Permanente oogmake-up

Permanente oogmake-up

Permanente oogmake-up is een andere naam voor tatoeëren.. Dit type permanente make-up kan de alledaagse dagelijkse make-up en zelfs wimperextensies vervangen in het geval dat dit om welke reden dan ook onmogelijk is. Met deze procedure kunt u de wimpers meer weelderig maken en de ogen groter en expressiever zijn. Dit is een erg handige make-uptechniek, die zijn eigen kenmerken heeft die je beslist moet leren vóór deze procedure.

Wat is het?

Permanente oogmake-up is een procedure waarbij de oogleden worden getekend met speciale pigmenten op het onderste deel, aan de bovenkant of op een van uw keuze. In dit geval wordt deze procedure uitgevoerd met een dunne naald, die niet vergelijkbaar is met degene die is gebruikt om een ​​tatoeage te maken. Het pigment dat in de huid wordt gedreven, wordt een permanent genoemd, dus deze oogmake-up wordt permanent genoemd. Het kan zowel op de lijn langs de oogleden als op het gehele oppervlak worden aangebracht. Bovendien is het kenmerk van deze procedure dat het absoluut op elke leeftijd kan worden gedaan.

Deze make-up laat jonge meisjes veel minder tijd besteden aan een normale make-up, omdat je dankzij de tatoeage de standaardprocedures voor wimperkleuring en het tekenen van pijlen op de oogleden kunt vergeten.

Op volwassen leeftijd ziet deze make-up er ook erg indrukwekkend uit, omdat deze de oogleden visueel jonger kan maken en uw look compleet kan veranderen. Hiermee kunt u terugkeren naar de helderheid van uw make-up en het ziet er heel natuurlijk uit. Permanente make-up kan er compleet anders uitzien: De meest voorkomende is de vorm waarin meesters de openingen tussen de trilharen schilderen om ze visueel dik te maken. Een andere manier om een ​​tatoeage op de ogen aan te brengen, is door pijlen op de bovenste of onderste oogleden te tekenen. Bovendien kan deze pijl gearceerd zijn. Permanente make-up kan ook een uiterlijk hebben dat sterk lijkt op schaduwen. Het kan zowel mascara, potlood of eyeliner als zelfs schaduw perfect vervangen.

Doet het pijn?

Veel vrouwen maken zich zorgen dat tatoeage een pijnlijke procedure is.omdat het pigment is doorboord met een speciale naald. Maar in feite, tatoeage - het doet geen pijn. Alle meesters gebruiken vóór het gebruik speciale anesthetische gels, die, geabsorbeerd in de dunne huid van de oogleden, pijnlijke gevoelens volledig verlichten. Het zal je helemaal geen pijn doen, integendeel, je kunt zelfs worden gekieteld, dit is vooral waar in het geval van het opvullen van de ruimte tussen de ruimtes.

Zelfs als het zogenaamde bevriezen begint weg te gaan tijdens het aanbrengen van permanente make-up, voelt u een zeer lichte tinteling, wat niet pijnlijk zal zijn. In dit geval moet u de meester vertellen dat u een tintelend gevoel voelt en hij zal de anesthesieprocedure herhalen en de remedie opnieuw toepassen. Je voelt misschien niet eens een lichte pijn, en de bevriezing zal snel verdwijnen na de procedure.

In het geval dat u erg bang bent voor deze procedure, raden de meesters aan om een ​​kalmerend middel, bijvoorbeeld valeriaan, te gebruiken.

types

Typen permanente make-up variëren afhankelijk van het gebied waarop het pigment is aangebracht. Er zijn soorten zoals Mogelijk gemaakt door IPB, Foras, Forum. Sommige soorten kunnen je zelfs redden van donkere kringen en kneuzingen onder de ogen. Het meest populaire type is de kruisschuifregelaar. In dit geval zijn er openingen tussen de haartjes langs het ooglid en deze lijn is heel helder, aangepast aan de vorm van uw ogen.Op deze manier kunt u het uiterlijk levendiger en expressiever maken.

Het tekenen op een andere pagina is ook gedaan met dunne lijnen waarmee u het effect van weelderige wimpers kunt creëren, waardoor ze dikker lijken en de ogen helderder worden.

Dit type tatoeage is heel gewoon, omdat het als standaard wordt beschouwd, want als je niet mooi wilt zijn, kun je een afbeelding met zo'n make-up maken, maar het is ook een uitstekende basis voor het aanbrengen van gewone soorten cosmetica.

De volgende weergave is dit is het creëren van pijlen. De master tekent fijne lijnen langs de bovenste of onderste oogleden, die recht of gebogen kunnen zijn. U kunt ook de kleur, de intensiteit ervan en de lengte en breedte van de lijn kiezen. Dit type tatoeage is absoluut geschikt voor elke oogvorm, maar wordt als niet erg universeel beschouwd, omdat het bij de pijlen moeilijk is om andere cosmetica op de oogleden aan te brengen.

Maar dit is een geweldige manier om een ​​klassieke dunne zwarte pijl te maken, vooral omdat deze u zal helpen als u geen lijnen langs de oogleden kunt trekken, zodat ze hetzelfde, gelijk en netjes zijn.

Het volgende type permanente make-up is Dit veren pijlen. Hiermee kunt u de schijn van waas op de ogen creëren, dit is een zeer mooie optie, die helderder is dan de bovenstaande, het zal de zeer populaire en universele grijstinten vervangen. Het is dus erg interessant om de vorm van de ogen aan te passen, zowel visueel uitrekkend als afgerond. Bovendien kun je zelfs zo'n make-up maken, zoals "Smokey-ice", maar deze te heldere tatoeage is niet praktisch, omdat hij niet geschikt is voor elke gelegenheid.

Het volgende type tattoo - Dit is een make-up van de oogleden of permanente decoratieve make-up. Het is gemaakt in verschillende kleuren, het ontwerp is afhankelijk van uw wens. In de regel wordt een dergelijke tatoeage gekozen op basis van de oogkleur of het type uiterlijk. Dit is een zeer interessante en originele versie, die geschikt is voor extravagante schoonheden. Het enige negatieve punt van deze make-up is dat het niet erg veelzijdig is.

Hoe ziet het eruit?

Het tatoeëren van de ogen kan op gewone cosmetica lijken, maar anders dan het is het een zeer stabiele make-up. Het kan er ook zo natuurlijk uitzien dat uw blik zeer helder en loom is, maar de mensen om u heen zullen de make-up op de ogen niet opmerken, vooral met betrekking tot de inter-paginakleuring. Oogtatoeage ziet er erg indrukwekkend uit, bovendien kun je je ogen helderder maken en hun vorm veranderen. Op deze manier krijgt u een duidelijkere lijn langs het ooglid of de lichte schaduw. Deze procedure kan zelfs wimperextensies vervangen, evenals elke dagelijkse klassieke make-up.

Hoe te doen?

In de regel wordt permanente oogmake-up in de salon gedaan. De wizard leert in eerste instantie welk effect u van deze procedure wilt krijgen. Bij de oog tatoeage sessie kun je klassieke cosmetica meebrengen en visueel de make-art artiest laten zien wat je wilt krijgen, de meester kan dit resultaat zonder moeite herhalen.

U kunt het type permanente make-up kiezen, de kleur ervan, evenals de breedte en lengte van de pijlen, de soorten contouren.

Ga daarna direct naar de procedure voor het aanbrengen van pigment op de oogleden. In eerste instantie worden ze gedesinfecteerd door een speciaal antisepticum aan te brengen en vervolgens ontvet. Daarna wordt een speciale "viltstift" aangebracht op de oogleden met de beoogde make-up, die u vervolgens evalueert en vervolgens goedkeurt. Als je een bepaald ontwerp van make-up niet leuk vindt, kun je het gemakkelijk veranderen. Nadat je de versie die je leuk vindt goedkeurt, zal de meester doorgaan met de procedure van het toepassen van tatoeage. In de regel zal een goede meester u vertrouwd maken met alle hulpmiddelen die hij zal gebruiken bij het toepassen van een tatoeage. Hij moet bevestigen dat ze allemaal volledig hygiënisch zijn en voldoen aan hygiënische normen.

Vervolgens vindt de anesthesie plaats: in die gebieden waar het pigment zal worden aangebracht, behandelt de meester met een verdovingsmiddel dat een verdovend effect heeft. In sommige gevallen doen schoonheidsspecialisten de injectie.

Na een paar minuten is deze procedure geactiveerd, je voelt geen aanraking. Vervolgens worden speciale vloeibare pigmenten in de huid van de oogleden ingebracht met speciale apparaten die eruit zien als een vrij groot handvat. Deze procedure is erg lang, alle meesters voeren het lang en zorgvuldig uit, om niet te worden aangezien.

Welke naalden worden gebruikt?

Meestal worden met zilver beklede naalden gebruikt voor tatoeëren, omdat het een desinfecterend effect heeft. Hun oppervlak moet erg glad zijn en het slijpen is erg scherp. De lengte en dikte van een dergelijk gereedschap zal afhangen van het verlangen en de vaardigheid van de meester.

Hoeveel houdt het vol?

Permanente make-up is een zeer duurzame en langdurige make-uplook.Dit geldt in het bijzonder voor de oogleden, omdat de meesters in dit geval zeer stabiele pigmenten aanbrengen die ongeveer 5 jaar duren, en in sommige gevallen tot 10 jaar, als u een remake of correctie uitvoert. Het hangt allemaal af van je verlangen en van het type pigment dat de meester zal gebruiken. Daarom kun je beter een permanente make-up maken zodat je het ontwerp niet moe wordt. Probeer geen erg heldere en vulgaire tatoeage te doen, want in sommige gevallen is het ongepast en kun je er niet lang van af. Probeer de voorkeur te geven aan de klassieke tatoeage, die niet alleen relevant is in het ontwerp, maar nog lang relevant zal zijn. Zo zult u zichzelf behoeden voor het schilderen van uw permanente make-up met andere cosmetica en ziet u er altijd perfect uit.

Vergelijking voor en na

Oogtatoeage is een procedure die het uiterlijk drastisch kan veranderen.. Het wordt meer doordringend, de ogen zijn visueel breder en de wimpers zijn mooier. Dit is van toepassing op zowel de inter-pad-verfprocedure als de procedure voor het tekenen van de pijl. Na het tatoeëren lijkt het alsof de ogen zijn opgemaakt, maar het ziet er heel natuurlijk uit en het effect is beter dan van gewone cosmetica. Na een permanente make-up kunt u de dagelijkse make-uptoepassingsprocedure lange tijd vergeten. In sommige gevallen kunt u bijvoorbeeld een helderdere klassieke make-up maken voor een speciale gelegenheid.

Laser correctie

Om de oogmake-up te corrigeren of bij te werken, moet u contact opnemen met de salon, waar een arts of schoonheidsspecialist deze make-up bijwerkt met een speciale laser. Als je voor het eerst een permanente make-up hebt gemaakt, kun je deze corrigeren en tot de perfectie brengen tijdens de correctie. Op deze manier kunt u lijnen duidelijker tekenen en helderder maken. In de regel wordt lasercorrectie een maand na de tatoeageprocedure uitgevoerd. Het beste van alles, als je binnen ongeveer twee maanden komt, maar het is beter om het niet uit te stellen, anders verliest je permanente make-up zijn originele uiterlijk. Je kunt ook de vorm van je tattoo niet aanpassen, maar alleen om de kleur bij te werken.

Hiervoor is het ook noodzakelijk om correctieprocedures bij te wonen die de contouren meer uitgesproken en verzadigd maken.

Zorg na de procedure

De procedure van permanente make-up omvat de daaropvolgende verzorging van de ogen voor een bepaalde tijd. Op de eerste dag nadat u deze make-up hebt aangebracht, moet u uw ogen afvegen met een wattenstaafje waarop chloorhexidine is aangebracht. Dit is een ontsmettingsmiddel dat uw ogen en oogleden beschermt en ook helpt irritatie te voorkomen. In sommige gevallen voelen de ogen jeukende en branden, terwijl het beter is om vochtinbrengende druppels te gebruiken, bijvoorbeeld "Vizin".Verder is het optreden van oedeem mogelijk, dus gedurende ongeveer 2 dagen is het beter om dat deel van de ogen, waarop de tatoeage is aangebracht, te behandelen met een speciale oogzalf genaamd "hydrocortison". Het kan bij elke apotheek worden gekocht.

Als u langere tijd niet zwelt, kunt u compressen maken of bevroren stukken ijs aanbrengen op uw oogleden.en het is beter dat u ijspegels plaatst die zijn gemaakt van gedistilleerd water, omdat dit de veiligste is. Anders is het beter om de stukjes ijs in dunne zakken te verwijderen en deze erdoor op uw oogleden te plaatsen. Ook houdt oogzorg na een permanente make-upprocedure in dat u ten minste een week na deze procedure geen gewone cosmetica gebruikt.

Bovendien kunt u niet in uw ogen wrijven of ze wassen met schoonmaakmiddelen en zelfs water.

Om ze te spoelen, je kunt alleen chloorhexidine gebruiken. Dit is een zeer belangrijke regel die moet worden nageleefd. Bovendien is het geen geheim dat na de procedure van tatoeage op de oogleden een dunne korst verschijnt, maar laat u niet intimideren: Dit is een standaard beschermende reactie van de huid, die snel zal overgaan. In geen geval kun je het niet afscheuren of je ogen wrijven om van deze korst af te komen, ze kan zelf na een bepaalde tijd weg. Het is belangrijk dat dit gebeurt zonder tussenkomst. In de regel verdwijnt de korst na drie tot vijf dagen.

Ook zal je aanvankelijk denken dat de tatoeage er erg helder uitziet, daarnaast zullen de lijnen breder lijken dan gewenst.

Maar nadat de korst is verdwenen, zal het voorbijgaan en krijgt u het effect dat u nodig hebt. Oogzorg moet de hele week worden uitgevoerd. Na deze periode zullen de oogleden genezen en hoeft u ze niet constant af te vegen.

Ook wijzen schoonheidsspecialisten erop dat twee weken na de datum van het aanbrengen van permanente make-up, je geen bad moet nemen, en ook in een bad of sauna moet zijn. Daarna kun je een normaal leven leiden zonder je zorgen te maken over de tatoeage. Met de juiste zorg na twee of drie weken, zal je permanente make-up er hetzelfde uitzien, je kunt genieten van zijn schoonheid.

Hoe te verwijderen?

Het verwijderen van de tatoeage is zowel in de salon met een laser als thuis mogelijk. Deze procedure is vrij duur, hiervoor moet je een speciale laser gebruiken. Hij is in staat om het kleurpigment te vernietigen en de huid van de oogleden terug te brengen naar het oorspronkelijke uiterlijk. Deze procedure is pijnlijk, u kunt een brandend gevoel voelen tijdens het pigmentverwijderingsproces. De duur van de pigmentverwijderingsprocedure met een laser is ongeveer 5 minuten, en u zou het 5 tot 7 keer moeten herhalen. Daarna raak je helemaal van het kleurpigment af.

Het volgende type van het wegwerken van de tatoeage is de introductie van een speciaal medicijn dat je van kleurpigmenten kan redden. Dergelijke hulpmiddelen worden zelfs gebruikt om tatoeages van de hand te doen. Deze methode is pijnlijk, dus voordat het pigment met dit medicijn wordt verwijderd, wordt de huid geanesthetiseerd met een speciale crème.

In de regel is deze procedure korter, bovendien kun je na een of twee sessies de tatoeage volledig verwijderen.

effecten

De meest voorkomende consequentie van oogtatoeages is ooglidoedeem. Het betekent zwelling en roodheid, wat kan worden voorkomen als het op de juiste manier wordt verzorgd. In de regel zijn deze oememen niet erg opvallend, maar als je een te gevoelige huid hebt in een bepaald deel van het gezicht, kan het oedeem niet alleen dichtbij worden gezien. In de regel verschijnen ze de dag nadat je een tatoeage hebt gemaakt. Je kunt je geen zorgen maken: meestal neemt het oedeem af in maximaal 2 dagen.

In sommige gevallen staan ​​vrouwen niet eens voor het fenomeen van zwelling van de oogleden, maar kunnen ze jeuk en roodheid voelen, evenals droge ogen.Maar sommige van deze symptomen zijn sommigen zelfs niet bekend, alle primaire tekenen van deze effecten van de tatoeage verdwijnen bij 50% van de vrouwen een paar uur na deze procedure. Dit is een volledig veilige en pijnloze make-up die zeer weinig negatieve effecten heeft.

Sommige vrouwen klaagden dat ze aan het einde van de procedure van permanente make-up te maken kregen met conjunctivitis. Maar cosmetologen verklaren dit door het feit dat ze niet goed voor de ogen zorgen na het tatoeëren. Conjunctivitis kan alleen een gevolg zijn van injecties als u vuil in uw ogen laat komen.

beoordelingen

Analyse van beoordelingen van vrouwen die de procedure van permanente make-up hebben uitgevoerd, toonde aan dat de tatoeage niet geschikt is voor alle vrouwen. Meisjes met een zeer gevoelige huid schrijven dat ze oedeem tegenkwamen dat gedurende een zeer lange tijd niet naar beneden viel, en hun ogen waren rood en gezwollen. Bovendien voelden ze jeuken en geïrriteerd. Sommige vrouwen hadden zo'n probleem omdat ze het zand in hun ogen voelden, maar ze bevalen aan om het weg te doen met behulp van gewone vochtinbrengende druppels.

Ook voor vrouwen was de negatieve consequentie dat een korst voor onze ogen kon verschijnen. Het schone geslacht wordt aanbevolen haar niet af te scheuren, maar alleen om vochtinbrengende en voedende crème te behandelen, die met een wattenstaafje kan worden aangebracht tot het einde van genezing. Daarnaast geven vrouwen aan dat het noodzakelijk is om alle regels voor zorg te volgen, omdat je anders een negatief effect kunt bereiken, zoals roodheid van de ogen en irritatie.

Maar veel vrouwen prijzen deze procedure ook, erop wijzend dat ze op deze manier het effect krijgen van een expressieve blik, bovendien verleidt het schone geslacht dat permanente make-up zeer duurzaam is.

Veel vrouwen gebruiken een dergelijke procedure als een tatoeage van de ogen, maken een permanente correctie en gebruiken permanente make-up gedurende 10 jaar. Ze houden er erg van dat een dergelijke make-up hen in staat stelt om elke dag van hun vervelende make-upprocedures af te komen. Ze schrijven dat ze alleen cosmetica gebruiken als hier een plechtige gelegenheid voor is.

De meiden schrijven ook dat je op deze manier heel mooi de ogen kunt samenvatten en daardoor hun vorm kunt veranderen. Eigenaars van amandelvormige ogen kiezen het vaakst voor de procedure van interraciale kleuring. Voor sommige mensen is permanente make-up een universele basis voor gewone oogmake-up en voor iemand - een onafhankelijke make-up die ze niet overschilderen en geen tijd spenderen aan het toepassen van gewone cosmetica.

In de volgende video - een overzicht van de techniek om permanente oogmake-up toe te passen "pijlen met arcering".

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses