke, maar nette pijlen. Uiteindelijk wordt er felle lippenstift op de lippen aangebracht.

avant-garde

Meisjes die zo'n afbeelding met een donkere en gebruinde huid kiezen, kunnen de teint van het poeder dempen, die zo dicht mogelijk bij de natuurlijke tint ligt. Ogen benadrukken een donker cosmetisch potlood, op de lippen leggen geen speciale nadruk, maar hebben slechts een geringe invloed op hun schittering. In het kapsel zijn passende druppel krullen, pony en zelfs een beetje slordige stapel.

Rokerige ogen

Deze "rokerige ogen" wonnen letterlijk de harten van meisjes met bruine ogen, omdat ze de expressiviteit en diepte van de ogen benadrukken. Rokerige ogen kunnen een techniek worden genoemd voor het aanbrengen van make-up, en velen zijn eraan gewend dat het in donkere kleuren wordt uitgevoerd. Zo'n make-up is niet altijd passend in het beeld van de bruid. Als we het hebben over een bruids make-up in de stijl van rokerige ogen, dan worden bruin-beige tinten hier vaker gebruikt. Zo'n gradiënt van schaduwen van schaduwen benadrukt alleen het vriendelijke beeld van de toekomstige vrouw.

Het kan niet anders dan de aandacht trekken van minder bekende, maar niet minder interessante ideeën voor bruiloftsmake-up.

"Cat Eyes"

Hier wordt de hoofdrol gespeeld door geprononceerde pijlen, die vloeiend omhoog gaan vanuit de buitenste hoek van het oog.

Gemakkelijk naakt

Deze make-up zal een beroep doen op meisjes die een minimum aan cosmetica willen. Zachte en lichte tinten, nauwelijks merkbare lippenstift en een kleine hoeveelheid poeder - dit is genoeg voor een elegant beeld van de bruid.

Veel meisjes hebben voldoende vaardigheden om een ​​mooie make-up te maken. Maar als het op de bruiloft aankomt, benaderen de meisjes die besluiten om zelf een bruidsmake-up te maken het probleem met volledige verantwoordelijkheid. Ze kunnen niet alleen hun dagelijkse gewoonten volgen, dus de eerste nuance in dit bedrijf is de keuze voor cosmetica.

Hoe cosmetica te kiezen?

Elke make-up voor een bruiloft moet voldoen aan de "3 in 1" -regel (dag, avond en foto), wat betekent dat de cosmetica die in de applicatie wordt gebruikt, duurzaam en van hoge kwaliteit moet zijn.

inkt

Het gebeurt zo dat het weer een wrede grap kan spelen en een huwelijksceremonie met neerslag kan 'geven'. Er is zeker geen sprake van waterdichte mascara. Deze nuance moet op de eerste plaats komen. Voor een lome look heb je nette wimpers nodig, dus in geen geval mogen er knobbels zijn. Conclusie: de wimpers moeten hard zijn, de vorm behouden, de inkt erop mag niet uitslaan. We kunnen vrij lage kosten voor karkassen aanbevelen: Clinique "Lash Power" (zeer hoge kwaliteit, niet afgewassen in koud water, resistent, de gemiddelde prijs is 1500 roebel) en Lumene "Blueberry Wild Curl" (geweldige mascara, geverfde wimpers zonder klontjes de hele dag, de gemiddelde prijs is 500 roebel).

eyeliner

Het belangrijkste hier is nog steeds waterbestendigheid. Het is net zo belangrijk dat de borstel of applicator dun genoeg is om vloeiende en nette lijnen te behouden. Hier kunt u de volgende cosmeticamerken aanbevelen: Maybelline "Master Precise" (resistent, houdt de hele dag, de gemiddelde prijs is 400 roebel), Lancome "Granodiose Liner" (een zeer dunne applicator voor het aanbrengen, glad en verzadigd lijn voor een lange tijd, de gemiddelde prijs is 1500 roebel), Lumene "Nordic Chic Eveliner" (hoogwaardig hypoallergeen product, een heldere en mooie lijn, de gemiddelde prijs is 600 roebel).

pommade

Hier is duurzaamheid belangrijk, evenals hoe comfortabel de cosmetica op de lippen zal zijn. Natuurlijk, niet de laatste plaats is het bereik van kleuren, het is gemakkelijk om een ​​meisje met een mooie kleur om te kopen. We kunnen de volgende merken aanbevelen: Estee Lauder "Pure Color Love Lipstick" (romige textuur, aanhoudend, uitgebreid kleurenpalet, gemiddelde prijs - 800 roebel), Clinique "Pop Lip Color Limit" (hoogwaardige lippenstiften die lang meegaan, uitstekende kleuren, de gemiddelde prijs is 600 roebel), L'Oreal "Color Riche Matte Addiction" (Aanhoudende matte lippenstift met een prachtig palet, de gemiddelde prijs is 500 roebel).

Make-up basis

De keuze voor een hoogwaardige foundation biedt honderd procent weerstand tegen make-up. Het belangrijkste criterium voor de selectie van dit type cosmetica is weerstand, evenals een uniforme coating. Clarins "Eclat Minute" (hydraterend, creëert een vloeiende toon, duurt lang, de gemiddelde prijs is 1500 roebel), een stabiele klankbasis, een blijvende oplossing, de gemiddelde prijs is 2800 roebel) - deze twee producten zijn favorieten in de strijd om kwaliteitsvolle make-up.

Oogschaduw

Er is veel over hen gezegd, het is echt de sleutel tot een prachtig beeld. Om dat zo te houden tot het einde van de huwelijksdag, is het noodzakelijk dat de schaduwen van hoge kwaliteit waren. Schaduwen moeten gemakkelijk aan te brengen zijn, niet afpellen en niet rollen. Betrouwbaar hier kan worden genoemd Smashbox "Foto Matte Ogen Palet" (gemiddelde prijs - 3000 roebel), Lumene "Nordic Chic Pure Color Eyeshadow" (gemiddelde prijs - 700 roebel), Pupa "4-ogen palet Ombretti" (gemiddelde prijs - 550 roebel).

Veel hangt af van de kwaliteit van de schaduwen, maar de basis daarvoor is minder belangrijk, dan is een uitstekend resultaat gegarandeerd. De volgende make-up betekent: MAC Prep Prime 24-uurs oogopslag uitbreiden (stabiele basis voor de ogen, de gemiddelde prijs is 2000 roebel), Lumene "Nordic Eyeshadow Primer" (een geweldige primer, gemakkelijk aan te brengen en gaat lang mee, de gemiddelde prijs is 800 roebel).

Hoe aanvragen?

 1. Eerst moet je de huid ontvetten. Zelfs de beste cosmetica kan in het proces rollen vanwege het actieve werk van de talgklieren.
 2. Aanvraagbasis onder make-up. Als de huid droog is, is hydratatie geschikt en voor een vette huid.
 3. Breng vervolgens de foundation aan. Voor het beste resultaat moet je een crèmevloeistof kiezen, dit zal de kwaliteit van huidimperfecties verbergen.
 4. Blush toepassen. Eerst wordt een blos van roze tinten op de appels van de wangen aangebracht en vervolgens worden bruine kleuren omlijnd. Ze doen het volgens een bepaald principe: waar er al schaduwen zijn, versterk ze.
 5. Schaduw. Breng een primer aan voor een beter effect. Breng vervolgens de schaduwen aan, het is wenselijk hiervoor speciale borstels te gebruiken. Er worden lichte tinten aangebracht aan de binnenkant van het ooglid en donkere aan de bovenkant. Ze zijn in de schaduw van de wenkbrauwen. Je kunt ook de ooglijn met pijlen benadrukken.
 6. Mascara. Hier gaat het er vooral niet om een ​​fout te maken bij de productkeuze, dan hoef je niet lang voor een spiegel te staan ​​om de wimpers mooi uit te trekken, ze zijn zo expressief, gekleurd en zonder knobbeltjes.
 7. Wenkbrauwen. Een paar dagen voor de bruiloft worden wenkbrauwen aanbevolen om uit te trekken. Direct op de dag van het feest worden ze benadrukt met een cosmetisch potlood - heel voorzichtig, zodat ze harmonieus in het beeld passen. Blondes passen in bruine, grijze en beige tonen. Bruine en zwarte tinten hebben donkerbruine en zwarte tinten.
 8. Lips. Voor het aanbrengen is het noodzakelijk om de lippen iets te verdikken, daarna kan de lipstick langer meegaan. De lippenstift zelf wordt netjes en met mate aangebracht, zodat deze vervolgens lang vasthoudt en geen ongemak veroorzaakt.

Het is de moeite waard om stap voor stap kennis te maken met het interessante idee van een prachtige bruidsmake-up:

 1. Breng een schaduwprimer aan op het gehele oppervlak van de oogleden. Hij zal het "leven" van je make-up redden tot het einde van het huwelijksfeest.
 2. Schaduwen worden aangebracht op het bovenste beweegbare ooglid, de toon is in dit stadium om een ​​gemiddelde te kiezen.
 3. Donkere schaduwen worden toegepast op de buitenste hoek en dan gearceerd tegen het midden van de eeuw.
 4. De binnenhoek is gearceerd door analogie met de vorige stap.
 5. In het gebied van de vouw tussen de beweegbare en de vaste oogleden worden donkere schaduwen toegepast - alsof er een nette boog ontstaat, die de buitenste gevederde ooghoek en de binnenste ooghoek verbindt.
 6. Wenkbrauwen worden benadrukt door het bovenste deel te verlichten met lichtbeige of warmzandige tinten.
 7. Met de hulp van een eyeliner (potlood) legt u de nadruk op de contouren van de wimpers.
 8. Mascara wordt aangebracht en de onderste contouren van het oog worden getekend.
 9. Een wit potlood is nodig om het gebied binnen het onderste ooglid te tekenen.
 10. Blush wordt aangebracht op de jukbeenderen met behulp van bleke perzikkleuren.
 11. Lipstick wordt op de lippen aangebracht in zachtroze tinten.

Zo'n eenvoudige en elegante make-up past bij vrijwel elk beeld en zal harmonieus zijn.

Make-upartiestengeheimen

 1. Wanneer make-up klaar is, Het is wenselijk om het extra te bevestigen met een speciale spray voor het fixeren van de make-up, bijvoorbeeld NYX "Matte Finish". Deze tool zal helpen de hoeveelheid vette huid te verminderen en de aangebrachte cosmetica beter op het gezicht te fixeren.
 2. Make-upartiesten raden het gebruik van grote glitter voor make-up af, ze zien er niet erg aantrekkelijk uit, en in foto's veranderen ze in ongepaste punten.
 3. Om make-up er fantastisch uit te laten zien, Het moet worden toegepast in een goed verlichte ruimte.
 4. Het is raadzaam om vette lijnen te vermijden hierdoor kunnen ogen kleiner lijken.
 5. Je moet niet de rouge en kleur van de lipstick kiezen die bij de decoraties of de kleur van de jurk past, zodat je de schil van de afbeelding kunt verliezen.
 6. Als de bruid een schoonheidsspecialist gaat bezoeken en maak een cursus van reiniging en genezing van de huid van het gezicht vóór de bruiloft, het is beter om dit een paar dagen voor de huwelijksceremonie te doen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Zie de volgende video om je eigen bruiloftsmake-up voor bruine ogen te maken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses