Make-up voor meisjes

Make-up voor meisjes

Make-up voor vrouwen en adolescenten is een volledig natuurlijk en acceptabel verschijnsel. Dit is een teken van grooming, een manier van expressie. Zo'n make-up veroorzaakt geen storm van emoties en overtuigingen. Make-up voor meisjes is een speciaal thema, een van de meest besproken en controversiële.

Wat is make-up voor baby's?

Om te begrijpen wat de make-up van kinderen is, moet je rekening houden met het verschil met de volwassene en de adolescent. Dit is geen reden om ouder te lijken en eruit te zien als een moeder, oudere zus, zijn idool van het tv-scherm, zoals velen denken ten onrechte. In feite is dit een eenmalige techniek, die voor een bepaald geval noodzakelijk is.

Daarom is de redenering dat het modieus en modern is om kinderen te vormen op het niveau van volwassenen, onjuist.

Kindermake-up is een manier om je best te doen. Het is niet van toepassing in het gewone leven, omdat het ongepast is: het meisje is van nature mooi en verwent de natuurlijke schoonheid van het kind is onaanvaardbaar. Zo'n make-up helpt in speciale gevallen, het voegt helderheid en uniciteit toe aan de afbeelding. Dit soort cosmetica is vooral relevant voor meisjes van 9, 10 en 11 jaar oud: het is gewoon nutteloos voor kleine meisjes.

Functies en voordelen

Kindercosmetica is anders dan andere analogen. In tegenstelling tot het doel van een arsenaal aan volwassenen en adolescenten, zijn deze producten niet gericht op het corrigeren van gelaatstrekken. Haar taak is om de individualiteit van het kind in de gewenste situatie te laten zien.

Kenmerk van kindermake-up - de leeftijd van het meisje. Het is onmogelijk om babyhuid en ogen van baby's te schilderen: hun cosmetica zijn hygiëneproducten. Tot zes jaar is alleen gezichtskunst toegestaan.

Sommige moeders kopen kinderen cosmetica bij hun dochters bijna vanaf de kleuterschool leeftijd. En hoewel het bij het nastreven van modetrends voor hen lijkt dat het verzonnen kind er onweerstaanbaar uitziet, doet het uiterlijk van het meisje zelfs denken aan een tiener met een onontwikkeld lichaam.

Een van de kenmerken die vroege toepassing van make-up niet toelaten, is de structuur van de huid: bij kinderen is het dunner, dus minder beschermd en heeft een hoge penetreerbaarheid.

Hypoallergene cosmetica op basis van water en een natuurlijke basis met een licht en zacht effect worden gebruikt voor kindermake-up. Het is fundamenteel verschillend van andere analogen, omdat het ontwikkeld wordt rekening houdend met de toegenomen neiging van de gevoelige huid van kinderen om te verwonden.

Kindercosmetica houdt rekening met de structuur van de epidermale cellen van elk tijdperk, daarom heeft het een neutrale PH, bevat het geen chemische componenten en conserveringsmiddelen die de structuur van de huid vernietigen.

Door de samenstelling van cosmetica wordt kindermake-up gekenmerkt door een lage duurzaamheid. Hij kan zijn aantrekkingskracht erg snel verliezen als het kind het gezicht aanraakt.

Wanneer is het passend?

Kindermake-up is een manier om in een bepaald geval op te vallen. Het kan landschappelijk of feestelijk zijn. Afhankelijk van de gelegenheid is het geweldig voor:

• fotoshoots;

• Verjaardag;

• uitvoeringen (stijldansen, gymnastiek);

• toneelbeeld (kindertheater);

• vakantie;

• schoolfeest op de basisschool.

Over het algemeen is het een uitkomst voor kinderen, waarmee je jezelf kunt blijven en tegelijkertijd bijzonder kunt zijn. Dergelijke cosmetica verstoppen poriën, verschillende verzadigingskleuren van het palet niet en irriteren de tere huid van het gezicht niet.

Kindermake-up kan traditioneel en fantasie (gezichtskunst) zijn, wanneer een uniek patroon op het gezicht wordt aangebracht. Het onderwerp van de tweede methode (akvagrim) is divers. Populaire tekeningen van deze make-up zijn:

• vleugels van vlinders en vogels;

• aantrekkelijke dieren;

• gezichten van clowns;

• illegale schetsen;

• afbeeldingen van favoriete idolen (Monster High, Winx);

• Halloween-horrorverhalen;

• sterren, vonken, harten;

• kleine onafhankelijke patronen.

Make-upmeisjes accepteren de "zware artillerie" van cosmetica niet. Zelfs een schminken (tekenen op waterbasis) moet gemakkelijk zijn. Anders zal het uiterlijk de charme van de leeftijd verliezen. Het is niet nodig om naar school te worden geschilderd: dit is niet de plek om de make-up van kinderen te demonstreren.

Waarom heb je nodig?

Een meisje schilderen als een volwassen vrouw is lelijk en smaakloos. Zelfs modeshows van kindercollecties van beroemde couturiers omzeilen de agressieve kindermake-up. Ervaren make-upartiesten accentueren de ogen licht, waardoor kinderen recht op individualiteit hebben.

Het doel van kindermake-up is om te verrassen en op te letten. In één geval is het een lichte make-up, in de andere - bekwame gezichtaccenten. Dit is een uitkomst voor degenen die bij elke gelegenheid vakantie willen vieren.

Voor de themafeesten, uitvoeringen, dansen, kleurrijke multicolor is toegestaan, maar het is onderworpen aan een bepaald thema. Bijvoorbeeld, make-up in de stijl van Halloween is niet verward met iets. Hetzelfde kan gezegd worden over de make-up van een meisje dat deelneemt aan een danswedstrijd.

Make-up voor uitvoeringen - een helder thema. In die gevallen waar dit nodig is, kunt u de ogen selecteren en een afbeelding in dezelfde stijl tekenen met de kleding. Gezichtskenmerken zullen dus van een afstand zichtbaar zijn: dit is het doel van een dergelijke make-up. Kleding en make-up moeten in dezelfde stijl en kleur zijn.

Make-up onder de foto, afstudeerrichting 4, verjaardag - een mooi werk van een visagist. Dit is geen eenvoudige standaard make-up: het is niet minder belangrijk dan kapsels en kleding.

Ervaren stylisten kunnen met cosmetica niet alleen een tiener en een 8-jarig meisje versieren, maar ook baby's van 5-7 jaar oud.

Keuze van fondsen

De keuze van schoonheidsproducten voor kindermake-up is geen gemakkelijke taak. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat niet alle componenten van cosmetica voor vrouwen en tieners zijn toegestaan:

er kan geen fundament zijn de toepassing ervan zal leiden tot vroege veroudering en slappe huid;

• los mineraal poeder is toegestaan met een lichte textuur die wordt aangebracht met een dunne laag;

• in extreme gevallen wordt een bacteriedodende corrector gebruikt. om donkere kringen rond de ogen te verwijderen;

• de keuze van lippenstift is afhankelijk van de behuizing: kleine meisjes hebben het niet nodig (voldoende lippenbalsem); vrouwen van 8 en 9 jaar oud kunnen aandacht besteden aan de transparante versie met minimale glans;

• mascara is gekocht voor oudere meisjes, de toegestane kleur is bruin, dicht bij de kleur van de wimpers;

• voor fotoshoots kiest u lichte schaduwen dicht bij de natuurlijke huidskleur;

• geen voering: Dit is een voorrecht van volwassenen, je moet de baby op deze manier niet ouder maken;

• glanzende schaduwen, bruin, wit potlood en heldere zwarte mascara zijn alleen toegestaan ​​voor uitvoeringen (voor fotoshoots, verjaardag is het gecontra-indiceerd).

Schminken is geschikt voor alle kinderen. Deze verven zijn onschadelijk en geven je de mogelijkheid om het kind onmiddellijk onherkenbaar te veranderen.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Ondanks de rijkste selectie van cosmetische producten voor kinderen, kunt u in haar keuze veel valkuilen tegenkomen. Als het etiket "kinderen" is op het preparaat, is dit allesbehalve een indicator van een goed en onschadelijk product. Heldere kleurrijke verpakkingen zijn een lastige ontvangst voor bedrijven die kinderen aantrekken. Het is moeilijk om het meisje af te raden om dit of die cosmetica te kopen, als het pakket een favoriet stripfiguur of muzikaal idool laat zien.

Bij het kopen van make-uptools moet u enkele aanbevelingen overwegen:

• de samenstelling van de cosmetica mag niet worden opgenomen hormonen van plantaardige en dierlijke oorsprong;

• exotische ingrediënten zijn niet toegestaan: ze kunnen huidirritatie en allergieën veroorzaken. Het effect van cosmetica moet zacht zijn;

• als de hele ketting op de verpakking staat chemische ingrediënten, deze tool kan niet worden gekocht;

elk schoonheidsproduct moet worden afgewassen met gewoon water;

houdbaarheid - een belangrijke voorwaarde: verstreken producten kunnen gevoelige, ongevormde huid ernstig beschadigen;

• duur betekent niet beter: belangrijk voor de fabrikant, wiens producten veel positieve feedback hebben;

• het is beter om een ​​aankoop te doen in een vertrouwde winkel (geen kiosken en verkoop door vertegenwoordigers van cosmeticabedrijven).

Hoe toe te passen: uitvoeringstechnieken

Kinder make-up in het begrijpen van veel - het is make-up op de make-up van mijn moeder. In feite hangt de techniek van het aanbrengen van cosmetica af van de zaak. Dit is een uitgebreide stijl (kattenmeisje, fee, uil, toneelkarakter, Indiase kleur, enz.), Die kennis van bepaalde nuances van het aanbrengen van make-upproducten vereist.

Bovendien hangt veel af van de leeftijd van het meisje: wat geschikt is op de leeftijd van 11 jaar is onacceptabel voor kleine 5-jarige fashionista's.

Cosmetica uitsluitend aangebracht op een schone huid. Interventiemedicatie moet minimaal zijn.

Gezicht kunst

De techniek wordt uitgevoerd met behulp van een schilderij (ontvet verf of make-up potloden, bijvoorbeeld Alpino op waterbasis) en verfkwasten. Verven kunnen worden gemengd om de gewenste tint te verkrijgen, indien nodig worden ze verdund met water. Tekenen kan beginnen met elke zone van het gezicht.

Bij elke nieuwe streek wordt de toon versterkt en het patroon getekend zonder de ogen en mond aan te raken. Deze techniek lijkt op gouacheschilderkunst. Dankzij de techniek kun je in de geest van anime een afbeelding maken van een clown, Japanner, dudes, uilen, piraten, meisjekatten of kunst.

Fase make-up

Deze make-up is nodig zodat het gezicht van de scène er expressief uitziet en de gezichtseigenschappen zichtbaar zijn. Het is goed voor gymnasten en jonge actrices. Het wordt aangebracht met speciale borstels, met heldere kleuren cosmetica. De techniek kan worden gemengd bij het gebruik van cosmetica en gezichtsverven op waterbasis.

Nadat ze de huid van het gezicht hebben gepoederd, worden schaduwen op het gebied van de oogleden aangebracht in de toon van het toneelkostuum, waarna ze een contour krijgen zodat ze van veraf beter kunnen worden gezien. Wimpers - een belangrijk punt: zonder hen zal de make-up niet helder genoeg zijn. We mogen lippenstift niet vergeten: de behuizing vereist het. Zodat het niet besmeurd raakt wanneer je het aanraakt, heb je heel weinig geld nodig. Het wordt op het midden van de lippen aangebracht, tot aan hun randen.

Afbeelding voor een fotoshoot

Thematische make-up van het meisje hangt af van het gekozen beeld. Deze factor bepaalt de intensiteit van make-up en een set cosmetica. In sommige gevallen volstaat het om de huid te tweaken, de glans te verdunnen en nauwelijks door de schaduwen van de bovenste oogleden te lopen. In andere is speciaal een doll-afbeelding gemaakt.

Hiertoe worden schaduwen van verschillende tinten toegepast op de mobiele en onderste oogleden, waardoor een ombre-effect ontstaat. Gebruik dan een bruin potlood en teken een lijn langs de groei van de wimpers langs het bovenste ooglid en van onderen in het gebied van de buitenste ooghoek, waarbij een dunne slag wordt getrokken die de vorm van het oog volgt. Het is de beurt aan mascara: het wordt aangebracht in een enkele laag op de bovenste wimpers.

Perfecte make-up verdraagt ​​het effect van kleverigheid niet, dus de wimpers moeten goed worden gekamd.

Op vakantie

Dit is een speciale stijl wanneer een beetje vrijheid is toegestaan. Het moet passend, natuurlijk zijn. Omdat deze dag speciaal is, kun je een beetje glans en schaduw toestaan. Er moet echter overal een maatstaf zijn: een gulle make-up van een vijfjarig kind is alleen ideaal in de vorm van tekeningen op de huid.

Oudere meisjes kunnen hun gezicht poederen, een beetje oogschaduw aanbrengen en wimpers licht kleuren. In plaats van lippenstift is het beter om een ​​transparante glans te gebruiken: kinderen vergeten vaak dat hun lippen verzonnen zijn, dus het is mogelijk dat de lippenstift uitsmeert.

Het gebruik van cosmetica voor volwassenen kan leiden tot vroege veroudering van de huid, ooglidflardheid, blauwe liptonus. Deze aanpak kan wimpers zwak en schaars maken.

Bij het versieren van een kind met cosmetica mogen we niet vergeten dat schoonheid natuurlijkheid en gezondheid is. De eerste stap naar het maken van een mooie make-up moet hygiëne zijn. Een schone en gezonde huid van het gezicht is een uitstekende basis voor elke make-up, of het nu om een ​​klassiek of carnaval beeld gaat.

Een make-up voor kinderen maken met een patroon - in de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses