Make-up voor grijze ogen

Make-up voor grijze ogen

De meest voorkomende in onze tijd is de grijze kleur van de ogen. Hij spreekt echter helemaal niet over de saaiheid en niet-pressiviteit van hun eigenaars. Meisjes met een grijze ogen houden niet van verveling en eentonigheid, streven naar diversiteit en continue verbetering. Ook kan hun iris gedurende de dag veranderen, afhankelijk van de omstandigheden. Dergelijke ogen kunnen enorm veel tinten hebben, donker of licht, waardoor ze in een groen of blauw bereik blijven.

Grijze ogen maken hun eigenaar verfijnd, mysterieus en zacht. Sommige vrouwen dromen ervan heldere en expressieve groene of blauwe ogen te hebben. Maar de schoonheid van de grijstint is dat je er het grootste aantal make-upopties voor kunt oppikken, waardoor het uiterlijk wordt verblind en een buitengewone glans krijgt.

Laten we eens kijken naar welke kenmerken van het gezicht voor dergelijke ogen en hoe het te kiezen, rekening houdend met het kleurtype, de haartonen en de huid.

kenmerken

De meest gebruikelijke techniek bij grijze ogen is het gebruik van grijze schaduwen. Dit is de meest winnende optie, waardoor je alle mooie eigenschappen van een meisje kunt onthullen. In dit geval kunt u alle opties voor het grijze palet gebruiken: licht, zilver, metaal, asfalttinten. Ze zullen relevant zijn in de dag en avond make-up. Het belangrijkste is om de juiste partners voor dit bereik te vinden.

 • Zulke tinten als goud en zand, kleuren van chocolade, perzik en hout, violet en blauw zijn perfect geschikt voor de grijze tint van de iris. De kleuren van edele metalen: goud, koper en brons kunnen goed een feestelijk beeld creëren, kunnen afzonderlijk of met de kleuren van kaneel, hout of chocolade worden gebruikt.
 • Donkerbruine, zwarte of donkere metallic kleuren. geschikt voor gebruik als een eyeliner, ze benadrukken perfect de vorm van het kijkgaatje, markeren en maken de ogen spectaculairder.
 • Schaduwen van wijn en violet kleuren verzachten de look, maken het beeld levendiger en speelser. De heldere kleuren van deze spectra zijn geschikt voor make-up overdag en de varianten aubergines en pruimen zorgen voor een rijke avondlook.

Om diepte en expressiviteit aan het gezicht te geven, gebruiken de specialisten drie kleuren, die in elkaar overgaan. Zet in de binnenste hoek van het oog de meeste lichte toon, om er meer open en fris uit te zien. Aan de zijkant van de buitenste hoek worden de donkerste cosmetica gebruikt, waardoor volume wordt gecreëerd en de meest aantrekkelijke vorm van het oog wordt gevormd. Zet halverwege de eeuw de gemiddelde toon. Ze zijn zorgvuldig gearceerd om geen duidelijke grenzen van overgangen te zien. Om een ​​volledige afbeelding van de wortels van de wimpers te maken, kunt u pijlen tekenen van wijn, zwarte of natuurlijke kleur.

 • Casual make-up Het wordt gemakkelijker en aantrekkelijker als de pijlen ook goed gearceerd zijn. Dus ze zullen de ogen accentueren, de wimpers benadrukken en ze langer en mooier maken.
 • In de avond afbeelding geschikt om make-up in de stijl van "cat's eyes" of "rokerige ogen" te kijken

Bepaal welke schaduwen de voorkeur hebben om meisjes met een grijze ogen te gebruiken:

 • Voor een donkere huid Het is het beste om koude schaduwopties te kiezen, zodat de ogen worden benadrukt in vergelijking met de huid.
 • In geval van een lichte of bleke huid over de aristocratische eigenschappen van de huid kan worden benadrukt met behulp van warme tonen.
 • Bruin gamma voor donkere ogen helpt om de diepte van de ogen en het contrast van grijze iris met donkere huid te benadrukken.
 • Blauwe en blauwe gammaschaduwen zal helpen de juiste subton iris te geven.
 • Frisse groene en paarse tonen maak het uiterlijk levendiger en expressiever in combinatie met een koude huid.
 • Metalen kleuren kunnen worden gebruikt om elk type make-up te maken.: staal, goud, koper, zilver.
 • Eenvoudig en luchtig beeld helpt bij het schikken van de schaduwen van wit, grijs en zwart, bordeaux, groen, chocolade, tonen van bruin gamma.
 • Expressief gezicht brons, koper, baksteen en koraal worden toegevoegd, evenals perzik en terracotta.
 • In een dramatische avond De afbeelding kan worden gebruikt in blauw, blauw en paars, turquoise, karamel, roze en zilver.

Een zeer grote verscheidenheid aan opties en combinaties past bij grijze ogen. Maar niet alles zou moeten worden gebruikt.

 • Helder en donker, maar tegelijkertijd kunnen verwante schaduwen in een warm bereik de ogen gezwollen maken en het gezicht moe en ziek maken.
 • De perfecte match tussen de kleur van de schaduwen en de iris is niet welkom dus ogen zullen verloren gaan op hun achtergrond.
 • geheel samengevat door radicaal zwart qDe ogen zullen visueel kleiner en smaller lijken.
 • Matte schaduwen zijn niet de beste oplossing voor dames met grijze ogen.
 • Te felle kleurenvooral in het dagelijks gebruik zal het beeld belachelijk en vulgair maken.

Het is het beste om een ​​make-up van grijze ogen te kiezen, afhankelijk van het kleurtype van hun eigenaar. Een grote rol in de selectie speelt haar.

 1. blondes maak het beeld zacht en expressief om het warme bereik van cosmetica te helpen. Vooral geschikt voor dit doel chocoladetonen. Om diepte te creëren, kunt u een combinatie van neutrale beige tonen, met parelmoereffect, zachte perzik gebruiken. Je kunt je ogen versieren en benadrukken met een zwarte of donkerbruine eyeliner of potlood. De laatste hand is het gebruik van uitbreidings- of bulk-mascara met een klassieke zwarte of zachte chocoladetint.
 2. Voor blond haar in combinatie met grijs kunt u bijna het hele scala aan gereedschappen gebruiken. Het belangrijkste is om rekening te houden met hun relevantie, correct kiezen voor de combinatie van kleuren onderling, kleding en accessoires.
 3. Voor donkere kastanje haar is een goede oplossing om de frisse schaduw van de iris te benadrukken met behulp van geschikte tonen in de make-up. Blauwe schaduwen vertalen de ondertoon van het oog in blauw en het asgras maakt ze groen.
 4. Brunettes met een koud kleurtype tinten paars doen het. Om de afbeelding te verzachten, kunt u een reeks chocola en andere warme opties gebruiken. Maar het is beter om de schaduw te kiezen met parelmoer. Voor dagelijks gebruik is het niet nodig om een ​​rijke kleurencombinatie in de schaduw te gebruiken. Om een ​​eenvoudige make-up te maken, breng je gewoon de ogen met een natuurlijk bruin of zwart potlood en gebruik je mascara. Bij diepliggende ogen moet de binnenzijde van het onderste ooglid overschilderd worden met een wit potlood en voor convexe ogen kan je daarentegen zwart gebruiken.

types

Als je leert hoe je de kleuren goed kunt gebruiken in de samenstelling van grijze ogen, en deze kunt selecteren voor het geval van uitgang, kleding en accessoires, kun je jezelf niet alleen een plezier doen, maar ook iedereen om je heen.

 • Casual uiterlijk. Daarin kunnen meisjes met een grijze ogen een groot aantal kleuren gebruiken. Elke dag moet je geen felle varianten van terracotta of oranje gebruiken. Ze zullen afleiden van de kleur van de iris, de aandacht al eeuwenlang richten, terwijl ze de ogen er vermoeid en pijnlijk kunnen laten uitzien. Een zacht beeld helpt een natuurlijke, natuurlijke kleur van de schaduwen te creëren. Universeel voor grijze ogen is een grijs palet, het is zowel lichte als donkere kleuren, asfalt, asfalt, paarlemoer of met glitters. Om de iris visueel donkerder te maken, moet u lichte make-up in het gezicht gebruiken. De regel werkt in de tegenovergestelde richting, donkere cosmetica zal de iris veel lichter presenteren. Het leiden van dergelijke ogen kan worden gedaan in verschillende kleuren van potloden, schaduwen of eyeliner. Experts raden aan om pijlen dun te maken, niet verder te gaan dan de wimperrand. Anders snijden ze de ogen al en falen ze.Voor grote ogen kunt u het binnenooglid van onderaf met een zwart potlood tekenen en een kleine witte eyeliner vergroot de kleine eyeliner visueel.
 • Avond kijken. Overdag mag een meisje met een grijze iris helemaal geen schaduwen gebruiken, door lichte of zomerse make-up te maken met een potlood en een mascara. Maar een feestelijke make-up is ongetwijfeld speciaal om de verbeelding van anderen te vangen. Dit gezicht kan het beste worden gedaan met parelmoer tinten van heldere tinten.
  • Donkere make-up grijze ogen geschikt voor brunettes. Het maakt de ogen helderder en benadrukt hun contrast.

  • Lichte make-up kan bruin haar, bruin of donkerharig gebruiken. Het kan gebruik maken van metaaltonen, schakeringen van edele metalen, aubergine en wijn. U kunt de toon kiezen, bijvoorbeeld onder de blauwe jurk, vooral omdat de blauwe en blauwe gamma de iris een kleurdiepte en een overeenkomstige subtone geven. Want rode meisjes passen perfect bij de toon van koper, goud of brons.

 • Een mooi gezicht met een combinatie van delicate perzik- en muistonen helpt je te creëren bedrijfsafbeelding. Het kan een lichte dag of vakantie zijn als u een eenvoudige klassieke zwarte pijl toevoegt. Dit beeld is altijd fris en relevant, geschikt voor zowel jonge dames als voor vrouwen die het 50-jarig bestaan ​​hebben overschreden.

Mooie make-up moet schaduwen van schaduwen, blush en lippenstift combineren om netjes te zijn en geselecteerd voor het komende evenement. Grijze ogen kunnen worden gedecoreerd met schaduwen of de combinatie met pijlen.

 • Vooral kan worden geïdentificeerd bruiloft make-up voor grijze ogen. Omdat het beeld van de bruid meestal een witte jurk, delicate bloemen en een onschuldig beeld impliceert, zullen de natuurlijke tinten van een beige, gouden en zilveren schaal er het best in zijn. Het is beter om ze te kiezen, rekening houdend met de kleur van het haar en de huid van de bruid. Heldere en ongewone kleuren in de bruidsmake-up moeten worden vermeden, rood of paars zien er raar uit. De uitzonderingen zijn thema-huwelijken of het gebruik van een speciaal assortiment in het ontwerp, de decoratie van de jurk en het boeket. Mascara en eyeliner kunnen een klassieke zwarte of natuurlijke bruine tint zijn.

Hoe cosmetica te kiezen?

Cosmetica moet worden gekozen afhankelijk van het kleurtype van het uiterlijk en de gebeurtenis waarin het is gepland om het te gebruiken. Het is gemakkelijk om je grijze ogen op te maken met goede cosmetica. Overweeg enkele van de opties op de markt. Ze zijn het meest geschikt voor het lentekleurige type en zijn het populairst bij make-upartiesten en eenvoudige meisjes.

 • Een palet van zes kleuren door Guerlen. Dit product bevat een beige tint en een schaduw van het bot, waardoor je een ontspannen nude-look kunt creëren. Bovendien heeft de set zwarte, grijze satijnen, paarse en bruine tinten, zodat u een afbeelding kunt maken voor alle gelegenheden.
 • Het palet NYX Bohemian Chic bevat een redelijk rijke selectie van matte schaduwen. Het kan zelfs worden meegenomen, het is uitgerust met een grote spiegel, twee varianten van blozen en 24 varianten van schaduwen, waaronder beige, bruin, grijs, natuurlijke schalen. Het maakt een mooie casual look.
 • De Color Riche van L'Oreal is een palet van vier kleuren, perfect geschikt voor de iris met een grijsblauwe tint.. Schaduwen van lila en blauwe ondertoon helpen grijze ogen dieper en verzadigender te maken, met een blauwachtige tint.
 • Het merk Urban Decay biedt twee paletopties voor het creëren van een feestelijke look voor meisjes met een grijze ogen. Elk van de producten bevat twaalf tinten met een lichte glans. Dankzij een rijk assortiment aan neutrale tinten, is het geschikt voor het maken van een avondlook en make-up voor de bruid.
 • Het merk professionele cosmetica MAC biedt de uitstekende kwaliteit van haar producten, waarmee heldere en contrastrijke afbeeldingen kunnen worden gemaakt. Professionele gereedschappen bieden duurzaamheid van make-up, comfortabele textuur en hypoallergeen.Daarnaast zijn er op de website van de onderneming masterclasses over het gebruik van de producten van het bedrijf, waarmee u de middelen voor de gewenste look kunt kiezen.

Deskundigen adviseren grijsogige dames aandacht te schenken aan parelkleurige en satijnen cosmetische producten. Ze zullen helpen om een ​​open en sprankelende blik te geven.

Elke grijze ogen schoonheid in het bereik van cosmetica moet een palet van zilveren tinten hebben. Het kan meer dan één optie vereisen, maar meerdere. De grijsschaal is immers universeel voor deze kleur van de iris. Ze staat elke vrouw toe om de voordelen van hun ogen te benadrukken.

 1. Eerlijke meisjes Bruine nude-tinten zijn ook geschikt om een ​​casual look te creëren.
 2. Pepelnovolosym Het is beter om aandacht te besteden aan de opties beige en goud.
 3. blondes past pastel gamma. Het is niet nodig om heldere pakkende schaduwen te kiezen met heel licht haar, ze zullen het beeld te provocerend maken, vooral overdag. Eigenaars van gouden haar kunnen felle kleuren paars of wijn krijgen, maar ze moeten zeer spaarzaam worden gebruikt. Blondjes kunnen brutale tonen met rijke haarkleur gebruiken en met zachte lichte tinten is het beter om naakt make-up te geven.
 4. brunettes moeten de middelen oppikken om de huid te kloppen.
 • Koud porselein huid zal goed gaan met warme schaduwen van schaduwen. Dit helpt de kleur van de iris te markeren. En de schaduwen en mascara is beter om te kiezen in de kleuren goud en bruin.
 • Dames hebben Oosters type met donkere huid, kan het gebruik van donkerbruin veroorloven. In make-up kun je zelfs een zwarte of zeer donkere kleur gebruiken, maar dan in kleine hoeveelheden in de buitenste ooghoek.
 • Donker bruin haar Het is beter om aandacht te besteden aan de delicate kleuren van koraal, perzik en donkere rozen. Heldere tinten zijn toegestaan ​​in uitzonderlijke gevallen en alleen bij juiste selectie op kleding.

Als je bij het kiezen van een soort make-up niet begrijpt welke optie je meer wilt, stop dan de palm van de "rokerige ogen". Deze make-up benadrukt perfect de ogen en is geschikt voor een ovaal, driehoekig en rond gezicht.

Hoe aanvragen?

Naast de juiste keuze moet make-up ook goed kunnen worden aangebracht. Overweeg stap voor stap verschillende opties die geschikt zijn voor grijsogige schoonheden.

De eerste optie is geschikt voor blonde of blonde vrouwen.

 1. Aan het begin van elke make-up de epidermis moet op de gebruikelijke manier worden schoongemaakt, breng een moisturizer of basismake-up aan. Gebruik foundation of BB-middelen en poeder om de toon van het gezicht gelijk te maken en het oppervlak perfect en mooi te maken.
 2. Oogleden kunnen ook worden bedekt met foundation of een speciale concealer voor een langere houdbaarheid.
 3. Lichte schaduwen, wit, lichtbeige of lichtzilver aangebracht op de binnenste ooghoek.
 4. Bruine tonen plaats een vast ooglid dichter bij de buitenste ooghoeken. Voor make-up overdag kunt u donkerbeige schaduwen gebruiken. En voor roodharige meisjes, kunt u roodachtige tinten gebruiken.
 5. De laatste hand heb je nodig onderstreep de ogen met potlood of eyeliner zwart of donkergrijs. Pijlen moeten vrij dun en netjes zijn.
 6. Maak make-up compleet met bulk mascara en wenkbrauw shaping een potlood, gel of speciale schaduwen gebruiken.

Laten we in de volgende video een stapsgewijze make-up voor de dag maken.

Feestelijke make-up moet anders zijn dan de gebruikelijke, niet alleen verzadiging, maar ook het gebruik van speciale cosmetica. Middelen moeten van hoge kwaliteit en bewezen zijn, om niet te falen op een cruciaal moment. Bovendien moeten ze een verhoogde weerstand hebben om langdurig onveranderd te blijven, en mogelijk veranderingen in weersomstandigheden van koude en hoge luchtvochtigheid tot hitte en zon.

 1. Voor het maken van een feestelijke make-up is een voorafgaande reiniging van de epidermis en de voorbereiding ervan verplicht.. U moet een moisturizer of basismake-up gebruiken. Zorg ervoor dat de toon in lijn ligt met concealer en foundation. Maak de foundation af met poeder.
 2. Het binnenoppervlak van het onderste ooglid brengen een wit potlood voor smalle ogen, en voor brede ogen kun je het zwart maken.
 3. deover de binnenste hoek moet je lichte zilveren of glinsterende witte schaduwen aanbrengen.
 4. In het midden van de bewogen eeuw moet je een licht accent van turkoois plaatsen.
 5. Blauw of grijs wordt aangebracht langs de lijn van het mobiele ooglid met vaste van binnen naar buiten hoek. Het moet gearceerd zijn.
 6. De kleuren op het oppervlak van het ooglid moeten een zachte gradiënt vormen. - van wit naar turkoois, dan donkerblauw of grijs. En je moet eindigen met turkoois en zilver in de richting van de wenkbrauw.
 7. Laat de ogenmet een potlood of eyeliner in het zwart. Het is mogelijk om zowel de bovenste als de onderste oogleden te brengen. Maar maak de lijn niet te dik om de ogen niet kleiner te maken.
 8. Gebruik mascara met het effect van volume en rek. Voor speciale gevallen kun je de tool gebruiken met valse wimpers of kunstlicht in de buitenste hoek steken om je ogen expressiever te maken.

Volgende - een bruidsmake-up voor de bruid met grijze ogen.

Geheimen van professionele make-upartiesten

Professionals in hun vakgebied delen hun geheimen om een ​​mooi gezicht te creëren dat de tederheid en schoonheid van grijze ogen benadrukt.

 • Moe en pijnlijk te lichte tinten groen, lucht, oranje of roze kunnen de indruk wekken van grijze ogen.
 • Neutrale tinten zullen mooi zijn dagelijks beeld.
 • Voor avondmake-up Het is beter om tinten van stenen te gebruiken. In speciale gevallen kunt u dit regelen met ongebruikelijke pijlen, de stijl van "cat's-eye", rokerig ontwerp gebruiken of de verlengde wimpers gebruiken.
 • Zwart en grijs make-up past in kantoorstijl, zo niet maak het te donker en flitsende. Tegelijkertijd zal het met het juiste ontwerp en gebruik van paarlemoer en briljante cosmetica de perfecte optie zijn voor een avondlook.
 • natuurlijk Een kenmerk van grijze iris is de mogelijkheid om de tint enigszins te veranderen. afhankelijk van de verlichting en de omgeving. Dit feit wordt vakkundig gebruikt door make-upartiesten. Voor het geven van een zachte blauwe subtone worden tinten warme zandtinten, karamel en brons gebruikt. En metalen schaduwen geven een scherpe weerspiegeling van staal.
 • Om de blauwe iris te geven, je kunt de trilhaartjes van het onderste ooglid bedekken met blauwe mascara of tekenen met een potlood van dezelfde kleur. En als u een lichte verfrissende aanraking in groene tinten in het bovenste ooglid maakt, zullen uw ogen in een vergelijkbare tint spelen.
 • Dames met een koud kleurtype in make-up is het beter om warme beige en bruine tinten te gebruiken om de ogen te markeren tegen de achtergrond van de huid.
 • Make-up in roze en grijze kleuren geschikt voor blondines en blond haar.
 • Koraal, perzik en donkerroze oogversiering geschikt voor bruinharige vrouwen met grijze ogen.
 • Voor kleine ogen niet nodig om eyeliner te actief te gebruiken, het is beter om een ​​witte lijn aan de binnenkant van het onderste ooglid te tekenen.

Deze lessen helpen je bij het maken van de perfecte make-up die alleen je schoonheid en persoonlijkheid benadrukt.

Zorg ervoor dat u zich concentreert op uw kleurtype bij het kiezen van een make-up, de natuurlijke kleur van haar en huid is belangrijk. Afhankelijk van het geval, kunt u de kleur en intensiteit van het gezicht kiezen. Voor het dagelijks leven geschikt voor gebruik van onopvallende natuurlijke tinten. Schoonheden met een grijze ogen kunnen het alleen dagelijks met eyeliner en mascara. Voor een feestelijk evenement U kunt de keuze van sappige tinten, verschillende opties voor voering en karkaskleuren veroorloven. Heldere ideeën zorgen voor nieuwe kleuren en een goed humeur voor het feestelijke imago.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses