Make-up onder de gele jurk

Make-up onder de gele jurk

Als meisjes besluiten een gele en sappige outfit te kiezen, winnen ze altijd, omdat het veel aandacht trekt. Maar wat voor make-up voor hem, zodat hij geschikt was, fuseerde niet te veel met de jurk en was niet te contrasterend - deze en vele andere vragen hebben altijd betrekking op vrouwen van alle leeftijden. Het is de moeite waard om te begrijpen wat make-upartiesten in dit geval adviseren en hoe ze make-up thuis kunnen doen.

Kleur functies

Gele kleur wordt altijd als grillig beschouwd, maar tegelijkertijd is het erg warm en zonnig, altijd opbeurend. Trouwens met een gele jurk moet je nadenken over alle kleine dingen - vooral als je op vakantie gaat of op een feestje gaat.

Gele kleur verdraagt ​​geen erg sterke contrasten en abrupte overgangen. Als je accenten maakt in de make-up met behulp van gele schaduwen - overdrijf het niet, anders ga je fuseren met de outfit.

Veel dames geloven dat geel of citroenkleur niet voor iedereen is. Ze hebben ongelijk. Het juiste beeld kan in de handen van absoluut elk meisje spelen - blond of blond, blond of roodharig.

Natuurlijk is het onmogelijk om zeker te zeggen dat geel een universele kleur is en absoluut geschikt is voor elke gelegenheid. Als je echter besluit om een ​​zonnige en positieve stemming te creëren voor jezelf en iedereen om je heen, en de reden die het toestaat, durf en durf je dan en koop je zo'n outfit. En kies vervolgens een goede make-up voor je afbeelding.

fouten

Veel make-upartiesten raden aan geen make-up te doen in vale tinten onder een gele jurk, maar benadruk de expressiviteit van de ogen en de lippen. Als de make-up te simpel is, lijkt het beeld niet af.

Plaats accenten in make-up, overdrijf het niet - het moet niet te fel zijn. Hier is de gulden snede belangrijk - niet te uitdagend en niet erg vervaagd.

De gele jurk ziet er zeer voordelig uit bij gebruinde en donkere huidtypes met elke kleur van haar en ogen. Dit betekent echter niet dat dames met een aristocratische witte huidtint geen gele jurken mogen kopen. In dit geval is het beter om de saffraankleur van de jurk, goud of citroen de voorkeur te geven.

Make-up van de gele jurk moet zo natuurlijk mogelijk zijn, maar de details moeten expressief zijn.

Perfecte gezichtstoon

De gele kleur van de jurk concentreert zich altijd op de huid, benadrukt deze, daarom zou de toon van het gezicht perfect moeten zijn, zonder de minste gebreken. Tonale crème moet worden gekozen op basis van uw voorkeuren (consistentie) en huidbehoeften. Bovendien moet de schaduw perfect worden gecombineerd met de huidtint. Blondjes kunnen een tonale tool kiezen om lichter te klinken.

Gebruik het concealerpalet om donkere kringen onder de ogen, roodheid en andere huidonvolkomenheden aan te passen. Vergeet niet over de primer en de stichting onder de stichting.

Als u de teint egaliseert, maskeert u alle onregelmatigheden en brengt u de foundation aan, fixeert u de toon met poeder - bij voorkeur transparant.

Om je gezicht op te frissen en een frisse blush toe te voegen, gebruik je een warme blush. Onder de gele outfit best passende beige, perzik en zachte koraalachtige blush-kleuren.

Voor eerlijke dames

Gele kleur ziet er zeer voordelig uit bij blondines en meisjes met blond haar, terwijl het belangrijk is om accenten op de juiste manier in de make-up te plaatsen. Voor blonde dames kun je een ongebruikelijke maken, maar tegelijkertijd make-up winnen met gele en blauwe schaduwen. Het ziet er goed uit als je op vakantie gaat. Een geweldige oplossing zou kunnen zijn om blauwe pijlen te maken.

Als u besluit om oogmake-up te maken in nude-tinten, dan kunnen de onderste oogleden worden samengevat met een kleurenvoering - bijvoorbeeld met goud.

Voor blondharige schoonheden en meisjes met een ombra is make-up zonder experimenten ideaal, in gematigde pastelkleuren, maar concentreer je je tegelijkertijd op de koolzwarte pijlen.

De nadruk op heldere lippen zal even goed zijn voor blondines en roodharige dames.

Brunette in zonnige outfit

Donkerharige dames kunnen gekleurde rokerige ogen maken of verschillende schaduwen combineren. Overgangen moeten soepel verlopen. Een uitstekende optie kan zwarte en zilveren make-up ogen zijn. Als de ogen niet erg fel opgemaakt zijn, kies dan een contrasterende lipstick. Volledig gedefinieerde ogen zien er heel mooi uit, gebruik hiervoor een zwart potlood.

Als u blauwe schaduwen wilt gebruiken als contrast, kunt u het beste de opties met parelmoer of blauw en zilver bekijken.

Tips voor make-upartiesten

Als u een blauwe tint in de make-up van uw ogen gebruikt, dan is het een goede optie om een ​​manicure in de kleur van uw ogen uit te voeren.

Om de make-up niet te marionet en onnatuurlijk te maken, probeer overvloedige glans in de schaduwen, blozen of poeder te vermijden. De gele jurk is zo fel en de extra glans zal hem niet benadrukken.

Als u heldere accenten wilt plaatsen, kunt u een gouden pigment gebruiken, dat met voordeel de binnenhoeken van de ogen kan benadrukken. Maar blondharige blondines zouden de voorkeur moeten geven aan middelmatige schaduwen van schaduwen.

Doe stap voor stap

Om make-up stap voor stap goed uit te voeren (of het nu om een ​​feestdag, een prom of een ongedwongen afbeelding gaat), moet u eerst beslissen over de tinten en texturen die u gebruikt bij het maken ervan:

 • Op voorbereid en gereinigde huid, breng een moisturizer aan. Zodra het is opgenomen, een foundation aanbrengen voor make-up.
 • Verberg alle tekortkomingen met een corrector, Vergeet de donkere kringen onder de ogen niet.
 • Stichting toepassen. Benadruk de frisheid van de wangen met warme tinten van blos. Plaats indien nodig accenten met een markeerstift.
 • Schilder je ogen op het door jou gekozen ontwerp. Gebruik niet meer dan drie schaduwen, tussen deze overgangen moeten vloeiende overgangen zijn.
 • Voltooi, indien gewenst, je ogen zwarte pijlen.
 • Als je je ogen wilt openen en ze expressiever wilt maken, Verplaats de binnenste onderste oogleden met een wit potlood. Het moet waterbestendig zijn.
 • Lipstick moet perfect worden gecombineerd met oogmake-up. Als de ogen helder zijn geverfd - kies je voor naaktlippenstift, en als de ogen in gematigde tinten zijn, kunnen de lippen benadrukt worden met dieprode of koraalschaduw.
 • Vergeet de wenkbrauwen niet, die bij de haarkleur moeten passen en een perfecte vorm hebben.

Mode ziet eruit

Om de juiste make-up onder de gele of citroenkleding niet te verliezen, kun je aandacht besteden aan de afbeeldingen van beroemdheden die er altijd perfect uitzien in dergelijke jurken.

 • Russisch topmodel Irina Shayk Ik koos voor een gematigde make-up met maximale natuurlijkheid voor mijn luxe citroenkleed. Perfecte toon, lange wimpers en lippen van een natuurlijke tint - dit alles mag een dergelijk beeld heel memorabel maken.
 • Niet minder interessant is het beeld van de actrice Angelina Jolie van het tapijt, waar ze ook de voorkeur gaf aan natuurlijke tinten voor make-up.
 • En hier is de mooie Miranda Kerr vult altijd de gele jurk aan met felle lippenstift en een zachte blos, waardoor het gezicht er frisser en verzorgd uitziet.
 • blond Blake Lively richt zich ook graag op de lippen bij het kiezen van een gele outfit.
 • Donkerharige dames let op de afbeelding Kim Kardashian die zich richt op heldere lippen, perzikkleurige blos en lange wimpers.

Als je nog steeds niet hebt besloten welke feestelijke of avondmake-up je wilt kiezen, onthoud dan altijd de basisregels.Concentreer je op de ogen, overdrijf het niet met je lippen (en omgekeerd), anders loop je het risico in een gele jurk te worden.

Hoe je make-up maakt onder de gele jurk, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses