Make-up voor groene ogen en blond haar

Make-up voor groene ogen en blond haar

Meisjes met groene ogen en blond haar zien er spectaculair en aantrekkelijk uit. Dit uiterlijk en stress is niet bijzonder noodzakelijk, omdat alleen het er voordelig uitziet. In dit artikel ontdek je welke kleuren en kleuren het meest geschikt zijn om make-up echt mooi te maken.

Er zijn enkele basisregels die het waard zijn om te onthouden bij het maken van make-up voor meisjes met dit uiterlijk. De belangrijkste taak van cosmetica voor dergelijke meisjes is om de expressieve natuurlijke schoonheid te benadrukken en niet om iets nieuws te tekenen. U leert nu over deze basisregels.

In de video laat een blogger-meisje zien hoe je een mooie make-up maakt voor groene ogen en bruin haar.

Tabbladen in make-up

Het eerste is om het stijlvolle "nee" te bespreken.

Groenharige bruinharige vrouwen moeten zilveren, blauwe en rode schaduwen vermijden.. Ze zullen het uiterlijk bederven en de ogen mooi maken van nature niet indrukwekkend. En met de hulp van rode schaduwen krijg je het effect van een zieke of traanachtige look.

Wat betreft de kleuren van de eyeliner en de mascara, is het het beste om de optie op te pakken voor een paar tinten donkerder dan het haar. Te lichte accenten zien er niet zo mooi uit als donkere tonen. Bijna alle kleuren behalve pruim kunnen op de lippen worden aangebracht. Deze schaduw ziet er zeer onrendabel uit.

Welke kleuren moet ik gebruiken?

Nu kunt u praten over de perfecte make-up voor schoonheden met dit type uiterlijk. Het is noodzakelijk om je te concentreren op de kenmerken van je kleurtype.

Licht blond

Meisjes met prachtig asblond haar en grijsgroene ogen zijn perfecte grijstinten grijs en paars. Ze helpen op een nieuwe manier om de kleur van de ogen te onthullen en ze expressiever te maken. U kunt bijvoorbeeld paarse oogschaduw combineren met een grijze eyeliner.

Onder het lichtbruine haar kun je ook de zachte pasteltinten oprapen. Dus, schaduwen van champagne schaduw zijn perfect.

Lichtbruin

Lichtbruin haar met een gouden glans ziet er luxueus uit. Pak de cosmetische tinten op die je look warm maken. Het kan gouden of honingkleurige tinten en lichtbruine mascara zijn. Deze kleuren zijn geweldig voor make-upgroene ogen.

Donker blond

Als je donker haar en verzorgde groene ogen hebt, dan ben je fijne grijze en donkere schaduwen. Als avondmake-up kun je veilig "rokerig ijs" maken, zonder bang te zijn dat het te uitdagend zal zijn. Deze make-up zal zeker bij je passen.

Maak een afbeelding

Om een ​​beter uiterlijk te krijgen met cosmetica, laten we een paar voorbeelden van populaire make-up bekijken voor elke dag en voor speciale gelegenheden.

dag

Misschien moet je beginnen met een make-up voor klassieke dagen. Groenharige bruinharige vrouwen zijn zelf erg aantrekkelijk, dus ze kunnen een minimum aan cosmetica gebruiken. Als je huidproblemen hebt, moet je deze fouten verbergen met een tonale tool. Dit helpt niet alleen om puistjes te verbergen, maar ook om de teint gelijk te maken.

Als de tekortkomingen merkbaar zijn en u ze wilt verbergen, is de toon niet genoeg. Profiteer van concealer. Leg het onder je ogen om donkere kringen en puistjes te verbergen om roodheid te verwijderen. Alle tonale bronnen moeten overeenkomen met uw huidskleur. Een donkerdere tint geeft je geen bruin effect, maar het zal opvallen op de huid met donkere vlekken.

Nadat je de belangrijkste nadelen hebt gecorrigeerd, kun je het effect fixeren met een lichte laag poeder. Dus je huid zal dof en zelfs licht fluweelachtig lijken. Je kunt ook altijd wat poeder aanbrengen.Dit zal de periode van het dragen van de schaduwen verlengen en gedurende de dag zullen ze niet naar beneden rollen en verstoppen in de plooi van de eeuw.

Wat de schaduwen betreft, ze moeten tijdens de make-up overdag onzichtbaar zijn.. Kies basistinten uit een nude-palet - lichtbeige, champagne, parelmoer ziet er geweldig uit in zo'n make-up. Je moet je ogen niet met een voering benadrukken. Maar als u wilt, kunt u de wimperlijn op het bovenste ooglid benadrukken. Maar het is nog steeds de moeite waard om te onthouden van shooters. Trouwens, als jullie allemaal besluiten ogen te brengen, moet een potlood voor dit doel bruin, maar niet zwart worden gebruikt. Vooral als je wenkbrauwen van nature zijn, ben je ook niet klassiek zwart.

Mascara is ook beter bruin te nemen. Op appels van wangen, breng een beetje rouge van lichte perzik kleur aan. Neutraal moet lipstick of lipgloss zijn. Je bent perfect in beige kleuren die geen speciale aandacht trekken.

Nyudovy

Neutrale make-up met nude-tinten is nu meer dan ooit populair, vooral als de schaduwen en lippenstift mat zijn. Groenharige bruinharige vrouwen zoals die kleuren passen precies. Dit type make-up wordt vaak "make-up zonder make-up" genoemd.

Deze techniek is uiterst eenvoudig en zelfs beginnende vrouwen van de mode zullen het kunnen beheersen. Ten eerste, breng de teint in evenwicht.. Als er geen heldere accenten in de make-up zitten, worden alle kleine tekortkomingen merkbaar. Daarom zouden er praktisch geen ernstige gebreken op de huid moeten zijn.

Een dunne laag foundation of licht poeder helpt je de basis te leggen voor de perfecte make-up.. De kleur mag niet te donker of licht zijn. Hij ziet er bij daglicht goed uit en valt niet op. Het mag ook geen flikkerende deeltjes bevatten. Maar u kunt de markeerstift eenvoudig gebruiken om sommige zones te corrigeren. Plaats bijvoorbeeld een klein product op het puntje van de neus, jukbeenderen of een inkeping boven de bovenlip.

Je kunt frisheid aan je afbeelding toevoegen met een lichte blusher van perzik of pastelkleur. Schaduw ze voorzichtig zodat ze niet zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt voor schaduwen. Ze moeten worden gearceerd en met elkaar worden gecombineerd. Over het algemeen is het de moeite waard om lichtbeige en lichtbruine tinten te kiezen.

U kunt de oogcontour benadrukken met een lichtbruin potlood. Het wordt met lichte bewegingen aangebracht, zodat de lijn niet te helder en merkbaar is. De laatste fase van neutrale oogmake-up: bruine mascara aanbrengen.

avond

Avondmake-up zou levendiger moeten zijn. Hiermee onderscheid je je en benadruk je de kenmerken van hun uiterlijk. Maar het is niet nodig om alles tegelijk te schilderen. Kies kleuren die bij elkaar passen en bij u passen.

Geliefd bij veel meisjes, dit zijn rokerige ogen. Lichte waas op de oogleden ziet er elegant en mooi uit. Voor dit doel kun je de meest verschillende kleuren kiezen en deze toevoegen met een glinstering of kleine glitters.

Laten we eens stap voor stap bekijken hoe u de "Smokey" moet doen.

  • Allereerst moet je de ogen benadrukken. langs de contour, markeert de wimperlijn. Gebruik hiervoor best een donkerbruin potlood. Zwart ziet er misschien te uitdagend uit. Als alternatief kunt u ook een donkere olijftint nemen waardoor uw ogen helderder worden.
  • Potlood moet met kleine bewegingen op de ogen worden aangebracht en vervolgens in de schaduw. Make-up moet rokerig zijn, zelfs in kleine dingen. In de uiterste hoek van het oog is het de moeite waard om een ​​donkerdere kleur te gebruiken.
  • Schaduwen voor dergelijke make-up worden gekozen uit één palet. Er worden lichte schaduwen op het ooglid op de basis aangebracht. In de hoeken en langs de rand van het bewegende ooglid, donkere kleuren. Overgangen tussen deze tonen moeten minimaal merkbaar en goed gearceerd zijn.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses