Permanente lipmake-up

Permanente lipmake-up

De eerlijke seks, die dol is op de lippenstift voor dagelijkse lippenstift, weet hoe moeilijk het is om hun make-up de hele dag in perfecte staat te houden. Het is altijd nodig om de lippenstift, spiegel, servetten bij de hand te houden en bovendien voortdurend zorgen te maken over het uiterlijk van de lippen zelf. Maar dit alles kan nu in het verleden blijven, omdat veel schoonheidssalons zo'n dienst aanbieden als permanente lipmake-up.

Wat is het?

Permanente lipmake-up is een permanente make-up. Tegenwoordig identificeren experts verschillende soorten ervan, die hieronder in meer detail zullen worden besproken. De belangrijkste voordelen van dit type make-up zijn de mogelijkheid om de kleur en de intensiteit en hoge duurzaamheid van het pigment te kiezen.

Vaak wordt een dergelijke procedure een tatoeage genoemd. Deze term moet echter niet letterlijk worden genomen. Lip makeup verdwijnt in de regel na drie jaar volledig. Indien nodig kunt u het verwijderen voordat u lasercorrectie gebruikt.

Een mooie tatoeage van de lippen kan hun contour benadrukken, de gebreken verbergen en ze ook een klein volume en expressiviteit geven. Maar om dit effect te bereiken, moet je een echte professionele permanente visagist vinden.

In sommige gevallen, na het uitvoeren van een dergelijke tatoeage, kan een correctie nodig zijn, omdat helaas zelfs de meest ervaren meester niet altijd exact kan zeggen hoe het pigment dat op een dunne huid wordt aangebracht in dit gebied zich zal gedragen. Sommige meisjes die tevreden blijven met het resultaat, gaan in de toekomst ook alleen over tot correctie van de lippen, waarbij ze de volledige procedure van permanente make-up negeren.

types

Afhankelijk van welk eindresultaat u wilt bereiken, kan de master u een keuze uit verschillende varianten van een dergelijke procedure aanbieden:

 1. Lipcontourslag. Deze variatie is geschikt als de klant niet tevreden is met de natuurlijke contour. De meester selecteert een pigment dat zo identiek mogelijk is aan het natuurlijke pigment van sponzen. Dientengevolge worden ze expressiever en geschetst. Deze techniek kan volledig of gedeeltelijk zijn.
 2. Aquareltechnologie met zo'n lange-termijn make-up stelt u in staat de meest natuurlijke en natuurlijke make-up te maken. dit deel van het gezicht. Bij het kiezen van deze techniek houdt de master rekening met verschillende parameters tegelijk, beginnend met de intensiteit van het pigment en eindigend met de diepte van de introductie, waardoor het ideale uiterlijk van de lippen wordt bereikt. Bij het kiezen van een aquareltechniek valt de contouren van de lippen niet apart op, dus deze make-up ziet er het meest natuurlijk en natuurlijk uit. Waterverf is de keuze van diegenen die schoonheid en maximale natuurlijkheid waarderen.
 3. Contourbevedering. Deze techniek heeft twee variëteiten: volledig of gedeeltelijk. Aanvankelijk omcirkelt de meester de omtrek met aanhoudend pigment en begint deze vervolgens te verduisteren, dankzij dit wordt een natuurlijke, lichte kleuring van de lippen gecreëerd.
 4. Volledige tatoeage of permanente lippenstift. Deze optie is ideaal voor mensen die graag elke dag lipstick gebruiken, maar om een ​​of andere reden dat niet willen doen. Bij het kiezen van deze tattetechniek kan een vrouw de noodzaak om lippenstift te gebruiken in ieder geval de komende twee jaar vergeten.
 5. Tegenwoordig is de techniek van het lichte Kayal ook behoorlijk opmerkelijk en nogal in trek, het wordt ook vaak het tatoeage-effect 3D genoemd. In dit geval past de master een licht pigment toe over de bovenlip, en steekt er iets achter uit.Een kleine hoeveelheid verf wordt aangebracht op het bovenste deel van de lippen. Het resultaat van de techniek is meer mollige, aantrekkelijke en gebosseleerde lippen.

In het bijzonder moet worden opgemerkt dat de langdurige make-up van het mondgebied met enige vorm van bevedering de algemene naam Temata heeft. Daarom moet u zich bij een specialist laten ophelderen wat voor soort make-up u op lange termijn wilt hebben.

kleur

Een belangrijke rol bij het kiezen van de uiteindelijke kleur van de kleurstof speelt een natuurlijke huidskleur in dit gebied. Het is de moeite waard om te weten en te onthouden dat hoe lichter de huid is, hoe helderder en intenser het pigment op de lippen en vice versa - hoe donkerder en blauwer de natuurlijke schaduw van de lippen, hoe bleker de kleur uiteindelijk zal zijn.

Alle meesters onderverdelen hun paletten met bloemen in twee grote groepen - warme en koude tinten. Het wordt aanbevolen om de kleur te selecteren in overeenstemming met het natuurlijke kleurtype van de huid. Meisjes met een lichte huid Het is beter om de voorkeur te geven aan warmere en rustigere tonen, maar hete brunette zelfs zeer donkere of te heldere pigmenten kunnen geschikt zijn. Maar dergelijke aanbevelingen zijn meestal adviserend van aard en elke vrouw kan zelf het pigment kiezen dat ze leuk vindt, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren.

De volgende kleuren zijn het meest populair geworden in warme kleuren: roze, beige, karamel en lichtbruin. Donkere tonen zijn bordeauxrood, donkerbruin en chocolade. Vergeet de heldere pigmenten niet: rood, paars, oranje en zelfs blauw.

Wanneer u het uiteindelijke pigment kiest, moet u niet vergeten dat de lichte kleur bij een onbevredigend resultaat altijd kan worden geblokkeerd door een donkerdere kleur. Maar alleen de donkere kleurcorrectie corrigeren werkt niet.

opleiding

Om een ​​kwalitatief hoogstaand, mooi en vooral duurzaam resultaat te verkrijgen, is het noodzakelijk om u goed voor te bereiden op de aanstaande procedure. De voorbereidende fase omvat verschillende eenvoudige, maar tamelijk belangrijke stappen:

 1. Preventie van herpes. Deze stap is het belangrijkste en meest fundamentele in de voorbereidende fase. Inderdaad, meer dan 80% van de gehele bevolking van ons land lijdt aan deze ziekte, en na het uitvoeren van een tatoeage kan herpes zich actief manifesteren. Daarom is het noodzakelijk om een ​​goede specialist te raadplegen die het meest geschikte antivirale medicijn kan kiezen.
 2. Als er op het oppervlak van de huid in dit gebied enige schade is, zoals scheuren of afbladderen, moeten deze worden gerepareerd. Je moet vochtinbrengende en helende zalven gebruiken, evenals hoogwaardige hygiënische lippenstift.
 3. Het wordt aanbevolen om de tijd van het bezoek aan de meester te kiezen, zodat het in de komende paar dagen niet nodig zou zijn om het huis te verlaten en openbare plaatsen te bezoeken.
 4. Zorg ervoor dat je de meester meeneemt die je nodig hebt om een ​​schoonheidsspecialiste te nemen. Dit zal een professional helpen om uw gebruikelijke kleuren in make-up te evalueren, zal helpen bij het selecteren van pigment, en de specialist in staat stellen om uw gebruikelijke imago lichtjes te verbeteren.

Met deze eenvoudige stappen bereid je je voor op de aankomende procedure en stem je de benodigde mode af.

Hoe?

Tijdens een bezoek aan de meester, wees erop voorbereid dat het proces zelf vrij lang duurt. Afhankelijk van de gekozen techniek kan de procedure anderhalve tot drie uur duren.

 • De voorbereidende fase voor zo'n lange termijn make-up is het invullen van een medische polikliniekkaart. Daarin moet de meester alle door hem gebruikte materialen opnoemen en aangeven of de patiënt allergisch is voor medicijnen. Daarom is het noodzakelijk om van tevoren te weten of u een allergische reactie heeft, vooral op de anesthetica.
 • Verder zal de specialist met behulp van speciale markeringen de contouren van de lippen tekenen en hun bevedering uitvoeren. Dit is nodig om de klant het eindresultaat van het werk te tonen.Als u in dit stadium niet tevreden bent met iets, moet u dit onmiddellijk aan de meester melden. Het zal de toekomstige vorm van de lippen, hun volume en kleurintensiteit aanpassen totdat u het gewenste effect in de spiegel ziet.
 • Omdat de procedure zelf nogal pijnlijk is, moet de meester lokale anesthesie toepassen. Het kan wrijven in een pijnstiller gel, spray spray met een verdovend effect, of een injectie met een pijnstiller. Het hangt allemaal af van het type tatoeage, evenals van de individuele kenmerken en voorkeuren van de cliënt.
 • Na ongeveer een half uur na anesthesie, zal de meester direct doorgaan naar de meest permanente make-up. Om dit te doen, giet u in een speciaal apparaat in de vorm van een balpen genaamd dermopigmenator het geselecteerde pigment en begin het in de huid te injecteren, en indien nodig, verdere schaduw.

Bekijk de video om op de juiste manier permanente lipmake-up te maken.

Vergelijking voor en na

Direct na de procedure is het simpelweg onmogelijk om het werkelijke resultaat te evalueren. Het is een feit dat de mond enige tijd enigszins gezwollen is en de tint van de lippen verre van waar is. Het resultaat is pas na enkele dagen volledig te evalueren.

Als u het uiterlijk van de lippen vóór en na de procedure vergelijkt, ziet u onmiddellijk hun toegenomen volume, helderdere en expressievere kleuren en een duidelijk reliëf. Veel meisjes wijzen erop dat ze onmiddellijk de gunstig veranderde contour waardeerden. Om het resultaat te evalueren en te vergelijken met wat er vóór de procedure was, is het aanbevolen om een ​​foto van de lippen in close-up te nemen. U kunt dus gemakkelijk en visueel vergelijken wat u had voordat u een specialist bezocht en wat er gebeurde na de procedure.

Hoeveel houdt het vol?

Eerder is al vaker gezegd dat permanente make-up een redelijk langetermijnresultaat heeft. De laatste termijn van zijn actie wordt bepaald door de bekwaamheid van de specialist, de kwaliteit van de ingrediënten die hij gebruikt, de individuele kenmerken van de huid, en hangt ook af van de naleving van de aanbevelingen voor zorg na de procedure.

Gemiddeld is de minimale weerstandsperiode van zo'n make-up ongeveer twee jaar. De maximale tijd om het resulterende effect op te slaan is zes jaar. Maar zoals de praktijk aantoont, is de persistentie van zo'n tatoeage gemiddeld drie en een half jaar. Maar zelfs drie jaar is genoeg om van het resultaat te genieten en nieuwe veranderingen in het beeld te bepalen.

Zorg na de procedure

De eerste paar dagen na het bezoek aan de meester heeft de huid die aan het pigment is blootgesteld speciale aandacht nodig.. Binnen een paar uur na het einde van de tatoeage kunnen de lippen enigszins opgezwollen en rood zijn, maar deze problemen zouden na 5-8 uur moeten verdwijnen. Huidverzorging moet onmiddellijk gebeuren, zonder de indruk te krijgen van onaangename gewaarwordingen.

In de eerste 24 uur kunnen vloeistofdruppels op het oppervlak van de lippen verschijnen, deze moeten worden verwijderd met een servet met lichte protraciterende bewegingen. Pre-weefsel moet worden bevochtigd met een kleine hoeveelheid chloorhexedine.

Dan zal de huid bedekt zijn met een tamelijk dichte korst, die alleen niet van de huid verwijderd kan worden. Met een sterk gevoel van strakheid en droogte, kan het oppervlak van een dergelijke schil worden gesmeerd met een speciale zalf., die de meester die de tatoeage uitvoert moet aanbevelen. Er zal een gelijktijdige genezing zijn van het oppervlak van de opperhuid en de eliminatie van onaangename gewaarwordingen.

Tijdens de eerste drie dagen moet u sterke vorst en wind vermijden.en probeer ook zo min mogelijk contact te maken met je lippen met water. Vloeistoffen kunnen alleen met een rietje worden gedronken, waardoor zeer hete dranken worden vermeden.

In de komende 14 dagen kunt u het zwembad, de sauna of het solarium niet bezoeken. En als de procedure in de zomer werd uitgevoerd, dan is het voor 21 dagen voordat u naar buiten gaat nodig om een ​​laag zonnebrandmiddel overvloedig op de lippen aan te brengen.

Gemiddeld geneest het oppervlak van de lippen volledig en wordt het na 30 dagen hersteld na de implementatie van permanente make-up.

Hoe te verwijderen?

Soms is het om een ​​of andere reden nodig om pigment van de huid te verwijderen. In dit geval kunt u twee manieren kiezen:

 1. Neem contact op met de salon waar de procedure is uitgevoerd. De meester zal de conditie van de huid beoordelen en lasertherapie voorschrijven. Het kan verschillende sessies van 2-3 uur duren. Vergeet niet dat het verwijderen van het pigment veel moeilijker is dan het onder de huid drijven.
 2. Maak gebruik van populaire recepten en probeer thuis zelf van dit soort make-up af te komen. Om te zorgen voor een positief gewenst effect in dit geval is vrij moeilijk, maar je kunt het nog steeds proberen. Om dit te doen, moeten de dagelijkse lippen tweemaal per dag 2-3 minuten worden geschrobd. Het is beter om de voorkeur te geven aan producten met kleine en zachte exfoliërende deeltjes, en u kunt een speciale olie in de cabine kopen en deze volgens de instructies gebruiken.

Ongeacht welke methode van permanente make-upverwijdering u kiest, het raadplegen van een goede meester is sowieso niet overbodig.

Contra

Zoals bij elke andere cosmetische ingreep, heeft dit ook bepaalde contra-indicaties om uit te voeren:

 1. Elke erfelijke aandoening.
 2. Gezondheidsproblemen die hartgerelateerd zijn.
 3. De aanwezigheid van AIDS, HIV en andere ernstige virale ziekten.
 4. Epilepsie en diabetes.

Is het mogelijk tijdens de zwangerschap?

Het antwoord is absoluut nee! Elke vorm van permanente make-up, en met name de lippen, is absoluut gecontra-indiceerd voor vrouwen als het dragen van een kind, en het geven van borstvoeding. In deze gevallen is het onmogelijk om de reactie van de moeder en het kind op de onder de huid geïnjecteerde pigmenten te voorspellen, en het uiteindelijke make-upresultaat kan aanzienlijk verschillen van het gewenste make-upresultaat.

In alle andere gevallen is de implementatie van deze procedure heel goed mogelijk.

Voors en tegens

Een van de onmiskenbare voordelen van permanente make-up zijn de volgende:

 • De duur van het effect.
 • Veilige samenstelling van pigmenten.
 • Breed kleurenpalet van tinten.
 • Mogelijkheid om een ​​specifieke techniek te kiezen.
 • Het vermogen om zowel natuurlijke als heldere en expressieve lip-tatoeages te creëren.

Maar deze procedure heeft zijn nadelen:

 1. De mogelijkheid van een ernstige allergische reactie.
 2. Er is een mogelijkheid om het tegenovergestelde van het gewenste resultaat te verkrijgen.
 3. Moeilijkheden om een ​​echt ervaren en gekwalificeerde meester te vinden.

Doet het pijn?

Door nadelen kan ook worden toegeschreven, en vrij pijnlijk tijdens de procedure. Het hangt allemaal af van de individuele kenmerken van het organisme. Iemand tijdens het uitvoeren van de tatoeage voelt helemaal geen pijn, terwijl anderen juist klagen dat zelfs anesthetica niet helpen. Daarom is het onmogelijk om een ​​duidelijk antwoord op deze vraag te geven.

effecten

Ga rechtstreeks naar de kapitein over de procedure, het is de moeite waard om te weten wat de gevolgen kunnen zijn die zich in de toekomst kunnen voordoen.

Zwelling komt het vaakst voor, het kan zo klein zijn, bijna onmerkbaar voor anderen, en vrij sterk. Bovendien verschijnen op de lippen noodzakelijkerwijs een onpartijdige schil, die na een paar dagen zelfstandig wordt verwijderd. Ernstige jeuk of verbranding kan ook voorkomen.

Als we praten over meer ernstige gevolgen, dan met regelmatig misbruik van deze procedure lippen kunnen te gekreukt rakenen hun hoeken beginnen sterk visum te dalen.

Als het over gaat aangename "bonussen" van een dergelijke procedure, ze zijn als volgt: meer volumineuze, expressieve, gladde lippen met een mooie schaduwdat zal je minstens twee jaar verheugen.

Hoeveel kost het?

Permanente lipmake-up is geen goedkope procedure. De uiteindelijke kosten zijn rechtstreeks afhankelijk van de professionaliteit van de meester, de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de make-uptechniek, de aanwezigheid of afwezigheid van sproeien of bevedering.

Gemiddeld kost een dergelijke dienst 5-7 duizend roebel.De kosten van correctie bedragen 2500 roebel per sessie.

beoordelingen

Recensies van vrouwen die deze dienst hebben gebruikt, variëren aanzienlijk en zijn afhankelijk van de professionaliteit van de meester die de tatoeage heeft uitgevoerd.

Dus, de eerlijke seks, die in handen viel van een goede specialist, zegt dat zo'n tatoeage het geld waard is, het bespaart veel tijd in de toekomst en het resultaat is gewoonweg geweldig.

Negatieve beoordelingen betreffen voornamelijk niet-professioneel werk van de meester, evenals het krijgen van de verkeerde lipkleur of vorm die oorspronkelijk was beloofd.

Hieruit kunnen we concluderen dat perkament lip make-up echt een noodzakelijke en belangrijke cosmetologische dienst is. Maar om al zijn voordelen op zichzelf te evalueren, is het noodzakelijk om een ​​eersteklas specialist in zo'n tatoeage te vinden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses