Wenkbrauw make-up

Wenkbrauw make-up

De moderne schoonheidsindustrie heeft zich gefocust op het natuurlijke beeld en tegenwoordig zijn natuurlijke wenkbrauwen in de mode - dik, bossig en goed verzorgd. Natuurlijk zijn, betekent niet dat je mascara, potlood en foundation uit moet doen, het betekent het kiezen van de juiste textuur en afwerking voor een decoratief product. En natuurlijk geldt dit volledig voor de wenkbrauwen.

kenmerken

Wenkbrauwen zijn het 'gezicht van het gezicht', zei Elena Krygina ooit, de leidende make-upartiest van Rusland. Modieuze wenkbrauwen hebben tegenwoordig de meest natuurlijke vorm en kleur, ze worden altijd gelegd en niet altijd netjes, afhankelijk van het beeld dat ze terloops kunnen worden gekamd of langs een natuurlijke groeirijn worden gelegd, kunnen haren bijkomend worden gekleurd met inkt of zonder.

Een goede wenkbrauwmake-up stelt u in staat om verschillende problemen in de make-up op te lossen en heeft verschillende functies:

 • Ze laten je regelen accenten in make-up;
 • Moet harmoniseren met ogen, maar er niet aan vastgemaakt, bijvoorbeeld, als je de nadruk legt op de lippen, dan kunnen de wenkbrauwen nog steeds groot zijn en zich verspreiden. Omgekeerd, als de make-up de stijl heeft van "Smokey Ice" of in het oosten, maken we toch wenkbrauwen volumineus;
 • Ze moeten hebben de juiste vorm, die wordt geselecteerd door visagisten of wenkbrauwen, kunt u het zelf doen. Het is gemakkelijk om te maken voor 7-14 dagen met henna of verf, of voor een dag met decoratieve cosmetica;
 • Er is veel manieren om wenkbrauwen te transformeren: oogschaduw, potlood, mascara, lippenstift, gels;
 • Goed verzorgde wenkbrauwen van de juiste vorm kan vervangen make-up of zet hem in de stemming;
 • Zonder hun ontwerp onmogelijk voor te stellen geen enkele moderne vrouw: let op nationale en westerse beroemdheden, politici, modellen - allemaal hebben ze wenkbrauwen en ze zijn zo natuurlijk mogelijk;
 • Visueel modieuze, borstelige wenkbrauwen sta toe dat je het doet de ogen zijn groter en de neus is kleiner.

Modieuze vorm en trends van het seizoen

Make-upwenkbrauwen benadrukken tegenwoordig hun natuurlijke vorm en creëren deze niet opnieuw (zoals 5-7 jaar geleden). Bij het ontbreken van eigen wenkbrauwen make-up kunt u ze opnieuw maken en, afhankelijk van de methode, het zou kunnen zijn:

 • Tatoeage make-up of tatoeage;
 • Mikrobleyding;
 • Kleuren met henna of verf;
 • Decoratieve cosmetica (inclusief permanent).

Meisjes met dik haar en wenkbrauwen hebben het meeste geluk: ze moeten ze gewoon de juiste vorm geven voor het soort gezicht, de verzorging van het haar en make-up gebruiken tot het minimum - slechts één fixerende gel of mascara. De rest kan het enige advies krijgen - zorg voor extra nachtverzorging voor haren en groei ze. Natuurlijke wenkbrauwen beloven lange tijd op het hoogtepunt van de mode te blijven!

Als we het hebben over de werkelijke schaduw van de haren - het is natuurlijk, zo dicht mogelijk bij de natuurlijke haarkleur (bij de wortels) of verschillend van 1-2 tonen (lichter of donkerder). De blauwzwarte haren zijn nu uit de mode, precies zoals wenkbrauwen-dunne strepen. Podiummodellen vertegenwoordigen de modetrend van het seizoen - verkleurd, maar de nadruk ligt op perfecte porseleinen huid en gezwollen lippen. Het is onwaarschijnlijk dat deze mode in het dagelijks leven wortel zal schieten, maar het maakt duidelijk dat wenkbrauwen fel kunnen zijn (vooral als je blond bent). Wit of licht zijn gecontra-indiceerd in oosterse schoonheden en donkerharige dame met bruine ogen, getoond aan blondines (natuurlijk en geverfd), lichtblond, in één woord, aan meisjes met een niet-contrasterende verschijning.

Modieuze vorm - degene die naar het gezicht gaat. Make-up artiesten hebben lang geleden haar formule uitgebracht en aangeboden om kennis te maken met de berekeningen.

We tekenen de perfecte wenkbrauwpunten en verbinden de contouren met een donker potlood - een soort schema is klaar.

Trek een rechte lijn van de vleugel van de neus door de binnenste ooghoek naar de top - onze wenkbrauw begint hier. Trek door de vleugel van de neus een lijn door de buitenste hoek - daar zal het eindigen. Om de kromming te bepalen, tekent u een rechte lijn vanaf de vleugel van de neus door het midden van de pupil - hier zal het hoogste punt zijn.

Thuis wenkbrauwen maken, stelt je in staat om je ideale vorm te vinden met vallen en opstaan, maar deze methode is een geweldige kans om jezelf en de gelaatstrekken van je gezicht te leren kennen. Het is belangrijk om niet betrokken te raken bij een pincet en niet om overtollige haren te verwijderen, het is genoeg om in vorm te lopen en een paar "wenkbrauwen" op voorraad te hebben - vandaag is het in de mode om enigszins slordige wenkbrauwen te hebben.

In een trend, de wenkbrauwen van een natuurlijke gemiddelde "landing": lage ogen maken je ogen somber, te hoog - de hele tijd geweldig. Het is belangrijk om de gulden middenweg te observeren en u te richten op natuurlijk geplant.

kleur

 • Blondes. Natuurlijke, blonde individuen gaan hun natuurlijke wenkbrauwen, dat wil zeggen van natuurlijke oorsprong. Ze kunnen worden gekleurd met henna of 1-2 tinten donkerder worden - dit maakt de look expressiever.

Make-upartiesten bevelen geverfde blondines aan om hun wenkbrauwen lichter te maken met een kleurstof in lichtbruine en zelfs beige tinten, aangezien geen make-up ze lichter maakt en donker haar er belachelijk uitziet. In de trend van dit jaar - gebleekte wenkbrauwen, gaan ze naar niet-contrasterende blondines en zien er goed uit op de catwalk, in het dagelijks leven zijn voorbeelden helaas niet altijd succesvol. Om een ​​eerlijke wenkbrauw er fatsoenlijk uit te laten zien, moet je een perfecte huidtint hebben.

 • rood. Natuurlijk wortelkleurig haar wordt niet altijd compleet met wenkbrauwen: kies een terracotta of koperen potlood \ shadow \ lipstick. Als je een vrouw bent met een lichtbruine haar, zijn je kleuren meestal van een koud kleurbereik of klassiek bruin.
 • Donker haar. Als je wenkbrauwen van nature donker en dik zijn, heb je geluk. Luxueuze donkere krullen leiden tot een uitgestrekte wenkbrauwen van natuurlijke vorm en zijn niet geverfd, licht gelegd en sub-vormig. Het gebeurt dat de natuur haar heeft toegekend, maar geen wenkbrauwen - dunne haren moeten worden gecorrigeerd met een potlood of schaduwen in een bruine schaal. Voor bruinharige vrouwen en brunettes is het universeel, je hoeft alleen maar een tint van 1-2 tonen donkerder te kiezen dan de natuurlijke kleur van de haarwortels. Als je wilt verjongen, fleur je natuurlijke donkere haren op of kies je voor een "decoratieve" één tot 1-2 tinten lichter dan de natuurlijke (of niet) schaduw van het haar.

De krullen in het bereik van cappuccino mengen goed met de grijze subtone, kastanje met de klassieke bruin.

 • zwart. Blauwzwarte krullen worden gecombineerd met koele tinten van wenkbrauwen. Verwijder bruin met rood en kies een grijze subtoon van decoratieve cosmetica.

Tips voor het kiezen

 • De hoofdregel is kiezen warme tinten van cosmetica voor een warme uitstraling (subtonhuid) en koud - voor verkoudheid. Je haarkleur kan van alles zijn, en alleen de huidtint is constant en stelt je in staat de juiste middelen te kiezen voor een harmonieuze samenstelling van wenkbrauwen;
 • Voor het kopen van een potlood of schaduw wees niet lui doe het pigment in de winkel en maak een wandeling buiten - het zonlicht laat je zelfs op een bewolkte dag naar de "make-up" kijken;
 • Shades of cosmetics kan gemakkelijk worden gecombineerd tussen elkaar en mix om het perfecte te krijgen. Natuurlijk, als we het over schaduwen hebben.

Welke make-upartiesten doen?

De gemakkelijkste manier om wenkbrauwen te transformeren en te corrigeren is om een ​​potlood te gebruiken, zeggen visagisten. Met een goed geslepen potlood kun je de ontbrekende haren afwerken of letterlijk helemaal nieuwe haren maken, maar het duurt niet lang voordat je het gaat wassen of in contact komt met water.

Schaduwen zijn een uitstekende manier om natuurlijke, dikke wenkbrauwen te krijgen. Ze vullen de openingen tussen de haren goed en geven ze volume, maar ze houden, net als een potlood, ongeveer een dag vast.Professionele make-upartiesten gebruiken vaak wenkbrauw-lippenstift - een romige, gepigmenteerde samenstelling die met een dunne afgeschuinde borstel op de wenkbrauwen wordt aangebracht en waarmee u wenkbrauwen in een haartechniek kunt tekenen en de openingen tussen de haartjes kunt opvullen. Er is een combinatie van verschillende decoratieve producten: met een potlood tekenen de meesters haren en creëren een contour, een bocht en een vorm, vullen het met schaduwen.

Make-upartiesten gebruiken wenkbrauwverf - het houdt 2-3 weken aan op de huid en haren, of henna (zijn duurzaamheid is ongeveer 14 dagen).

 • Wat is er nodig? We presenteren een lijst met hulpmiddelen voor het thuis decoreren van wenkbrauwen, die meestal worden gebruikt door make-upartiesten:
 1. Borstel met stijve haren. Het kan een professionele kam zijn of een schone borstel van een oude mascara.
 2. dun afschuining borstel.
 3. Pincet.

Haar moet voor elke make-up worden gekamd - zo kunt u de openingen correct opvullen of een contour vormen. Na het maken van de vorm met een potlood, borstel ze met een stijve borstel - ze mengen bovendien het pigment. Een schuine borstel is handig voor het werken met oogschaduw of lippenstift. De vorm van het gereedschap stelt u in staat om haren te tekenen of gewoon de openingen tussen de bestaande te vullen met pigment. Pincet - de oude bewoner van de make-up van een dame. Het verwijdert haren, maar vandaag moet je er niet bij betrokken raken, anders kun je een elegante natuurlijke vorm verliezen.

 • Wat wordt toegepast? Potloden, donkere schaduwen, lippenstift, mascara, gel - dit alles wordt gebruikt door make-upartiesten. De meest resistente coating geeft een lipstick of semi-permanente voering, minder - klassieke schaduw en potlood. Make-upartiesten gebruiken bijna altijd gel of mascara - ze fixeren haartjes stevig en geven ze extra volume, lengte.

Stapsgewijze handleiding thuis

Hoe schaduwen te tekenen?

Praat over hoe je wenkbrauwen kunt creëren met schaduwen. Hiervoor hebt u nodig: schaduw en schaduw zo dicht mogelijk bij de haarkleur bij de wortels of 1-2 tinten donkerder / lichter, schuine borstel, kam voor haren.

 1. kam haren borstelen in de richting van natuurlijke groei;
 2. toepassen op de borstel enkele schaduwen, teken het op de arm met een lichte beweging (dit zal het overtollige pigment verwijderen) en trek de wenkbrauwomtrek met een discrete lijn;
 3. Wenkbrauwlijn kan mark vooraf of leid reeds op het eindproduct (of met het oog). Begin om te leiden de onderkant, enigszins terugtrekkend aan de basis en tot aan de punt en vanaf ongeveer 2/3 van de wenkbrauw bovenop;
 4. Aan de basis maken een paar slagen omhoog, alsof het haren trekt;
 5. schilderen de ruimte binnenin met behulp van een haartechniek - breng wat schaduwen op de borstel aan en begin lijnen naar boven te tekenen;
 6. alsjeblieft aandacht voor de natuurlijke groei van haren en ze herhalen met een borstel, bewegingen moeten scherp en steil zijn voor het meest natuurlijke effect;
 7. Ruimte na toppunt overschilderen in de richting van de haren een beetje naar beneden, hier is het trekken van haren niet geschikt;
 8. Na nog een keer doorkammen wenkbrauwen kam - het is gelijkmatig en verdeelt opnieuw het pigment van de schaduwen en mengt het lichtjes.

Kam met stijve borstelharen, zodat het pigment niet volledig bevederd wordt, en gelijkmatig verdeeld langs de haartjes en daartussen. De techniek van verenvorming is hier niet typerend, dat wil zeggen, het is niet nodig om een ​​eentonige vlek uit een wenkbrauw te maken, het is noodzakelijk om de haartjes te herscheppen en enigszins te verenigen.

Een paar huislessen stellen je in staat om de techniek stap voor stap onder de knie te krijgen en je wenkbrauwen een rolmodel te maken, het belangrijkste is training en een spiegel, hoogwaardige cosmetica en de basis van de basis is de juiste vorm.

correctie

Wenkbrauwmake-up kan permanent zijn, dan gaat het over microblading en tatoeage. Tatoeage lijkt op een tatoeage - het pigment wordt onder de huid aangebracht en duurt enkele jaren. Microbling is een andere techniek - haren worden op de huid aangebracht en het effect van de procedure lijkt realistischer. Echter, microblading is niet voor iedereen geschikt, maar vooral voor meisjes met een vette huid.Het feit is dat het pigment na verloop van tijd vervaagt en een ongelooflijke pap wordt gevormd in plaats van haren.

Tatoeage is geschikt voor absoluut iedereen en vereist correctie (zoals microblading en verven met verf of henna). Corrigeren van de tatoeage vindt ongeveer 3-5 weken na de eerste procedure plaats. Na de eerste wandeling naar de meester moet je wachten tot het pigment "bezinkt", de korstjes afdalen en de huid volledig geneest. Dan is het nodig om de wenkbrauwen letterlijk af te werken en de resulterende openingen met verf te vullen, de vorm te corrigeren of zelfs lichtjes te veranderen.

Foto's voor en na het tatoeëren kunnen schrikken of verrukken - afhankelijk van welke meester en welk jaar je een tatoeage zult vinden. Moderne technologieën, materialen en ervaring van de meesters maken het mogelijk om het van hoge kwaliteit en draagbaar te maken, het wordt niet blauw en wordt geen paarse vlek met tijdige correctie en wanneer het gaat om een ​​ervaren meester.

Masterclasses

Bepaal de vorm van de wenkbrauwen per gezichtstype:

 • Crescent of kommavorm geschikte mollige meisjes, sluit scherpe en gebogen lijnen uit;
 • vierkant de vorm van het gezicht wordt gecorrigeerd door zacht gebogen wenkbrauwen als een regenboog;
 • Te lang gezicht om bijna in evenwicht te brengen rechte lijnen wenkbrauwen zonder te buigen;
 • Aanpassen de gezichtsdriehoek zal helpen kort wenkbrauwen met een gebogen punt.

De huid moet vóór het klaren worden voorbereid: maak het schoon, breng een vochtinbrengende crème en tonus aan - deze laatste wordt aangemaakt voordat u in het algemeen met wenkbrauwen en ogen begint te werken.

 1. kam borstel haren naar boven en pak een goed geslepen slate potlood;
 2. Begin met tekenen wenkbrauw vanaf de basis, houd een potlood in een rechte hoek van 90 graden en leid het op de bodem onder de wenkbrauw. Dichter bij de bocht draait u het potlood in de zijkant, waardoor de contour zachter en natuurlijker wordt en de lijn naar de punt blijft leiden. Lijnen moeten niet duidelijk zijn;
 3. Wanneer de omtrek gereed is, moet invullen zijn ruimte is gestreept, dus het potlood moet goed zijn geslepen;
 4. Na een goede doorkammen haren naar boven borstelen;
 5. Je kunt het herstellen hun heldere gel of mascara.

Elke make-up is geschikt voor brede wenkbrauwen. En vooral rokerig - licht "Smoky-ice", evenals pijlen van elke breedte en lengte, die niet verder gaan dan de wenkbrauwen en naakte lippen.

Frequente fouten

 • Wenkbrauwen plukken voor het kleuren - de belangrijkste fout. Pre-maak de vorm van de wenkbrauwen met een potlood, schilder ze met verf of henna en pas daarna overtollig haar verwijderen.
 • Toepassing van de stichting na wenkbrauwmake-up. Make-upartiesten worden vooral aangeraden om een ​​teint te creëren.
 • Wenkbrauwen te donker. Als de haarkleur warmbruin is, moeten zwarte wenkbrauwen worden uitgesloten. Tegenwoordig moeten ze worden uitgesloten van elk exemplaar, vervangen door koude schaduwen met een grijze subtoon, als het haar de kleur heeft van een ravenvleugel uit de natuur (of van een stylist).
 • Te dun. Wees niet dol op het plukken van haren, vooral niet voordat je een vorm maakt.
 • Te gebogen. Deze vorm gaat alleen naar meisjes met een vierkant gezicht.

Wenkbrauwmake-up van visagist Irina Grinchenko, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses