Hoe te vergroten met behulp van oogmake-up?

Hoe te vergroten met behulp van oogmake-up?

Vrouwen weten hoe ze moeten charmeren. De lome blik en mollige lippen maken het andere geslacht gek. En weinigen weten dat in sommige gevallen het perfecte uiterlijk alleen mogelijk is met de juiste make-up. Make-upartiesten delen graag geheimen over hoe ze kunnen worden vergroot met behulp van oogmake-up.

Voordelen en functies

Grote heldere ogen zijn altijd beschouwd als een van de criteria voor vrouwelijke schoonheid. De idealen van lichaamsvorm en kapsel veranderden, maar de ogen bleven altijd open voor de ziel, en daarom grijpen we intuïtief altijd naar mensen met open ogen, die onbewust vertrouwen in hem testen. Vanuit het oogpunt van de psychologie ligt hier het grote voordeel van vrouwen met grote ogen, die zich kunnen verheugen in hun uiterlijk.

Tegenwoordig is het echter niet nodig om de unieke natuurlijke schoonheid te hebbenom als een aantrekkelijk meisje te worden beschouwd. Vergroot je look met behulp van oogmake-up, kennis van het toepassen van cosmetica zal helpen om het breder te maken.

 • De eerste en belangrijkste factor Een succesvolle make-up is om je wenkbrauwen een natuurlijke, goed verzorgde vorm te geven. Te brede, slordige wenkbrauwen, die een tatoeage van slechte kwaliteit hebben aangenomen, zijn al gericht op het verzuimen van verzachten. Voordat u met de transformatie van het oog begint, is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Een vorm die bevorderlijk is voor een vergrotende make-up moet natuurlijk zijn zonder onnodige accenten. Tegenwoordig geven make-upartiesten er de voorkeur aan om hun wenkbrauwen met henna te verven.
 • Tweede functie make-up kleine ogen beschouwen de keuze van veelkleurig monochroom of complementair palet van schaduwen. Organisch gecombineerde lichte en donkere kleuren, gelegen op de juiste zones van de oogleden, zullen de deuren van de ziel met een nieuwe kracht openen.

Zal helpen voor dit doel en pijl vastgehouden in potlood of eyeliner. Nee, dit zijn niet de vetkolenschutters die ooit de informele schoonheden van de showbusiness hebben geschilderd. We hebben het hier over een fijne lijn van wimpers en een zorgvuldige schaduw.

En, natuurlijk, om een ​​lome blik te bereiken is onmogelijk zonder pluizige wimpers. Merk op, namelijk donzig en licht, en niet vastgelijmd met vijf lagen karkas. Een goede mascara, cilia, gekruld met een pincet en twee lagen - alles wat nodig is voor de visuele toename van de ogen van vrouwen. Cosmetica op hetzelfde moment moeten natuurlijke tonen zijn die overeenkomen met uw kleurtype.

En functies zoals make-up bevatten een kleine lijst met categorische verboden:

 • tekening de contouren van het onderste ooglid met donker potlood of eyeliner;
 • samenstelling de bovenste en onderste contouren van de oogleden of een cirkelvormige onderstreping;
 • gebruik van De schaduwen hebben een extreem donker kleurenbereik.

Kennis van deze functies zal helpen te vervullen een groot aantal opties om in te halenEchter, voor degenen die nog steeds gissen en bang zijn om een ​​fout te maken, boden de make-upartiesten een aantal frisse en win-win ideeën voor visuele vergroting.

Soorten make-up

Zoals elke andere make-up voor kleine ogen is het onderverdeeld in dag en avond. De dagversie verschilt niet door de oproerige kleuren, maar zowel 's avonds als de avond is grondigheid en nauwkeurigheid vereist. 'S Avonds ondersoorten zijn vol met rijke tonen en maakt dat wat onaanvaardbaar is bij de voorbereiding op de werkdag op kantoor. En in feite, en in een andere versie heeft zijn eigen variëteiten, wat helpt om gemakkelijk "jouw" stijl te vinden.

dus, dag make-up om te verhogen Het zal eenvoudig en mooi zijn als de toon van de schaduwen in brons wordt gegoten. De kleur zelf zou licht moeten zijn, bijna perzik met een vleugje parelmoer.Het is de moeite waard om te zeggen dat het glinsterende effect ideaal is voor kleine ogen, omdat de modulaties visueel diepte toevoegen aan het oog. Lichtschaduwen in deze versie worden op het hele ooglid aangebracht en bereiken de wenkbrauwlijn. Verder zijn de bovenste en onderste wimpers zorgvuldig gekleurd met mascara.

En als de eerste soort make-up misschien te simpel lijkt, dan heeft een andere verbetering enige vaardigheden en professionele cosmetica nodig, zoals:

 • helder schaduwen met een glans;
 • wit een potlood;
 • inkt;
 • vloeistof eyeliner.

Make-up Begint met glinsterende schaduwen op zowel het onderste als bovenste ooglidgebied. Verder wordt een wit potlood aangebracht op de binnenste hoek en de lijn van de onderste wimpers. Merk op dat de contouren van de witte kleur en de selectie van een hoek door hem onvervangbaar zijn voor dichtbijgelegen ogen, waardoor de ruimte daartussen vergroot wordt. De pijlen zijn getekend vanaf het midden van de eeuw, uitgevoerd in de vorm van nette, dunne lijnen met een extensie. Moet starten vanuit de buitenhoek, langzaam naar binnen bewegen. Alle grenzen van de contour moeten worden overschaduwd en over weelderige trilharen worden geschilderd.

Een ander natuurlijk beeld voor eigenaren van brede wenkbrauwen zal helpen bij het uitvoeren van eyeliner en mascara. Hier zijn de oogleden alleen bedekt met een matte basis. Vanaf het midden van de bewogen eeuw wordt een grafische pijl getekend met een extensie en een speelse staart naar boven gebogen. De pijl mag de grenzen van de oogbol niet overschrijden. Wimpers zijn bedekt met langere mascara. Als er niet veel tijd over is voor ochtendmake-up, kunt u een universele make-up gebruiken en daarom een ​​unieke make-up voor kleine ogen. Een wit contourpotlood wordt toegepast op de onderste contour en de binnenhoek en de wimpers zijn bedekt met inkt op de boven- en onderkant. Een natuurlijk en tegelijkertijd geaccentueerd beeld is klaar.

Avondmake-up zou een grotere helderheid en verzadiging moeten hebben, en daarom is een tweekleurencoating van de oogleden met schaduwen een goede oplossing. Na het aanbrengen van de basis van de oogleden zijn bedekt met lichte schaduwen met een glans. Een donkere tint wordt toegepast op de buitenste hoeken en is kwalitatief grijs gearceerd om een ​​vloeiende overgang te vormen. Opnieuw wordt de pijl vastgehouden tot het midden van de eeuw, omdat deze manoeuvre het zicht perfect onthult, gevolgd door een verlengde mascara. Ook geschikt voor de avond helder "Smokey Ice". Het moet gezegd worden dat het wordt uitgevoerd voor kleine vormen die niet volgens het klassieke recept zijn. Hier worden, in tegenstelling tot de conventionele make-up, alleen rokerige tonen zonder zwarte strepen gebruikt. De binnencontour van het oog is niet getekend.

Voor een groot gezicht is een geweldige optie luxueuze pijlen op felle schaduwen van schaduwen. Hun "staarten" moeten verder gaan dan de rand van de oogbal, terwijl ze er zo natuurlijk mogelijk uitzien. "Sprekend over pijlen, sommige meisjes brengen ze door in de avondmake-up en op het onderste ooglid en trekken zich een eindje van de wimperlijn terug. Het effect van brede blik wordt tot op zekere hoogte waargenomen, maar professionele stylisten adviseren niet te veel om betrokken te raken bij dergelijke methoden, omdat de ogen er extreem onnatuurlijk uitzien.

Hoe cosmetica te kiezen?

Wanneer de ogen geen aanzienlijke omvang toegewezen krijgen, moeten cosmetica zo nauwkeurig mogelijk worden gekozen. Dus, de toonbasis moet overeenkomen met de huidtint en de schaduwen moeten in harmonie zijn met de kleur van de iris.

Wanneer de ogen geen aanzienlijke omvang toegewezen krijgen, moeten cosmetica zo nauwkeurig mogelijk worden gekozen. De toonbasis moet dus overeenkomen met de huidtint en de schaduwen moeten in harmonie zijn met de kleur van de iris. Een mooie make-up moet uit lichte schaduwen bestaan.

 • Voor bruin Perfect passende perziktinten van de basis, evenals beige-bruine tinten. Onder de tweede donkere toon zullen bruine ogen een reactie vinden in het kaki kleurenpalet, diepe chocolade, gedempte smaragden en mos.
 • Blauwe tint iris mooi in delicate lila basis, evenals rokerige graffiti en bruin contrast.
 • Groene iris gehuld in meer mysterieusheid met licht-lila en blauwgrijze kleurenpaletten.
 • beige, de blauwe basis zal een grijze iris versieren.

Bij het kiezen van schaduwen ook de moeite waard om op de flikkerende tonen te letten. Vanille, melkachtige en zanderige tinten met een glinstering en overloopeffect bedekken het hele ooglid tot de wenkbrauwen en daarom moet hun keuze zo grondig mogelijk zijn. Schaduwkleurenselectie - niet de enige voorwaarde voor de juiste cosmetica. Een droge huid ziet er beter verzorgd uit met romige schaduwen en vettig in combinatie met droog en licht gelachtig. Schaduwen mogen niet in de plooien van de oogleden rollen.

En elke dag en avond maken up kan niet zonder goed karkas. Zoals eerder vermeld, biedt de techniek van de toepassing ervan kleine ogen niet meer dan twee lagen, wat betekent dat cosmetica echt goed moet zijn. Een rubberen borstel die zo veel mogelijk van elkaar scheidt en geen overtollige villi heeft, is een succesvolle acquisitie. Mascara in wimpers om de ogen te vergroten moet voldoen aan de kenmerken van de wimpers, omdat ze dun en lang, kort maar dik kunnen zijn enzovoort. Dus, voor lange wimpers die de dikte missen, is het beter om bulk mascara te kiezen. Het heeft meestal zeldzame borstelharen, gemaakt in de vorm van een spiraal. Met korte trilharen kan niet zonder de verlenging van mascara met dunne haren en een dun lichaam, waarmee het handig is om over elk haar te schilderen. Als de cilia beroemd zijn om hun lengte en dikte, is het niet aan te raden ze te overladen met extra lagen mascara, Het model gebruiken met een twist-effect.

Wit potlood moet ook grondig worden geselecteerd. Hun keuze vandaag is geweldig. Plastic en houten, ze moeten strak aansluiten op de binnencontour van de eeuw. Stylisten stoppen bij houten varianten, omdat ze op elk moment eenvoudig te slijpen zijn. Licht van structuur, de compositie moet vrij zacht zijn.

De contour vereist een zwart potlood of een vloeibare eyeliner. Eyeliner is een eenvoudige manier om make-up nauwkeuriger te maken, maar de pijlen zijn gemakkelijker te verduisteren met een potlood en daarom moet elk hulpmiddel worden geselecteerd op basis van uw eigen vaardigheden en type make-up. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om te doen zonder een zacht zwart potlood om een ​​smok in de Smokey Ice-techniek te maken.

Hoe aanvragen?

Er is geen universele make-up voor kleine ogen, omdat alles afhangt van hun vorm.

Ze kunnen zijn:

 • diep geplant;
 • amandel;
 • met opknoping leeftijd;
 • schuine;
 • dicht geplant;
 • wijd apart gezet

Duizenden beroemdheden hebben diepe ogen en zien er op hetzelfde moment adembenemend uit. Een goede make-up voor diepliggende ogen helpt het wenkbrauwgebied te verkleinen en de ogen te openen. Om onze plannen te implementeren, moet je drie schaduwen gebruiken - van donker tot licht, evenals een potlood. Lichtschaduwen worden toegepast op het hele ooglid, donkerder vanuit het midden van het bewegende ooglid, de donkerste tint wordt toegepast op de buitenste hoek van het bovenste en onderste ooglid. Ogen falen zo subtiel en natuurlijk mogelijk, sommige make-upartiesten adviseren dat deze procedure moet worden uitgevoerd voordat ze schaduwen toepassen. Tricolor-make-up voor diepliggende ogen lijkt op de ombra-techniek, omdat elk van de kleuren hier een vloeiende overgang moet hebben. Voor dit doel is een speciale borstel met een zachte basis of villi voldoende.

Amandelogen kunnen worden geverfd met een van de bovenstaande methoden, maar u moet voorkomen dat er eyeliner op de onder- en bovenoogleden valt, waardoor deze visueel worden verminderd. Deze regel is ook van toepassing op kleine ronde ogen. Met behulp van een eyeliner op het bovenste ooglid krijgen ze een visueel langwerpige vorm, schaduwen en contouren op de buitenste ooghoeken van het bovenste ooglid.

walkthrough voor ogen met een hangend ooglid impliceert een kunstmatige tekening van donkere schaduwen plooien van de oogleden. De donkerste regel geselecteerd voor MikeCap tonen toegepast op het hangende ooglid in de vorm van een goed gevederde boog. Dit is het effect van open ogen. De eyeliner wordt in dit geval met open ogen aangebracht.Het oog in oog staan ​​met het opdoemende ooglid is een interessant proces dat ver verwijderd is van het klassieke schema. Toepassing vindt hier plaats in twee stappen van de buiten- naar de binnenhoek. Een dunne contour wordt getekend met het oog open ter hoogte van de wimpers. De tweede regel loopt langs de lijn van de ophangvouw. Verder wordt de hoek tussen twee lijnen getekend. De ruimte tussen de contouren is overschilderd en een grafische pijl verschijnt met het licht dat uitzet aan het buitenste ooglid.

Geconfronteerd met scheve ogen heeft een hoge binnenhoek. Het overschrijdt het externe niveau en moet daarom zorgvuldig worden bedekt met lichte parelachtige schaduwen. Dit opent de ogen visueel.

Zoals de stylisten zeggen, is make-up om de ogen visueel te vergroten niet moeilijk. Vergeet niet over lichte tinten en nauwkeurige onderstreping van de oogleden.

Make-upartiesten hebben in het arsenaal van hun geheimen en trucs in het nastreven van wijd open ogen. Ze besteden niet alleen veel aandacht aan de make-uptechniek, maar ook aan de voorbereiding ervan.

 • Dus danom de kleine ogen groter te laten lijken en hun formaat dichter bij het ideaal te brengen, is het noodzakelijk om ijskompressen toe te passen. Make-upartiesten gebruiken verkoelende pleisters, maar zoals professionals verzekeren, zal zelfs een stuk ijs in een doek, met normale procedures, het gebied rond de ogen elastischer maken en alle uitingen van zakken onder de ogen verwijderen.
 • Tweede tip make-upartiesten raakten opnieuw de voorbereiding op make-up. Het verwijderen van donkere kringen onder de ogen is een belangrijke stap in het onthullen van schoonheid. En hier praten experts over regelmaat. Cosmetica voor de oogleden met een lifting-effect twee keer per dag en een concealer van een warme tint op het moment van make-up perfect "witten" de donkere zones. Het geheim van de meesters ligt in de uniforme en natuurlijke vorm van concealer, die wordt gemengd met een lichte tonale basis.
 • Met één stem Visagisten, krulspelden of wimperkrullers die iedereen kent, prijzen iedereen. Smalle ogen met rechte wimpers worden nog kleiner, omdat ze een schaduw werpen op het gebied onder de ogen. Daarom is een zorgvuldige permanentie van haartjes, die niet meer dan een minuut kost voor meisjes, eenvoudig noodzakelijk voor zowel ronde als amandelvormige en smalle ogen.
 • bovendien, de snit en de vorm corrigeert perfect de mascara. Make-upartiesten houden van siliconenborstels die niet in staat zijn om klonten te creëren, zelfs met meerlaagse coating. Het geheim is hier echter anders: de wimpers aan de buitenste ooghoeken bovendien. Dit geldt met name voor een ronde vorm, omdat hierdoor de snede amandelvormig lijkt te zijn.
 • Met toenemende Mike Ape-ogen worden niet aanbevolen door meesters van matte schaduwen. Feit is dat ze het licht niet reflecteren, waardoor het uitzicht ouder wordt en wordt afgesloten. Glanzende of glinsterende tinten lijken in dit geval veel geschikter.
 • Niet overgeslagen aandacht make-up artiesten en lichte contour potloden voor het slijmvlies. Naast de witte tint raden ze aan om ook beige en lichtroze tinten te kopen. Ze zien er natuurlijker uit, zelfs in relatie tot eiwitten die verre van puur zijn.
 • Ze zeggen hier en uitgebreide zorg. Dus, wenkbrauwen voor visagisten zijn bijna de helft van het succes. Meisjes met Europees uiterlijk en zanderige wenkbrauwen in combinatie met lichtbruin haar worden aangeraden om wenkbrauw schaduw 1-2 tonen donkerder dan haar aan te brengen. Dit heeft geen invloed op de natuurlijkheid van de mikapup, maar maakt het uiterlijk expressiever en geaccentueerd.
 • Make-upartiesten zekerDie succesvolle make-up voor kleine ogen kan thuis worden gemaakt. Tegelijkertijd moet u bevoorraden met uitzonderlijk goede saloncosmetica. Mascara heeft niet het recht om de inspanningen van concealer af te brokkelen en teniet te doen, wat een zachte en uniforme consistentie zou moeten hebben. Schaduwen met een kleine spreiding van lovertjes moeten ook op de gewenste delen van de oogleden blijven zitten, zelfs na langdurig gebruik van make-up, en het potlood zou niet het vermogen moeten hebben om naar beneden te rollen en de vouwen te verstoppen.

Na bijna alle geheimen van specialisten op het gebied van make-up te hebben geleerd, kunt u beginnen met het creëren en creëren van een nieuwe oogvorm, wijd open voor de hele wereld.Er is geen behoefte aan het effect van grote ronde ogen, omdat de trend van de laatste paar seizoenen de natuurlijke schoonheid is waar Russische meisjes zo bekend om zijn.

Bekijk een video over het vergroten van de ogen met make-up.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses