Avond make-up

Avond make-up

Het correct en op de juiste manier gebruiken van cosmetica is een nogal gecompliceerde zaak. Het is noodzakelijk om alle elementen en kleuren correct te selecteren, zodat ze met elkaar worden gecombineerd en bij de gelegenheid passen. Avondmake-up is behoorlijk anders dan elke dag. Hij gaat uit van heldere tinten, contrasten, interessante combinaties. Het is meestal vrij moeilijk om een ​​stijl voor een evenement te kiezen en rekening te houden met alle kenmerken van een persoon, dus veel vrouwen geven er de voorkeur aan te vertrouwen op de ervaring van professionals. Maar met voldoende oefening en verlangen om avondmake-up uit te voeren onder de kracht van elk meisje. Volg enkele eenvoudige regels.

Wat is avondmake-up?

Make-up om openbaar te worden en gewoon dagelijks variëren sterk. Een speciale gebeurtenis of avond bepaalt meestal het beeld van een dame: een kapsel of styling moet worden gedaan, kleding moet correct worden gekozen. Je moet schoenen, accessoires kiezen en natuurlijk een speciale avondmake-up uitvoeren.

Om je voor te bereiden op een speciale gelegenheid, mooi en correct, moet je je voorbereiden. Om dit te doen, kunt u foto's bekijken in modetijdschriften en op het internet, kies de juiste optie voor u. Het is raadzaam om een ​​masterclass te vinden voor het maken ervan, en beter - een video met een voorbeeld van het toepassen van alle cosmetica. Uiteraard is dit alles noodzakelijk als je niet genoeg ervaring hebt op dit gebied.

Een meisje dat zelf een avondimago gaat maken, heeft een gevoel van schoonheid nodig. Je kunt niet zonder een gevoel voor verhoudingen, het is zo gemakkelijk om meegesleept te worden in het proces en je gezicht te overbelasten met felle tinten. Het is noodzakelijk om de juiste kleuren te kiezen, zodat ze met elkaar worden gecombineerd, evenals in harmonie met de kleur van huid, haar en ogen, kleding en accessoires.

Het belangrijkste in dit nummer - probeer een nieuwe versie van make-up, probeer het zelf. Vergeet niet dat het imago van het model dat u bevalt, is gemaakt door professionele stylisten en make-upartiesten. Werd rekening gehouden met alle parameters van haar gezicht, kleurtype en huidtinten, haar.

Vergeet niet het volgende: wat past bij de ene persoon past misschien niet bij de ander. De ideale optie is om een ​​paar dagen voor het geplande evenement je make-up te proberen. U kunt er dus voor zorgen dat de gekozen optie bij u past en, indien nodig, enkele secties corrigeren die u niet erg succesvol lijken.

Functies en voordelen

Bij het maken van een avondlook moet je bij speciale gelegenheden rekening houden met sommige functies van make-up.

Ten eerste, voor de viering moet alleen hoogwaardige en bewezen cosmetica worden gebruikt. Dit geldt met name voor de basis, omdat het afhankelijk is van hoe lang alle andere middelen worden vastgehouden en hoe ze zich in speciale omstandigheden zullen gedragen (bijvoorbeeld als je begint te huilen van geluk op een bruiloft, als er een sterke hitte of stortregens op de date is) . Een beproefd hulpmiddel zou te wijten moeten zijn aan het feit dat niemand plotseling op een uitgemergeld gezicht rode vlekken van allergie wil vinden voordat hij weggaat. Dat is de reden waarom de keuze van cosmetische producten van tevoren moet gebeuren, om niet in onaangename situaties terecht te komen.

Meisjes bestuderen hun gezicht en lichaam, leren hoe ze hun verdiensten goed kunnen presenteren en gebreken kunnen verbergen. Dit geldt ook voor de kunst van make-up. Met behulp van verschillende middelen kunt u de aandacht vestigen op de aangename kenmerken van het uiterlijk, en niet bijzonder succesvol kan worden verborgen of verhuld.

Een goed geselecteerde oogmake-up kan ze groter, expressiever maken, de juiste vorm geven, zelfs de schaduw en algehele aantrekkelijkheid van het gezicht verbeteren. Met behulp van speciaal gereedschap kunt u, indien nodig, de vorm van de lippen, jukbeenderen, neus en gezichtscontouren corrigeren. Nu zijn er tal van producten op de cosmetische markt om het gezicht te corrigeren en elk gewenst effect te creëren.

In het alledaagse beeld wordt meestal de nadruk gelegd op de ogen, waardoor ze expressiever en aantrekkelijker worden. Lippen worden vaak gebruikt in nude tinten van lippenstift om vrouwelijkheid en natuurlijkheid te benadrukken.

'S Avonds kun je vrij experimenteren met kleuren en contrasten. Het is echter nog steeds noodzakelijk om de bekende regel te volgen: kies ervoor om lippen of ogen te benadrukken. Als u een of andere optie kiest, kunt u een specifiek deel van het gezicht duidelijker en aantrekkelijker maken. Dit betekent niet dat het andere deel zonder make-up zal doen, het hele beeld moet harmonieus zijn. Eenvoudig, deze elementen zullen minder opvallen en opvallen.

Make-upartiesten identificeren verschillende basisregels voor het maken van een speciale afbeelding:

Om het resultaat zag er de meest esthetische en aantrekkelijk, is het noodzakelijk om het gezicht voor te bereiden alvorens cosmetische producten toe te passen. Deze regel is van toepassing op alle soorten make-up. Het oppervlak van het gezicht moet grondig worden gereinigd van de vorige laag van cosmetica en huidklieren.

De huid moet glad zijn, probeer het oppervlak perfect te maken. Om dit te bereiken, met behulp van speciaal gereedschap voor schrobben en schillen. Let op het feit dat ze heel effectief moeten werken, maar tegelijkertijd - voorzichtig. Immers, het is noodzakelijk om schade aan de opperhuid en verschillende irritaties, negatieve reacties te elimineren.

Na het reinigen en de voorbereiding van de huid is het gebruik van tonale producten te beginnen. Versteviging van de huid mag niet worden opgegeven, zelfs als de epidermis bijna perfect is. Dit zal zelfs de toon over het gezicht helpen en de kleinste gebreken verbergen, waardoor het oppervlak perfect glad en mooi wordt.

Vooral moet je denken aan het toning van degenen die een dermis hebben die vatbaar is voor vet. Het belangrijkste is om de tint van de tonale middelen correct te selecteren, deze moet overeenkomen met de natuurlijke kleur van de skincover. Breng het aan met een speciale borstel of spons, zorgvuldig in de schaduw. In geen geval kunnen geen zichtbare grenzen van de toon zijn. Dit geeft het gezicht een slordige en vulgaire uitstraling. Poeder wordt op het gezicht aangebracht om de basis te consolideren en overtollige glans tegen te gaan. Poeder kan transparant zijn, met een lichte (overeenkomstig de teintkleur) schaduw of onopvallende glans.

We mogen de wenkbrauwen niet vergeten. Oogmake-up is ongetwijfeld erg belangrijk voor het creëren van een compleet beeld. Het ziet er echter nooit compleet uit zonder goed gevormde wenkbrauwen. Hoe goed ze er ook uitzien in hun natuurlijke vorm, ze moeten nog steeds worden geborsteld, extra haar worden verwijderd, gecorrigeerd en gefixeerd met lippenstift of gel. Indien nodig kunt u de haartjes verven met speciale verf of gebruik maken van een speciaal potlood, oogschaduw of gel voor wenkbrauwen.

Vergeet niet dat de haarkleur niet meer dan twee tinten moet verschillen van de schaduw van het haar op het hoofd.

Soorten make-up

Make-up voor avondafvoer kan variëren in stemming en prestaties. Er zijn de volgende opties:

 • klassiek. Deze optie is universeel en geschikt voor culturele theater- of filmpremières, maar ook voor romantische avonden.
 • club. Deze soort is het moedigst, contrastrijk en helder. Het gebruik van cosmetica en bloemen erin moet worden ontworpen voor slechte lichtomstandigheden. Kan geschikt zijn voor gebruik op feestjes, in clubs, op themabijeenkomsten.
 • werkend. Soms werken we samen met collega's niet alleen, maar hebben we ook plezier.Partijen op de werkvloer hebben een speciaal soort avondmake-up nodig die meer gewaagd en expressief is dan elke dag, maar niet verder gaat dan bedrijfsethiek.
 • speciaal. Deze weergave wordt gebruikt om echt speciale afbeeldingen te maken, bijvoorbeeld voor een bruiloft of een vergelijkbare belangrijke viering.

Je kunt een zachte en gemakkelijke make-up kiezen voor die meisjes die geen liefde voor helderheid koesteren. Het ziet eruit als een klassieker, maar tegelijkertijd is deze optie zelfs "luchtiger". Het maakt niet noodzakelijk gebruik van donkere kleuren, u hoeft de pijlen niet op te sommen en helder omlijnde contouren te maken. Het is aangewezen om glinsterende poeder, glinsterende, glinsterende schaduwen en glitters, lippenstiften van rijke tinten in zo'n afbeelding te gebruiken. Deze optie kan zelfs onafhankelijk worden gemaakt.

Hiermee kunt u een onopvallend beeld voor de avondzomer creëren, geschikt voor blondines en brunettes.

Make-up voor een speciale gelegenheid moet correct worden geselecteerd voor de natuurlijke oogkleur. In dit geval zal het er passend uitzien, het zal de natuurlijke schoonheid van het meisje positief benadrukken. We kunnen de volgende nuttige aanbevelingen benadrukken:

 • Prachtige groene ogen kan kleuren voor avondmake-up kiezen uit een vrij breed bereik. Ze passen zelfs in heldere contrasten en tinten, zodat u uw foto onvergetelijk en sexy kunt maken. Het belangrijkste ding - niet herhalen in de kleuren van de schaduwen schaduw van de iris. Als het grijs wordt, is het beter om een ​​overvloed aan grijze schaduwen te vermijden. Voor groene ogen is lichte make-up geschikt, niet belast door overdreven grote of dubbele pijlen. Vanwege dergelijke eyeliner ogen ogen smal en saai.

Dames met groene ogen worden niet aangeraden om tinten roze of perzikkleurige tinten te gebruiken. U kunt meer verzadigde tinten rood en paars kiezen. Blauw en groen moeten ook voorzichtig worden gebruikt, ze zijn misschien niet erg winstgevend om te combineren met de iris.

Ideeën voor het maken van avondmake-up voor groene ogen kunnen worden afgeleid van foto's van sterren met een dergelijke iriskleur: Angelina Jolie, Fergie, Mila Kunis, Catherine Middleton

 • Meisjes met bruine ogen kan het zich veroorloven om bijna alle kleuren in de schaduw te gebruiken. Misschien moet je alleen roze en rode tinten vermijden. Ze kunnen je ogen vermoeid en verwilderd maken, de look houdt op vers te zijn. Meestal wordt een donkerder gamma gebruikt om deze kleur van de iris te maken, met uitzondering van die gevallen waarin u de oogsectie visueel moet verbreden.

Perfect voor bruine ogen bruine make-up. Dergelijke meisjes passen over het algemeen op elke techniek en bijna op het volledige kleurenpalet. Het belangrijkste is om vakkundig alle tinten te combineren die worden gebruikt met haar, kleding en huid.

Bij het kiezen kunt u zich richten op de afbeelding die door beroemdheden is gemaakt, deze voor zichzelf en een specifieke uitweg aanpassen. Zulke beroemde dames als Audrey Hepburn, Jessica Alba, Natalie Portman, Megan Fox en Monica Bellucci hebben een bruine iris.

 • Grijze ogen ziet er misschien goed uit met correct geselecteerde schaduwen. Afhankelijk van de iris eb moet de make-upkleur worden gekozen. Als een grijze schaduw blauw wordt, moet de schaduw van de schaduwen gelijk zijn, maar niet samenvallen met de iris, maar iets helderder en rijker. Violette, roze en gouden kleuren zijn ook goed voor grijze ogen.

Een groenachtige grijstint van grijze iris ondersteunt koper of gouden tinten, deze geven hem warmte en diepte.

Parelmoerachtige tinten zijn ook een goede oplossing voor meisjes met een grijze ogen. Ze benadrukken en benadrukken aandacht voor de ogen.

Een voorbeeld van make-up voor grijze dames is te zien in de uitvoer van de sterren: Adriana Lima, Natalia Vodyanova, Amanda Seyfried.

Belangrijk bij het kiezen van kleuren is de kleur van de krullen:

 • blondes het is beter om geen overmatig lichte en donkere tinten te gebruiken.Schaduwen kunnen licht zijn met parelmoer en de ogen kunnen worden gearceerd, bijvoorbeeld bruin met gouden sparkles. De eyeliner kan ook bruine tinten kiezen, zodat deze niet sterk contrasteert met de huid en haarkleur. Maar lippenstift kan verschillende tonen van pastel, roze of helder scharlaken kiezen. De heldere kleur van de lippen maakt de afbeelding gedenkwaardig en onmiddellijk.
 • brunettes kies gewoon een palet voor jezelf, want elke toon accentueert hun natuurlijk heldere uiterlijk. Shimmer-schaduwen zijn goed geschikt voor hun ogen, terwijl u slechts één tint kunt gebruiken of een overloop van gewone schaduwen kunt maken. Je kunt met de pijlen experimenteren. De kleur kan zowel de gebruikelijke zwarte als ongebruikelijke zijn - paars of groen. Voor donkerharige meisjes, lippenstift in koele tinten rood zal doen.
 • bruin haar perfecte overgang van schaduwen van lichtroze tinten met parelmoer naar paars en grafietzwart in de hoeken. Zilver ziet er ook goed uit in een bruinharige oogmake-up. Lippenstift of gloss kan interessante tonen zijn, die doen denken aan Bordeaux of wortels.

Hoe cosmetica te kiezen?

Cosmetica voor avond make-up moet worden gekozen, met de nadruk op vele factoren. Het is noodzakelijk om rekening te houden met het kleurtype van je uiterlijk, ogen, haar, huid, outfit en accessoires.

Het belangrijkste ding - cosmetica voor een speciale gelegenheid moet ook speciaal zijn. Om haar veel meer eisen dan tot dag. Het moet zeer persistent en van hoge kwaliteit zijn, niet om te rollen en zijn uiterlijk niet te veranderen tijdens het hele evenement. Om een ​​plechtig beeld te creëren, kunt u professionele hulpmiddelen gebruiken. Ze zullen hun functie accuraat vervullen en zullen lang meegaan. Vaak is het beter om waterdichte producten te gebruiken, vooral wanneer u uw ogen maakt. U kunt zelf cosmetica en de gebruikelijke massagoederen kiezen, maar ze moeten in elk geval van hoge kwaliteit en bewezen zijn.

Om zelf cosmetische producten te kiezen, is het beter om online of in tijdschriften te zoeken naar voorbeelden van make-upopties die bij u passen. Vaak kan internet volledige lessen vinden, niet alleen alle noodzakelijke hulpmiddelen vertegenwoordigen, maar ook leren hoe ze correct te gebruiken.

Let bij het kiezen van schaduwen, eyeliner en mascara op de natuurlijke kleur van de iris. Sommige kleuren kunnen het benadrukken en het expressiever maken. En anderen zullen vervagen, de incisie van de ogen smaller maken en de blik vervaagd en onaantrekkelijk maken.

Kies de juiste basis voor make-up. Van zijn kwaliteit zal afhangen van hoe de afbeelding gedurende het evenement zal duren. Zorg ervoor dat u een tonale foundation kiest die goed geschikt is voor de huidskleur. Ga indien nodig naar het palet voor beeldhouwen aan het gezicht. Dit zal helpen om de tekortkomingen van het formulier te verbergen en de tekortkomingen te corrigeren, en de voordelen benadrukken en benadrukken.

Vergeet de wenkbrauwen niet. Het is niet alleen nodig om hun vorm perfect en geschikt te maken voor de vorm van het gezicht, maar ook om ze zo nodig te verven. Als u naar een feest gaat, kunt u ze in een helderdere en meer verzadigde kleur aanwijzen dan overdag. Anders kunnen ze gewoon verdwalen (vergeleken met het rijke ontwerp van de ogen en lippen).

Blush benadrukt de jukbeenderen en geeft het beeld van frisheid en volledigheid. Je moet hun kleur kiezen onder de hoofdsleutel van de hele make-up. Als u tinten koude tinten gebruikt (blauw, grijs of paars), en lippenstift de kleur heeft van een roos, kers of framboos, moet u op de koude roze blos letten. Als de basistoon warm is, kunt u baksteen- of perziktinten kiezen. Ze worden perfect gecombineerd met tinten bruin en goud gamma, met lippenstift in de kleur van koraal, baksteen, maar ook beige en goud.

Lippenstift of gloss is beter om te kiezen, afhankelijk van de basiskleur van make-up, kleding en haar. Voor de "koude" brunettes passen lippenstift tinten van kers, donkerrood of wijnkleurig.Blondjes kunnen delicate roze en nude-tonen gebruiken, of een heldere en rijke scharlaken.

Hoe aanvragen?

Vanwege de uitstekende kwaliteit van vandaag geproduceerde cosmetica en de beschikbaarheid van professionele producten, kan elke dame thuis een prachtige avond make-up maken.

Om alles correct en nauwkeurig te doen, moet je oefenen. En dit is niet alleen relevant voor de allereerste keer, maar ook voor elke nieuwe afbeelding. U kunt online opties vinden voor het maken van de ene afbeelding of een andere. Op video-hosting sites en verschillende sites zijn er veel instructies die uitleggen hoe je stap voor stap alle stappen uitvoert om de perfecte afbeelding te maken.

Het is de moeite waard de basisregels te overwegen die in overweging genomen moeten worden bij het maken van een avondmake-up. Eerst moet je het gezicht voorbereiden en een basis creëren voor het aanbrengen van cosmetica:

 • De huid moet eerst grondig worden gereinigd. U kunt dit doen met behulp van geschikte lotions, gels of schuimen. Indien nodig, kunt u een zachte scrub of afschilfering gebruiken om de huid te maximaliseren en het perfect glad en schoon te maken.
 • Op de schoongemaakte epidermis moet een basis voor make-up worden aangebracht. Daarvoor kunt u de zorgverlener gebruiken (indien nodig). Zorgvuldig ervoor zorgen dat ze goed met elkaar worden gecombineerd en niet conflicteren.
 • De stichting zal helpen corrigeren mogelijke onvolkomenheden van de dermis en zelfs de toon. Het is beter om het toe te passen met een speciale borstel of spons, met zachte rijbewegingen. Vergeet niet de zorgvuldige schaduwen, de grenzen van de toon moeten niet merkbaar zijn. Gebruik concealer voor blauwe plekken onder de ogen of uitgesproken puistjes en ontstekingen. Dus het gezicht zal perfect zijn.
 • Poeder kan bovenop worden aangebracht en vervolgens blozen. Alle producten worden aangebracht met een grote zachte borstel.
 • Speciale gelegenheid make-up laat het gebruik van speciale tonale middelen toe, waardoor de huid een zachte gloed krijgt. Je kunt ook chimpansees en markeerstiften gebruiken - het belangrijkste is dat je overal een maatje voor nodig hebt.

De fase van het ontwerp van de ogen, misschien wel de moeilijkste in de hele creatie van het beeld. Het vereist nauwkeurigheid en enige vaardigheid, die alleen met ervaring kan worden verworven. Het gaat om de juiste selectie van schaduwen van schaduwen, eyeliner en mascara, de keuze van een geschikt type voor de grootte en vorm van de ogen. Alle geselecteerde kleuren moeten met elkaar worden gecombineerd, evenals de schaduw van de iris en de jurk. U kunt stap voor stap veel opties vinden voor het maken van oogmake-up voor een avondje uit.

Eerst moet je wenkbrauwen tekenen. Zonder dit zal zelfs een perfect gemaakt gezicht er slordig uitzien. Overweeg de volgende richtlijnen:

 • Wenkbrauwlijn om perfect te zijnovertollig haar moet met een pincet worden verwijderd.
 • Wenkbrauwen te licht indien nodig Je kunt kleuren met een potlood of speciale schaduwen. De kleur van de wenkbrauwen moet overeenkomen met de toon van de haardos, verschillen van één of twee tonen zijn toegestaan.
 • Zorg ervoor dat je de haren kamt en fixeert met gel. Zodat ze de hele dag in vorm blijven. De gel zal helpen om het haar een verzorgde look en een gezonde glans te geven.

Voor verschillende oogkleuren moet u de juiste tinten in het gezicht gebruiken.

 • Grijze ogen geschikte grijstinten, blauw, roze. Maar de rode tonen kunnen ze een traanachtige en vermoeide blik geven. Je kunt eyeliner gebruiken en pijlen tekenen, dus het uiterlijk zal expressiever zijn. De ultrazwarte versie kan echter visueel de grootte van de ogen verminderen.
 • Meisjes met bruine ogen bruin, chocolade, gouden en rozeachtige schakeringen van schaduwen komen dichterbij. Maar de blauwe schaal ziet er niet erg goed uit. Blauwe en blauwgroene tinten kunnen een gezicht slordig maken. Violette en donkergrijze tonen kunnen ook erg interessant zijn in combinatie met bruine ogen, vooral in de variant met rokerige ogen.Deze iris goed passende zwarte eyeliner en mascara.
 • Groene ogen hebben een speciale aantrekkingskracht, maar je moet heel voorzichtig de schaduw van de schaduwen kiezen. Violet en lila pak met elke haarkleur groene ogen. Goud, perzik en brons paletten zien er ook heel goed uit. Met deze keuze is het beter om de voorkeur te geven aan bruine voering en karkas. Groenachtige schaduwen van schaduwen zien er goed uit met de juiste selectie.

Hoe je 's avonds kunt spelen, maak je eigen look in de volgende video.

Make-upartiestengeheimen

Om een ​​avondimago van het huis te maken, moet je geduld hebben. Het beeld moet zeker proberen - om de nuances op te helderen en te corrigeren. Elke dame kan met haar eigen handen een uitstekende make-up uitvoeren, als ze rekening houdt met enkele aanbevelingen van professionals en een beschrijving van hun werk:

 • Om de professionele make-up te herhalen, is het belangrijk om de juiste toonbasis te kiezen. Het moet zorgvuldig worden geselecteerd onder de natuurlijke huidtint. De tool moet van hoge kwaliteit zijn, niet verstoppen in de poriën, niet naar beneden rollen en bestand zijn tegen de gevolgen van externe factoren. Lichtpaarse pigmenten in toon bestrijden vermoeid uiterlijk en geelheid en groen - met rode uitbarstingen. Voor correctie van huidonvolkomenheden (acne, acne, ontsteking, donkere kringen onder de ogen) worden concealers gebruikt, die voor de tonale middelen gebruikt zouden moeten worden. De toon wordt toegepast in een zachte, drive-in beweging. Deskundigen adviseren het gebruik van natte spons - voor de meest gelijkmatige toepassing en gebrek aan maskereffect.
 • Het kiezen van de toon van de tonale tool, focus op de locatie van het evenement. Als de kamer donker is (bijvoorbeeld een diner bij kaarslicht of een clubfeest), moet u een hulpmiddel kiezen dat helderder is dan normaal. Bij helder licht, flitsen of lichten kunt u een donkerdere tint gebruiken.
 • Contouring belichaamt de belangrijkste modetrends. Hiermee kunt u uw gezicht de perfecte vorm geven, gebreken verbergen. De ovale vorm van het gezicht wordt als ideaal beschouwd. Het is noodzakelijk met behulp van donkere tonen om delen te maken die buiten de grenzen van het ideaal uitsteken, minder opvallend.
 • Door poeder bovenop de toon te zetten, wordt de make-up gefixeerd maak huid fluweelachtig en verwijder olieachtige glans. Speciale aandacht moet worden besteed aan de T-zone, die meestal lijdt aan overmatige talgafscheiding. Breng het poeder aan op een brede zachte borstel met een kleine hoeveelheid middelen. De kruimelige versie past een dunnere laag toe. Professionals adviseren om poeder een beetje lichter te gebruiken, met gouden reflecties.
 • Zorg ervoor dat je de wenkbrauwen perfect maakt en fixeert. Oogschaduws moeten over de basis worden aangebracht voor make-up of tonale middelen en poeder. In de avondafbeelding is het toegestaan ​​om alle variaties van de schaduwen te gebruiken: flikkerend, paarlemoer, heldere tinten.
 • Het is verondersteld eyeliner te gebruiken om een ​​speciaal beeld te creëren. Het kan echter vloeibaar of vast zijn. Je kunt met verschillende kleuren experimenteren. Voor lichte make-up kun je neonkleuren gebruiken.
 • Mascara helemaal op het einde aangebracht, Dit proces moet bijzonder zorgvuldig worden uitgevoerd. Voeg voor het toevoegen van extra volume uw wimpers lichtjes toe voordat u mascara aanbrengt. Het wordt aanbevolen om structuur toe te passen met de langzame en nauwkeurige bewegingen. Om het gewenste effect te bereiken, kunt u een speciale mascara gebruiken om het effect van valse wimpers te creëren. U kunt ook meerdere lagen van het product aanbrengen - voor speciale expressiviteit en felle kleuren.
 • In de hoeken van de ogen of op de hele wimperlijn kunt u de overheadopties gebruiken.
 • Lipstick is geselecteerd, afhankelijk van het algemene beeld. De nadruk moet worden gelegd op de ogen of lippen. Met een heldere oogmake-up kunt u nude lippenstift of glitter gebruiken. Met een focus op de lippen wordt heldere en pakkende lippenstift gebruikt. Voor een meer verzadigde kleur kan deze in twee lagen worden aangebracht.
 • Blush maakt het gezicht verser, en make-up - klaar.Gebruik ze in overeenstemming met de algemene toon van het gezicht, evenals de huid en het haar.

Veelgemaakte fouten

Meisjes en vrouwen lopen het risico fouten te maken die de afbeelding vulgair of afgezaagd maken. Om een ​​echt chique make-up te maken, overweeg dan de meest voorkomende blunders:

 • Het is niet nodig om de schaduwen op te nemen net onder de kleding. Dit is saai en verkeerd, in de eerste plaats moeten ze overeenkomen met het gezicht en het kleurtype.
 • Te strak en zwaar make-up niet in de mode, zelfs 's avonds is het gebruikelijk om een ​​eenvoudige afbeelding te maken.
 • Strakke grenzen in oogopslag alleen toegestaan ​​bij het maken van pijlen, de rest moet grijs zijn.
 • Niet gebruiken Een groot aantal parelschaduwen (vooral verzadigd met glitters), een kleine hoeveelheid satijntextuur in het midden van de eeuw is genoeg.
 • Accent in de afbeelding - of ogen of lippen, maar niet allemaal samen.
 • Blozen zou moeten zijn matig toegepast, en wenkbrauwen mogen niet te veel opvallen.

Tips make-up artist over de techniek van het aanbrengen van avondmake-up, zie onderstaande video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses